![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok μόλις τελείωσε μου κατασκευής (αρκετά καλά ώστε να τρέχει Vista .. περισσότερα πράγματα ούτως ή άλλως θα έρθει) Και είμαι κολλήσει για το πού θέλετε να εγκαταστήσετε τα Vista; οθόνη .. Έχω έναν 250GB (όπου θέλω vista) που είναι στο δίσκο 1 - αδιάθετους χώρου και ένα δίσκο 1TB που είναι επίσης 0 αδιάθετους χώρο. Ωστόσο, διατηρεί λέγοντας "τα Windows είναι σε θέση να βρούμε έναν τόμο συστήματος που ικανοποιεί τα κριτήρια για εγκατάσταση" ![]() Ακόμη και μετά τη στεγανοποίηση σε 10GB και στη συνέχεια το υπόλοιπο ή 222GB και 10GB .. formating και στη συνέχεια το μεγαλύτερο, εξακολουθεί να λέει αυτό το σφάλμα. Πραγματικά πρέπει να το απόψε αν μπορείτε να βοηθήσετε |
|
| |||
| |||
| heyy dude, μπορεί να έχετε ήδη δει αυτό, ή δεν μπορείτε να έχετε. την πρώτη ΚΑΛΗ Microsoft βοήθεια και υποστήριξη σελίδα IVE δει, ευτυχώς βοηθάει! http://support.microsoft.com/kb/927520 από μου ξαφρίζω διαβάσει, φαίνεται τη σας είτε hdd ελεγκτή isn't υποστηρίζεται, ή οι οδηγοί Arnt εκεί, ή το BIOS, είναι απαραίτητο να ενημερωθεί, αλλά i havent διαβάσετε αναλυτικά στο τεράστιο im αν είμαστε ειλικρινείς. MCTW |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε mate φαίνεται να είναι ταξινομημένο! Θα έπρεπε να αλλάξει από τον ελεγκτή IDE με AHCPI .. ηλίθιος! ![]() Επέκταση αρχείων τώρα .. lol, φαίνεται να έχει 0% και αν για λίγο .. Ω καλά, τουλάχιστον να είμαι κάπου ![]() Εάν αποτύχει και πάλι, θα σας πάει πίσω στο σύνδεσμο, cheers για την απάντηση, είμαι κουρασμένος, αλλά πραγματικά θα ήθελα να γίνει αυτό πριν πάω για ύπνο .. |
|
| |||
| |||
| AARGH .. τώρα θεωρεί Theres λείπουν αρχεία .. επανεκκίνηση της εγκατάστασης .. ![]() Πριν να βγάλουμε συμπεράσματα, παιδιά αυτό είναι ένα legit αντίγραφο. Δεν πιστεύω σε σχισίματος MS off, ακόμη και αν αυτό μπορεί να είναι πάνω τιμές αυτά εξακολουθούν να κάνουν καλή δουλειά και δεκάρα αν όλοι κατεβαίνουν απομίμησης που είχε εξαφανιστεί ..Ορίστε το αλαζονικό .. ![]() Οτιδήποτε άλλο μπορώ να κάνω ότι επανεκκινήσετε την εγκατάσταση και προσπαθήστε ξανά; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι αυτό το σφάλμα εμφανίζεται όταν το διαμέρισμα την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε δεν έχει οριστεί για την ενεργή.
Αν δεν είναι, ο στόχος που το διαμέρισμα σε "Ενεργή" και να δούμε αν χάσετε το πρόβλημα. Acronis Disk διευθυντή ή κάτι παρόμοιο θα το κάνει αυτό για σας ..... Δεν είναι σίγουρος αν η επιλογή είναι διαθέσιμη κατά την εγκατάσταση ή μη. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ok τώρα, την εκμίσθωση δεν μου εγκαταστήσετε ξανά .. Λέει σε θέση να βρουν ένα χώρο για τον όγκο του συστήματος που θα ικανοποιεί τα κριτήρια για την εγκατάσταση .. Αλλά αυτή τη φορά ένα επιπλέον παράθυρο popped up Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι ο χώρος που βρέθηκαν στις 1TB μου να εγκαταστήσει εκεί κάντε κλικ στο OK για να συνεχίσετε με αυτό .. αλλά δεν θέλω να κάνω κλικ, ώστε να ακυρώσει .. ίδια ξανά .. εφιάλτη. Και χάρη Phil, αλλά δεν μπορώ να βρω τις επιλογές έτσι .. Θα διατηρήσουμε τα κόλπα όμως. |
|
| |||
| |||
| Ah μου που ήταν πυκνή και πάλι. Είχα μετακινηθεί το γύρο του στο HDD SATA λιμένες, και έτσι το BIOS είχε έμεινε το ίδιο, αλλά φυσικά τώρα αντιστοιχούσαν σε διαφορετικούς δίσκους. Και έτσι, φυσικά, τα Windows δεν θέλουν να εγκαταστήσουν σε κάτι που δεν ήταν η κύρια μονάδα δίσκου, και ποτέ δεν πρόκειται να εκκινήσει από επειδή δεν είναι ακόμη σχετικά με τον πίνακα, πόσο μάλλον nearish αρχή .. Πάντα έχεις αυτό το ενοχλητικό πράγμα αν λείπουν αρχεία. |
|
| |||
| |||
| Εάν πρόκειται για την αναφορά που λείπει fileson το δίσκο των Windows και είναι διαφορετικά αρχεία κάθε φορά, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα Ram, επιχειρήστε την εναλλαγή της Ram γύρω ή λειτουργεί με μόλις 1 ή 2 (ανάλογα με το config). |
|
| |||
| |||
| Είμαι κλοτσιές εμένα τώρα .. Τώρα σας αναφέρω ότι θυμάμαι ανάγνωση σχετικά με την εγκατάσταση μόνο εργάζονται με 2GB RAM max μερικές φορές ... ![]() Θα πάρω το δοκιμάσετε τώρα, τότε έχουν το γεύμα, και να δούμε αν η επεξεργασία ή μη. Διαφορετικά Θα εγκαταστήσετε XP, αντίγραφο του δίσκου με το σκληρό δίσκο και την εγκατάσταση από εκεί (Googled και διαπίστωσε ότι μπορεί να λειτουργήσει) |