![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok ką tik baigė kurti mano (pakankamai gerai skaičiuoti Vista vistiek .. daugiau Stuff ateis) And I'm stuck on Kur jūs norite įdiegti Vista? ekrane .. Turiu 250GB (kur aš noriu Vista), kuris Diskas 1 - erdvės nepaskirstyta ir 1TB kuri yra diske 0 pat neskiriamas erdvėje. Tačiau ji išlaiko sako "Windows negali rasti sistemos tūrį, kuris atitinka jo kriterijus, įrengimas" ![]() Net po padalijimo į 10GB ir tada poilsio arba 222GB ir 10GB .. ir tada formatuoti didesnių viena, tai dar sako, kad tai klaida. Man tikrai reikia rūšiuoti šį vakarą, jei galėsite padėti
|
| |||
| |||
| heyy dude, galbūt jau matė, ar jūs galite neturėti. Savo pirmąjį GEROS Microsoft "Pagalba ir parama IVE matytas, tikiuosi ji padeda! http://support.microsoft.com/kb/927520 mano nugriebti skaityti, atrodo, savo arba savo HDD valdiklis forget remiama, ar vairuotojai Arnt ten, arba BIOS reikia atnaujinti, bet i havent skaityti jį daug informacijos, jei jiems sąžiningai. MCTW |
|
| |||
| |||
| No worries mate, atrodo, būtų galima rūšiuoti! Aš tik turėjo pakeisti nuo IDE valdiklio AHCPI .. idiotas! ![]() Išplėsti failus dabar .. Lol, atrodo, buvo 0%, o jei .. Oh well bent gaunu kažkur ![]() Jeigu jis vėl aš grįžti į jūsų saitą, cheers už atsakymą, aš tikrai pavargau, bet aš noriu gauti tai padaryta prieš einu miegoti ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. dabar skaičiuoja, Theres trūkstamų failų .. paleisti diegimo .. ![]() Kas žinotina prieš Peršokti į išvadas vaikinai tai Legit kopiją. Aš netikiu kopijavimo MS išjungti, net jei jis gali būti vyresnis nei kainomis jie vis dar damn good job ir jei kiekvienas atsisiųsti klastotės they'd dingti ..Atsiprašome tirada .. ![]() Nieko aš galiu padaryti, kad kitas paleisti įdiegimo ir bandykite dar kartą?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai klaida, pasirodo, jei pasiskirstymo bandote naudoti negalima nustatyti, kad aktyvus.
Jei jos nėra, nustatyti tikslines disko į "Aktyvus" ir pažiūrėkite, ar galite prarasti problema. Acronis Disk Director arba kažką panašaus padarysime tai už jus ..... Nesate tikras, ar galimybė yra prieinama įrengimo ar ne. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Gerai, dabar jos nėra nuomą mane įdiegti dar kartą .. Ji sako nepavyko rasti plotą sistemos tūrį, kuris atitinka kriterijus, montavimas .. Tačiau šį kartą jo papildomą langą popped up Tada jis eina į sakyti, kad jo rasti vietos savo 1TB įdiegti ten Spustelėkite Gerai, kad pradėti, kad .. bet aš nenoriu, kad aš spustelėkite "Atšaukti" .. pats dar .. košmaras. Ir ačiū Phil, bet aš negaliu rasti jokio panašaus .. Parinktys I'll keep smulkus nors.
|
| |||
| |||
| O jis man yra stora kartą. Norėčiau persikėlė turas HDD į SATA uostuose, ir todėl buvo BIOS liko tas pats, bet, žinoma, dabar atitiko skirtingų diskų. Ir todėl, žinoma, "Windows nenorėjo įdiegti kažką, kad buvo ne pagrindinis diskas, ir niekada nebuvo bus iš atsisiunčia, nes jis net nebuvo sąraše, jau nekalbant apie nearish viršų .. Still Got tai erzina trūkstamų failų ką nors.
|
| |||
| |||
| Jei jis apie dingusius fileson Windows disko, ir ji skiriasi failus, kiekvieną kartą jis gali būti Ram problema, pabandykite Swapping rėmas aplink ar veikia tik su 1 arba 2 (priklausomai nuo konfigūracijos). |
|
| |||
| |||
| I'm kicking myself dabar .. Dabar galite paminėti Prisimenu skaityti apie setup tik darbo su 2GB RAM max kartais ... ![]() I'll try it out now, tada papietauti, ir patikrinti, ar jos dirba ar ne. Priešingu atveju aš įdiegti XP, kopijuoti diskų į kietąjį diską ir įdiegti iš ten (googled ir nustatė, kad gali dirbti)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos XP Pro "diegimas yra My Memory Klaidingas / neteisingai Įsigijau | frankthetank | General Hardware Chat | 0 | Birželis 13, 2009 11:59 |
| Švarus įdiegti Vista | vman01234 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 21 sausis 2009 02:02 |
| Vista iš naujo įdiegti su senais serijos? | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 rugsėjis 2008 14:04 |
| Vista SP1 įdiegimas numeris. Help please. | LucasCu | Windows "operacinės sistemos | 3 | 1 rugsėjis 2008 13:47 |
| Cant įdiegti Vista | jas98235 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 29, 2008 15:50 |
| Temos įrankiai | |
| |