![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok csak befejeztem a build (elég futtatni Vista anyway .. több dolog lesz) És Beragadtam a Hová kívánja telepíteni Vista? képernyőn .. Van egy 250GB (ha akarom kilátás), amely a Lemezkezelés 1 - források space és 1TB amely Disk 0 is osztott térben. De úgy tartja, mondván, hogy "A Windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési" ![]() Még particionálás után egy 10GB, majd a többi, vagy 222GB és 10GB .. majd formátolás a nagyobb, de még mindig azt mondja, ez a hiba. Tényleg kell ez a sorrend ma este, ha tudsz segíteni
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| heyy haver, lehet, hogy már láttam ezt, vagy talán nem is volna. az első jó Microsoft Súgó és támogatás oldal ive látott, remélhetőleg ez segít! http://support.microsoft.com/kb/927520 az én lefölözöd olvasni, úgy tűnik, hogy akár a hdd vezérlő isnt támogatott, vagy a vezetők Arnt ott, vagy a BIOS-t frissíteni kell, de én havent elolvasta a hatalmas részletesen ha im honest. MCTW |
|
| |||
| |||
| Semmi gond mate tűnik válogatni! Csak meg kellett változtatnia az adatkezelő az IDE a AHCPI .. idióta! ![]() Expanding fájlokat most .. lol, úgy tűnik, hogy 0%-a, míg ha .. Hát igen, legalább Én kapok valahol ![]() Ha ez nem sikerül újra Én megyek vissza a linkre, hurrá a válasz, én nagyon fáradt, de azt akarom, hogy ezt tette, mielőtt elmegyek aludni ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. most már ott becslése hiányzó fájlokat .. restart telepítés .. ![]() Mielőtt Ugrás következetései srácok ez egy legit példányt. Nem hiszek a ripping MS ki, még akkor is, ha lehet több, mint árú még mindig nem olyan jó munkát, és ha mindenki letöltött hamisítványokkal, mikor eltűnik ..Elnézést a hanta .. ![]() Van valami, amit tehetek, hogy más restart telepítés és próbálja meg újra?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, ez a hiba jön ki, ha a partíció megpróbálja használni nincs aktív.
Ha nem, meg a cél partíciót "aktív" és nézd meg, akkor elveszíti a problémát. Acronis Disk Director vagy valami hasonló ezt neked ..... nem biztos, ha az opció elérhető a berendezés, vagy sem. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Ok most, hogy nem hagyta nekem telepíti újra .. Azt mondja, nem találja meg a megfelelő terület rendszerkötetet, amely megfelel a kritériumoknak telepítés .. De ez az idő, hogy egy külön ablakban bukkant fel Majd így folytatódik, hogy a talált helyet az én 1TB telepíteni ott kattintson az OK gombra, hogy folytassa, hogy .. de én nem akarok így kattintva törölheti .. Ugyanez újra .. rémálom. És köszönet phil, de én nem találom olyan lehetőségeket, mint hogy .. Majd tartja haszontalan volt.
|
| |||
| |||
| Ah, hogy én voltam a vastag újra. Szeretnék körül mozgott HDD van a SATA port, így a BIOS is azonos maradt, de persze most már megfelel a különböző meghajtók. És természetesen a Windows nem akar telepíteni, hogy valamit, ami nem az elsődleges meghajtó, és soha nem lesz indítottunk, mert nem is a listán, nem is beszélve nearish tetején .. Még mindig megvan ez a bosszantó dolog, hogy a hiányzó fájlokat.
|
| |||
| |||
| Ha a hiányzó jelentések fileson a Windows lemez és különböző fájlok minden alkalommal, akkor lehet a Ram kérdés, próbáld meg a csere Ram körül vagy futó csak 1 vagy 2 (attól függően, a konf.) |
|
| |||
| |||
| Én magam is rugdossa most .. Most érdemes Emlékszem Olvastam a beállítás csak akkor működik együtt 2GB RAM max néha ... ![]() Megpróbálom meg most, akkor ebéd, és nézd meg, hogy dolgozott-e. Egyébként én telepíteni XP, másolni a lemezt, hogy a merevlemez és onnan telepíteni (googled és megállapította, hogy a munka)