![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bbought yeni Acer Aspire Cumartesi günü Vista Home yüklü. Bir mamut mücadele yeni bir son kurma ve çalıştırma üzerine eski PC'den Eşyalarımı almak için sonra. EXCEPT Sanırım monitör kapatmak için, ne de güç ayarlarını çalıştırmak için ekran koruyucu can't get Mayıs olarak deneyin. Çeşitli ekran koruyucular ile birlikte süreci upteen kere ancak oldum ben 'her zaman bir kutu yok ayarları mevcuttur söyler ayarları seçin. Daha önce böyle bir şey vardı. Çok büyük bir hata ama sapık ben tamir edemez yaz sürüş's. Önizleme penceresi çalışıyor ama hadi won't ve güç ayarlarını ancak kullanılabilir faaliyet yoktur. Herhangi bir fikir lütfen? Gari Maalesef millet, sadece aynı sorunla aşağıdaki yazı görüldü. Denemek bir fare Yarın kablolu. |
|
| |||
| |||
| Kablolu fare - sorun çözüldü Installed!. Şimdi bana hangi ayar tesisleri ekran koruyucu ve güç lehine kablosuz fare kolaylık hendek açılması faydalarını karar olduğunu yapmalıyız. Gari |
|
| |||
| |||
| Garip bir çözüm. O ne yaptı olduğundan emin misiniz? Sen inci aynı anda hiçbir güncelleme veya herhangi bir şey yüklemek değil mi? Bir Vista Güncelleştirmesi veya Service Pack daha çözmek gibi olacak.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |