![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam sadece inşa benim bitmiş (aslında zaten gelecek daha fazla şeyler .. Vista çalıştırmak için) yeterli Ve Ben nerede Yüklendikten Vista'yı istiyor musunuz aşamasında takılıyor? ekran .. Bir 250GB (nerede Vista istiyor) ile Diske 1 - ayrılmamış alanı var ve 1TB da yer ayrılmamış Disk 0. Ama "Windows, yükleme ölçütlerini karşılayan bir sistem birimi bulamamasıdır söyleyerek" tutuyor ![]() Bir 10GB bir bölümleme sonra ve sonra geri kalan veya 222GB ve 10GB .. ve sonra da büyük bir Biçimlendirme, hala bu hata söyledi. Eğer yardımcı olabilir Ben bu gece sıralamak gerekirse
|
| |||
| |||
| Heyy dostum, sen zaten bu görüldü olabilir veya olmayabilir. onun ilk İYİ Microsoft yardım ve destek sayfası görüldü ive, umarım bu yardımcı olur! http://support.microsoft.com/kb/927520 dan okumak sektirmek, onun ya HDD denetleyicisine isnt veya desteklenen sürücüler var, ya da ihtiyaçları güncelleştirilecektir için BIOS arnt, ama görünüyor eğer Sohbet dürüst I havent büyük detaylı olarak okumak. MCTW |
|
| |||
| |||
| Endişeye gerek yok dostum düzenlenmiş gibi görünüyor! Sadece AHCPI için .. IDE gelen denetleyicisini değiştirmek zorunda kaldım aptal! ![]() Genişletilmesi Dosyaları şimdi .. lol, bir süre için% 0 olduğu gibi .. ama Aman iyi en azından ben öyle bir alıyorum ![]() Eğer tekrar geri yanıt için bağlantı, tezahürat için, gerçekten yorgunum gidersiniz ama önce yatağa .. Bunu yapmak istediğiniz takdirde
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. Şimdi Theres dosyaları eksik .. reckons .. yükleme yeniden ![]() Önce bu bir yasal kopya sonuçlar çocuklar atlayacaktr. Ben MS kapatma programı olarak bile üzerinden fiyatlandırılabilir Mayıs inanmıyorum hala ve çok iyi bir iş yapmak eğer herkes indirilen fakes onlar .. yok ediyorumAnlamadım bu farfaralık .. ![]() Her şey bu yükleme yeniden başlatın ve tekrar deneyin diğer yapabilirim?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben eğer kullanmaya çalıştığınızda bölümü aktif ayarlı değil bu hata gelir düşünüyorum.
Eğer, 'Eğer sorun kaybetmek Etkin' ve görmek için hedef bölümü ayarlamak değil. Acronis Disk Director veya benzer ..... bu yapacak Eğer bu seçenek yükleme veya mevcut olduğundan emin değilim. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Tamam şimdi bana yüklemek tekrar .. izin değil Bu kurulum için .. ölçütlerini karşılayan bir sistem birimi alanı bulamadı diyor Ama bu kez onun bir pencere açıldı Sonra benim 1TB üzerindeki bulundu alan bu .. devam etmek için Tamam'ı tıklatın yüklemek için söylemeye devam ediyor ama ben iptal tıklayın .. istemiyorum yine aynı .. kabus. Ve teşekkürler sever, ama .. gibi bir seçenek bulamıyorum Ben küçük olsa devam edeceğiz.
|
| |||
| |||
| Ah benim tekrar kalın olan oldu. Ben HDD olan SATA limanlarında ve benzeri BIOS aynı kaldı vardı yuvarlak, ama tabii ki şimdi farklı sürücüler için corresponded hareket ediyorum. Ve bu ders Windows birincil sürücü değildi şey yüklemeye ve didn't want asla oldu listesini çünkü bu bile on boot için, yalnız üst .. nearish izin Hala ne kadar bu can sıkıcı eksik dosyalar var.
|
| |||
| |||
| Eğer Windows Disk fileson eksik raporlama ve bu farklı dosya her bir Ram sorunu olabilir Ram etrafında swapping deneyin veya sadece 1 veya 2 (Yapılandırım bağlı olarak çalışır). |
|
| |||
| |||
| Şimdi .. kendimi tekmeleme yaşıyorum Şimdi onu ben kurulum sadece 2GB RAM maksimum bazen çalışma hakkında okuma unutmayın söz ... ![]() Şimdi, daha sonra, öğle yemeği ve görmek bu denersiniz eğer kendi çalışma ya da değil. Yoksa ben sabit sürücüye disk kopyalama XP yüklemek edeceğiz ve yüklemek orada (Googled ve çalışabilir bulundu)