![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר רק סיימו לבנות שלי (טוב מספיק כדי להריץ Vista בכלל .. דברים נוספים יגיעו) ואני תקועה על איפה אתם רוצים להתקין את Vista? מסך .. אני כבר יש 250GB (כאשר אני רוצה Vista) שנמצא דיסק 1 - Unallocated שטח וכן 1TB שנמצא גם הדיסק 0 מרחב unallocated. אבל זה שומר אומרים "ל-Windows אין אפשרות למצוא אמצעי אחסון של המערכת כך שתעמוד בקריטריונים שלה להתקנה" ![]() גם לאחר מחיצות לתוך 10GB ואז לנוח או 222GB ו 10GB .. ואז formating את אחד גדול, זה עדיין אומר שגיאה זו. אני באמת צריך את זה כדי למיין הערב אם אתה יכול לעזור |
|
| |||
| |||
| heyy חבוב, אתה אולי כבר ראו את זה, או שכבר אין לך. את הראשון טוב מיקרוסופט עזרה ותמיכה דף ive לראות, אני מקווה שזה יעזור! http://support.microsoft.com/kb/927520 מאת שלי לרחף לקרוא, נראה את שלך או HDD Controller isn't תמיכה, או את הנהגים arnt שם, או את ה-BIOS צריך להתעדכן, אבל אני havent לקרוא אותו ענק פירוט אם IM כנים. MCTW |
|
| |||
| |||
| אל דאגה חבר נראה מיון! אני רק צריך לשנות את הבקר מ IDE ל AHCPI .. אידיוט! ![]() הרחבת קבצים עכשיו .. LOL, נראה היה 0% לזמן למרות .. הו, טוב לפחות אני מקבל איפשהו ![]() אם אני נכשל שוב יהיה לחזור את הקישור, לחיים של תגובה, אני ממש עייפה אבל אני רוצה לעשות את זה לפני שאני הולך לישון .. |
|
| |||
| |||
| AArgh .. עכשיו זה reckons theres קבצים חסרים .. התקנה מחדש .. ![]() לפני קפיצה למסקנות בחורים זה לגיטימי להעתיק. אני לא מאמין העתקה של MS רחוק, אפילו אם זה עשוי להיות מעל מחיר הוא עדיין עושה עבודה טובה לעזאזל ואם כולם להוריד fakes מעוניין הם נעלמים ..סלח את לדבר בטרוף .. ![]() אני יכול לעשות כל דבר אחר, כי ההתקנה מחדש ונסה שוב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שזה מגיע בטעות את המחיצה אם אתה מנסה להשתמש אינו מוגדר למצב פעיל.
| |||
| |||
| אישור זה לא נותן לי להתקין שוב .. זה אומר לא מוצא לאזור על אמצעי אחסון של המערכת כך שתעמוד בקריטריונים של ההתקנה .. אבל הפעם את חלון נוסף popped למעלה אז זה הולך להגיד את זה נמצא על שטח שלי 1TB להתקין שם לחץ על אישור כדי להמשיך עם זה .. אבל אני לא רוצה אז אני לוחץ על ביטול .. אותו שוב .. הסיוט. ותודה פיל, אבל אני לא מוצאת את האפשרויות ככה .. אני בכל זאת נשמור זעיר. |
|
| |||
| |||
| אה זה היה לי להיות עבה שוב. הייתי זז מסביב HDD של SATA של יציאות, וגם את ה-BIOS היה נשאר אותו הדבר, אבל כמובן עכשיו corresponded שונות הכוננים. אז כמובן ב-Windows לא רוצה להתקין משהו כי לא היה את הכונן הראשי, והוא אף פעם לא הולך להיות מ booted כי זה אפילו לא ברשימה, לעזוב לנפשו nearish הדף .. עדיין יש קבצים חסרים זה מעצבן למרות דבר. |
|
| |||
| |||
| אם הוא דיווח חסר fileson את הדיסק של Windows וזה קבצים שונים בכל פעם, זה יכול להיות רם הבעיה, נסה להחליף את רם מסביב או פשוט להופיע עם 1 או 2 (בהתאם תצורה). |
|
| |||
| |||
| אני בועט את עצמי עכשיו .. עכשיו שאתה מזכיר את זה אני זוכר קוראים על ההתקנה רק עבודה עם 2GB ראם מקסימום לפעמים ... ![]() אני מתכוון לנסות את זה עכשיו, אז יש ארוחת צהריים, ולראות אם את עובד או לא. אחרת אני יהיה להתקין XP, להעתיק את הדיסק אל הכונן הקשיח ולהתקין משם (Googled ומצאתי כי ניתן לעבוד) |