![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok upravo završio moj graditi (dovoljno dobro za pokretanje vidik anyway .. više stvari će doći) I Im 'zaglavi na Gdje želite instalirati Vista? ekran .. Ive 'je dobio 250GB (gdje želim vidik) koja je Disk 1 - Nealocirano prostor i 1TB diska, koji je također 0 nedodijeljeni prostor. Ali, to se drži kazivanje "Windows ne može pronaći sustav volumen koji zadovoljava kriterije za njegove instalacije" ![]() Čak i nakon particioniranje u 10GB i onda ostatak ili 222GB i 10GB .. i onda formating većim jedan, on još uvijek govori ovaj greška. JA stvarno potreba da se ova sorta večeras ako možeš pomoći |
|
| |||
| |||
| heyy dude, možda ste već vidjeli ovo, ili možda nije. njen prvi DOBRO Microsoft pomoć i podršku stranicu Ive vidjeli, nadamo se da to pomaže! http://support.microsoft.com/kb/927520 iz moje žabice čitati, čini se kako je njen ili vaš HDD kontroler nije podržana, odnosno vozači arnt tamo, ili vaš BIOS potreba biti ažurirana, a luka i pročita ga u ogromnim detalj ako im iskreni. MCTW |
|
| |||
| |||
| Bez brige mate Čini se da se redaju! I samo je za promjenu od IDE kontroler na AHCPI .. idiot! ![]() Proširenje Files sad .. lol, izgleda da su 0% za vrijeme ipak .. Oh dobro barem sam uzimajući negdje ![]() Ako to ne uspije opet ću se vratiti na svoju vezu, živjeli za odgovor, ja sam jako umorna, ali želim da se ovo učinio prije nego odem u krevet .. |
|
| |||
| |||
| AArgh .. Sada je reckons theres datoteka nedostaje .. ponovno pokretanje instalacije .. ![]() Prije nego što skočite na zaključke momci, ovo je čitljiv Kopiraj. Ja ne vjerujem u MS izvrsno off, čak i ako ga svibanj biti više naplaćuju oni i dalje rade osuditi dobar posao i ako su svi skinuti fakes bih nestati ..Ispričajte se dreka .. ![]() Ništa ne mogu učiniti da ponovo pokrenete instalaciju druge i pokušajte ponovo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je ovo pogreška, ako dođe do particijske pokušavate koristiti nije postavljen na aktivan.
Ako nije, postavite ciljne particiju u 'Aktivna' i vidjeti ako izgubim problem. Acronis Disk Director, ili nešto slično će to učiniti za vas ..... ne znam, ako je opcija dostupna i na instalaciju ili ne. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Ok sada svojim instalirati ne samo mene opet .. Ona kaže da ne možemo naći na području sustava volumen koji zadovoljava kriterije za instalaciju .. Ali ovaj put njen dodatni prozor popped up Tada se ide na to reći da je njezin prostor naći na mom 1TB instalirati tu kliknite U redu da biste nastavili s tom .. ali ja ne želim pa sam Odustani .. opet isto .. noćna mora. Phil i hvala, ali ne mogu pronaći neke od opcija koje vole .. Ja ću držati trivijalan ipak. |
|
| |||
| |||
| Ah da mi je bilo gust ponovo. Htio preselio okrugli HDD-a u SATA portova, i tako BIOS je ostao isti, ali naravno, sada corresponded različitim pogonima. I tako, naravno, nije Windows želite instalirati na nešto što nije bio primarni disk, i nikada nije bio idući u biti od booted jer nije ni na popisu, a kamoli nearish vrhu .. Ipak je ovaj peckav nedostaje datoteka stvar ipak. |
|
| |||
| |||
| Ako je izvještavanje nestalo fileson Windows disk i to je drugačiji svaki put datoteke, ona bi mogla biti Ram problem, pokušajte trampljenje RAM oko ili izvodi sa samo 1 ili 2 (ovisi o vašem config). |
|
| |||
| |||
| Im 'udaranje ja sad .. Sada se to spomenuti Sjećam čitanje o setup samo radi sa 2GB RAM-max ponekad ... ![]() Bolestan 'probati Internet vanjska strana, a zatim ručak, i vidjeti ako je njegov radili ili ne. Inače ću instalirati XP, kopija diska na tvrdi disk i instalirati od tamo (Googled i utvrdili da se radi) |