menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Budování nového pokusu o instalaci Vista ..

Reply

Thread Nástroje
Old 17. dubna 2009, 14:45
Dárce Skupina

Default Budování nového pokusu o instalaci Vista ..

Ok jen hotové moje stavby (dobře běžet Vista stejně víc .. tak přijde)

A jsem přilepená na kam chcete nainstalovat Vista? obrazovka ..

Bolí mě v 250gigabajt (kde chci Vista), který je Disk 1 - Nepřiřazená vesmíru

a 1TB disků, který je rovněž 0 nepřidělené místo.

Ale je pořád říkal "Systém Windows nemůže najít systémový svazek, který splňuje jeho kritéria pro instalaci"

I po dělení do 10 GB a pak zbytek, nebo 222gigabajt a 10GB .. a pak formátování větších jedna, je stále ještě říká, tato chyba.

Já opravdu potřeba třídit tento večer, pokud nám můžete pomoci
Old 17. dubna 2009, 15:37
Člen Skupina

heyy kámo, možná již viděli, nebo jste nemusely.

jeho první SPRÁVNÁ microsoft pomoc a podpora stránku IVE viděl, doufejme, že to pomůže!

http://support.microsoft.com/kb/927520

z mého smetanové číst, zdá se, že jeho ani vaše hdd řadiče isnt podporován, nebo řidiči arnt tam, nebo váš bios je třeba aktualizovat, ale i havent přečíst v obrovské detail pokud im upřímný.

MCTW
Old 17. dubna 2009, 15:47
Dárce Skupina

Bez obav mate se zdá být tříděny!

Já jen, aby změna z IDE řadiče na AHCPI .. idiot!

Rozbalovací Soubory hned .. lol, zdá se, že pro 0%, zatímco když ..
No alespoň se mi někde

Pokud se nepodaří znovu uvidíme zpět na váš odkaz, nazdraví za odpověď, jsem opravdu unavená, ale chci si to udělat dříve, než jdu do postele ..
Old 17. dubna 2009, 15:54
Dárce Skupina

AArgh .. Nyní ji odhaduje theres chybějí soubory .. restart instalaci ..

Než začnete skákat na závěry chlapů je to důvěryhodně kopii.

Nevěřím v párání MS off, i když to může být více než ceny a jsou stále zatraceně dobrou práci a pokud všichni stáhli padělky, které bychom zmizet ..

Omluvit se chvástavost ..

Nemůžu dělat nic jiného, než restart zařízení a zkuste to znovu?
Old 17. dubna 2009, 16:04
Dárce Skupina

Myslím, že to je chyba, když se oddíl pokusu o použití není nastavena na aktivní.
Pokud není, nastavte cílovou oblast na 'Aktivní' a uvidíte, když prohraješ problém.

Acronis Disk ředitel nebo něco podobného bude to pro vás ..... Nevíte-li tato možnost je k dispozici při instalaci, nebo ne.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 18. dubna 2009, 01:19
Dárce Skupina

Ok hned jeho nájem není mi nainstalovat znovu ..
Píšou schopni najít prostor pro systémový svazek, který splňuje kritéria pro instalaci .. Ale tentokrát je to další okno bouchnutý nahoru

Pak to jde o to řekl, že našel své místo na mém 1TB nainstalovat tam klikněte na OK pro pokračování, které .. ale nechci, tak jsem na příkaz zrušit ..

totéž .. Noční můra.

A díky phil, ale nemohu najít žádné volby takhle .. I když budeme dál švindlování.
Old 18. dubna 2009, 01:59
Dárce Skupina

Ach, že jsem to já byl tlustý znovu.

I'd přestěhoval kolem HDD je v SATA portů, a tak se musel BIOS zůstala stejná, ale samozřejmě teď odpovídá na různé disky. A tak samozřejmě Windows nechtějí instalovat na něco, co nebylo primárním disku, a byl nikdy zaveditelný z důvodu, že to není ani na seznamu, natož nearish nahoru ..

Ještě tento nepříjemný chybějícími soubory, co myslím.
Old 18. dubna 2009, 04:08
Dárce Skupina

Pokud je to hlášení chybí fileson Windows disku a je to různé soubory pokaždé, může to být Ram problém, zkuste se prohozením Ram kolem nebo běží jen 1 nebo 2 (v závislosti na vašem config).
Old 18. dubna 2009, 04:55
Dárce Skupina

Já jsem teď kope sám ..

Nyní se o něm zmínit Pamatuji čtení o nastavení pouze pracuje s 2 GB. Ram max někdy ...

Já si to vyzkoušet hned, pak mají oběd, a uvidíme, jestli její pracuje nebo ne.

Jinak budu instalovat XP, kopii disku na pevný disk a instalovat odtamtud (googled a zjistila, že může pracovat)

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nové Kompiluje Instalace XP Pro je můj Memory Vadný / nesprávně Nakoupený frankthetank Obecné Hardware Chat 0 13 června 2009 11:59
Čisté instalaci VISTA vman01234 Operační systémy Windows 1 21. ledna 2009 02:02
Vista znovu nainstalovat s staré sériové? pete21 Operační systémy Windows 2 24. Září 2008 14:04
Vista SP1 Instalace Výtisk. Pomozte, prosím. LucasCu Operační systémy Windows 3 1. Září 2008 13:47
Cant nainstalovat vista jas98235 Operační systémy Windows 5 29. března 2008 15:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.