![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok właśnie mój budować (na tyle dobrze, aby uruchomić Vista anyway .. więcej rzeczy wejdzie) And I'm stuck w przypadku, gdy chcesz zainstalować Vista? ekran .. Mam 250GB (gdzie chcę Vista), która jest dysk 1 - Nieprzypisane miejsca i 1 TB dysku 0, który jest również nieprzydzielone miejsce. Ale trzyma powiedzenie "System Windows nie może znaleźć woluminu systemowego spełniającego kryteria instalacji" ![]() Nawet po partycjonowania do 10GB, a potem resztę lub 222GB i 10GB .. formatowania, a następnie na większy, to nadal mówi ten błąd. Naprawdę trzeba posortować tej nocy, jeśli możesz pomóc
|
| |||
| |||
| heyy dude, może już widzieliście tego, czy możesz nie mieć. jej pierwszym DOBRY Microsoft pomocy i wsparcia strona ive seen, miejmy nadzieję, że pomaga! http://support.microsoft.com/kb/927520 z mojego szumować czytać, wydaje się jej ze swoim kontrolerem hdd isnt obsługiwane, lub sterowniki nie Arnt lub BIOS wymaga aktualizacji, ale nie miałaś go odczytać w szczegółach, jeśli im ogromne szczery. MCTW |
|
| |||
| |||
| No worries mate wydaje się być uporządkowane! I tylko na zmianę z kontrolera IDE do AHCPI .. idiota! ![]() Rozszerzenie plików teraz .. lol, wydaje się, że 0% na chwilę chociaż .. Oh well przynajmniej I'm getting somewhere ![]() Jeśli nie będę ponownie wrócić do swojego łącza, cheers za odpowiedź, jestem naprawdę zmęczony, ale chcę dostać tego zrobić, zanim pójdę do łóżka ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aargh .. obecnie szacuje theres brakujących plików .. instalacji restart .. ![]() Zanim będzie przejść do konkluzji faceci to legit kopiować. Nie wierzę w zgrywania MS wyłączona, nawet jeśli może to być over priced nadal robić damn good job i jeśli każdy pobrany podrobionych they'd zniknąć ..Przepraszam na rant .. ![]() Wszystko, co mogę zrobić, aby ponownie uruchomić innych instalacji i spróbuj ponownie?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że ten błąd pojawia się, jeśli partycja próbie użycia nie jest aktywne.
Jeśli nie, ustaw docelową partycję do "Active" i zobaczyć jeśli straci problemu. Acronis Disk Director lub coś podobnego zrobi to za Ciebie ..... nie ma pewności, czy opcja jest dostępna podczas instalacji, czy też nie. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Ok teraz jej nie informując mnie zainstalować ponownie .. Jest napisane w stanie znaleźć obszar, na objętość układu, który spełnia kryteria instalacji .. Ale tym razem jej dodatkowe okno popped up Wtedy mówi, że jej znaleźć miejsce na moim 1 TB zainstalować tam kliknij przycisk OK, aby kontynuować z tym .. ale nie chcę, więc kliknij anulować .. sam ponownie .. koszmar. I dzięki phil, ale nie mogę znaleźć żadnych opcji tak .. I'll keep błahy though.
|
| |||
| |||
| Ach, to znowu mi się gruby. I'd przeniesiona wokół HDD jest w porty SATA i tak BIOS miał pozostał ten sam, ale oczywiście teraz odpowiadał różnych dyskach. I tak oczywiście Windows nie chce zainstalować na coś, co nie było głównym dysku, nigdy nie było i będzie uruchomiony z powodu nie jest nawet na liście, nie mówiąc już nearish góry .. Nadal masz ten przykry brakujących plików rzeczą though.
|
| |||
| |||
| Jeśli go brakuje sprawozdań fileson dysku systemu Windows i różnych plików za każdym razem, to może być RAM problem, spróbuj zamienić RAM okolice lub uruchomiony zaledwie 1 lub 2 (w zależności od konfiguracji). |
|
| |||
| |||
| I'm kicking sobie teraz .. Teraz możesz go wymienić Pamiętam czytanie o konfiguracji tylko do pracy z 2GB pamięci RAM max czasami ... ![]() I'll try it out now, wtedy obiad, i sprawdzić, czy jego obróbce lub nie. Otherwise I'll zainstalować XP skopiować na dysk twardy i zainstalować z niego (googled i stwierdziliśmy, że może pracować)
![]() |
|
| Zakładki |