![]() |
|
| |||
| |||
| Ok tikko pabeigts mans pakāpe (pietiekami labi, lai palaistu vista anyway .. vairāk sīkumi nāks) Un es esmu uzlīmējis Ja jūs vēlaties instalēt Vista? ekrāns .. I've got 250GB (ja es gribu vista), kas ir Disk 1 - Nepiešķirtie vieta un 1TB, kas ir Disk 0 arī nesadalītu telpu. Bet tā tur saka "Windows nevar atrast sistēmas sējumu, kas atbilstu tās kritērijiem iekārtas" ![]() Pat pēc nodalīšanas stāšanās 10GB un tad atpūsties vai 222GB un 10GB .. un tad formating lielāka, tam joprojām saka šo kļūdu. Man tiešām ir nepieciešams, lai sakārtotu šo šovakar, ja jūs varat palīdzēt
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Heyy dude, iespējams, ir jau redzējuši šo, vai jūs varētu nebūt. savu pirmo GOOD Microsoft palīdzība un atbalsts page IVE redzams, cerams, tas palīdz! http://support.microsoft.com/kb/927520 no mana nosmelt lasīt, šķiet, ka tās vai nu jūsu hdd kontrolieris isn't atbalstīti, vai autovadītāji Arnt tur, vai jūsu BIOS jāatjaunina, bet i havent izlasīt ļoti detalizēti, ja im godīgi. MCTW |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties mate, šķiet, ir jāšķiro! Es tikai būtu mainīt apstrādātāju no IDE AHCPI .. idiots! ![]() Expanding Faili tagad .. lol, šķiet, bija 0%, bet tomēr .. Ak, labi vismaz es saņemu kaut kur ![]() Ja tas neizdodas atkal es iešu atpakaļ uz savu saiti, cheers par atbildi, es esmu ļoti noguris, bet es gribu, lai iegūtu šo izdarīts pirms es eju gulēt ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. Tagad ir atzīts, theres trūkstošos failus .. restart uzstādīšana .. ![]() Pirms jūs pārlēkt secinājumus puiši tas legit kopiju. Es neticu lielisks MS off, pat ja tas var būt vairāk nekā cenu tie joprojām damn labu darbu un, ja visi lejupielādēt viltojumu viņi vēlētos pazūd ..Attaisnojums skaļas frāzes .. ![]() Kaut ko es varu darīt citas ka restart uzstādīšana un mēģiniet vēlreiz?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka šo kļūdu nāk līdz, ja partition mēģināt lietot nav iestatīts, lai aktīvi.
Ja tā nav, noteikt mērķa nodalījumu uz "Aktīvs" un redzēt, ja jūs zaudējat problēmu. Acronis Disk Director vai kaut kas līdzīgs būs to izdarīt jūsu vietā ..... pārliecināts, ja opcija ir pieejama uzstādīšana vai ne. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ok tagad tā neļaujot man instalēt vēlreiz .. Tajā teikts, nespēj atrast apgabalā sistēmas tilpums, kas atbilst kritērijiem attiecībā uz uzstādīšanu .. Bet šoreiz tās papildu logu popped up Tad piebilst, ka tās atrast vietu uz manu 1TB uzstādīt tur noklikšķiniet uz Labi, lai turpinātu šo .. bet es nevēlos, lai es uz Atcelt .. pats atkal .. murgs. Un paldies phil, bet es nevaru atrast nevienu, piemēram, ka .. opcijas Es regulāri niecīgs though.
|
| |||
| |||
| Ah tas man ir bieza vēlreiz. I'd pārvietots raunda HDD ar SATA ostās, un tā BIOS būtu palikusi pati, bet, protams, tagad atbilst dažādiem diskus. Un tā, protams, Windows negribēju instalēt uz kaut ko, kas nav primārā diska, un tas nekad būs booted no, jo tas nav pat sarakstā, nemaz nerunājot nearish top .. Vēl dabūju šo kaitinošas trūkstošos failus lieta though.
|
| |||
| |||
| Ja tas ir atskaites trūkst fileson Windows Disk un tas atšķiras failus ikreiz, kad tā varētu būt Ram problēmu, mēģiniet pārnešana Ram ap vai darbojas tikai ar 1 vai 2 (atkarībā no konfigurācijas). |
|
| |||
| |||
| I'm kicking pats tagad .. Tagad jums minēt to atceros lasījumā par setup tikai darba ar 2GB RAM max dažreiz ... ![]() I'll try it out tagad, tad ir pusdienas, un redzētu, vai tā strādā, vai nē. Citādi Es instalēt XP kopiju diska cieto disku un instalēt no turienes (googled un konstatēja, ka var strādāt)
![]() |
|
| Bookmarks |