![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Bbought новий Acer Aspire по суботу з Vista Home встановлені. Після мамонта боротьба щоб мої речі зі старого комп'ютера на новий, нарешті, запущений і працює. КРІМ Спробуйте, як я не можу отримати заставку для роботи, ні влади в настройках вимкнути монітор. Я пройшов через процес upteen раз різні заставки, але коли я виберіть "Опції", я завжди говорив вікні немає доступних настройок. Ніколи нічого подібного раніше. Не великий промах, але це зводить мене з точковими що я не можу це виправити. Вікно попереднього перегляду працює, але він не прийде на, а також параметри харчування є, але не працюють. Будь-які ідеї, будь ласка? Гарі Вибачте хлопці, тільки що бачив пост нижче з однаковою проблемою. Спробує дротові миші до завтра. |
|
| |||
| |||
| Встановлена дротові миші - проблема вирішена!. Тепер все, що потрібно зробити, це вирішити, чи варто канавокопательная зручності роботи з бездротовою мишею на користь екрану і влада настройка об'єктів. Гарі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивне рішення. Ви впевнені, що те, що зробив це? Ви не встановлювати будь-які оновлення або нічого й же час? Перспективи відновлення або оновлення буде набагато більше шансів для її вирішення.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Aspire просто не спрацюють! | roheel | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 20 листопада 2009 15:51 |
| Оновлення Acer Sysem, Vista буде працювати? | моторист | Операційні системи Windows | 1 | 18 серпня 2009 06:03 |
| Скрінсейвер проблема з Vista | VNani | Операційні системи Windows | 3 | 13 грудня 2008 22:49 |
| Лі Acer F-22 працює з 64 розрядної Vista? | Rapolyne | Графічні карти & Монітори | 7 | 4 листопада 2008 06:47 |
| Acer ноутбук з Vista -> XP | jgott | Операційні системи Windows | 7 | 20 вересня 2007 04:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |