![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре Просто завърших завършеност (достатъчно добре, за да тичам изглед иначе .. повече неща ще дойде) И аз съм остана върху Къде искате да инсталирате Vista? екрана .. Имам 250GB (където искам Vista), която е на дискове 1 - Неразпределени пространство и 1TB диск, който е 0 също неразпределеното пространство. Но той продължава да казва "Windows не може да се намери система обем, който отговаря на неговите критерии за инсталация" ![]() Дори и след разделяне в 10GB, а след това и останалите или 222GB и 10GB .. и след това оформление големите една, тя все още се казва за тази грешка. Наистина трябва да сортирате това тази вечер, ако можете да помогнете
|
| |||
| |||
| heyy пич, може би вече са наблюдавани това, или може би не са. нейната първа ДОБРО Microsoft помощ и подкрепа страница Айв виждал, надявам се, че помага! http://support.microsoft.com/kb/927520 от моя плъзгам четат, изглежда му било вашия HDD контролер isn't подкрепени, или водачи arnt там, или вашият BIOS трябва да бъдат актуализирани, но аз havent я прочетете по-големи подробности, ако Im честен. MCTW |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете пич изглежда да бъдат сортирани! Аз трябваше само да се промени от IDE контролера, за да AHCPI .. Идиот! ![]() Разширяване Файлове сега .. LOL, изглежда, че са били 0% за известно време все пак .. О добре поне, че получавам някъде ![]() Ако тя не успее отново ще се върнем към вашата връзка, наздраве за отговор, аз съм много уморена, но аз искам да го прави, преди да отидете в леглото ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. Сега тя reckons Терес липсващите файлове .. рестартирате инсталация .. ![]() Преди да правим прибързани заключения момчета това е legit копие. Аз не вярвам в чудо MS разстояние, дори и ако тя може да бъде над цени те все още се прави доста добра работа, и ако всички те са изтеглили fakes искате изчезват ..Извинете за пенява .. ![]() Всичко, което мога да направя, че инсталацията рестартирайте и опитайте отново?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че това е грешка, ако дяла се опитате да използвате не е настроено на активни.
Ако не, определят целевите дял на "Активна" и да видим, ако загубя проблема. Acronis диск директор или нещо подобно ще направи това за вас ..... Не сте сигурни дали опцията е на разположение на инсталацията или не. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Добре сега не му позволи ми инсталират отново .. Той казва, не може да се намери на пространство на системата за обема, който отговаря на критериите за инсталиране .. Но този път му допълнителен прозорец показа нагоре След това той продължава да се каже, че му намери място в моя 1TB да инсталирате там Натиснете OK за да продължите с това .. но аз не искам да съм толкова кликнете отмените .. същото отново .. кошмар. И благодарение на Фил, но не мога да намеря нито една опция така .. Аз ще продължаваме незначителен все пак.
|
| |||
| |||
| А то е, че съм дебела отново. Бих преместени около HDD на SATA в пристанища, така и на BIOS е останал същия, но разбира се сега отговаря за различни устройства. И така, разбира Windows не искате да инсталирате до нещо, което не беше основното устройство, и никога не е била да се booted от защото това не е дори и в списъка, да не говорим nearish в началото на страницата .. Все още имам тази досадна липсващите файлове нещо все пак.
|
| |||
| |||
| Ако отчетната липсващи fileson на Windows диск и е различен файл всеки път, то би могло да бъде Рам проблем, опитайте се смяна на Рам около или вървят само с 1 или 2 (в зависимост от вашия конфиг). |
|
| |||
| |||
| Аз съм подопашник себе си сега .. Сега можете споменавай Помня четене за настройка на работа само с 2GB овен макс понякога ... ![]() Аз ще опитам го сега, после на обяд, и виж, ако нейната работили, или не. В противен случай ще инсталирате XP, копие на диска за инсталиране на твърдия диск и от там (Googled и е установено, че могат да работят)
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови Build XP Pro инсталирате паметта ми е повреден / неправилно Закупен | frankthetank | Общи Хардуер Чат | 0 | 13 Юни 2009 11:59 |
| Чисто инсталиране на VISTA | vman01234 | Windows операционни системи | 1 | 21 Jan 2009 02:02 |
| Vista се инсталира със стари сериен? | pete21 | Windows операционни системи | 2 | 24-ти септември 2008 14:04 |
| Vista SP1 Инсталирайте бр. Помощ Моля. | LucasCu | Windows операционни системи | 3 | 1-ви септември 2008 13:47 |
| Арго настанявам изглед | jas98235 | Windows операционни системи | 5 | 29 Март 2008 15:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |