az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Yeni Yapı yükleyin Vista .. çalışılıyor

Reply

Konu Araçları
Old 17 Nisan 2009, 14:45
Bağış Grubu

Default Yeni Yapı yükleyin Vista .. çalışılıyor

Tamam sadece inşa benim bitmiş (aslında zaten gelecek daha fazla şeyler .. Vista çalıştırmak için) yeterli

Ve Ben nerede Yüklendikten Vista'yı istiyor musunuz aşamasında takılıyor? ekran ..

Bir 250GB (nerede Vista istiyor) ile Diske 1 - ayrılmamış alanı var

ve 1TB da yer ayrılmamış Disk 0.

Ama "Windows, yükleme ölçütlerini karşılayan bir sistem birimi bulamamasıdır söyleyerek" tutuyor

Bir 10GB bir bölümleme sonra ve sonra geri kalan veya 222GB ve 10GB .. ve sonra da büyük bir Biçimlendirme, hala bu hata söyledi.

Eğer yardımcı olabilir Ben bu gece sıralamak gerekirse

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 17 Nisan 2009, 15:37
Üye Grubu

Heyy dostum, sen zaten bu görüldü olabilir veya olmayabilir.

onun ilk İYİ Microsoft yardım ve destek sayfası görüldü ive, umarım bu yardımcı olur!

http://support.microsoft.com/kb/927520

dan okumak sektirmek, onun ya HDD denetleyicisine isnt veya desteklenen sürücüler var, ya da ihtiyaçları güncelleştirilecektir için BIOS arnt, ama görünüyor eğer Sohbet dürüst I havent büyük detaylı olarak okumak.

MCTW
Old 17 Nisan 2009, 15:47
Bağış Grubu

Endişeye gerek yok dostum düzenlenmiş gibi görünüyor!

Sadece AHCPI için .. IDE gelen denetleyicisini değiştirmek zorunda kaldım aptal!

Genişletilmesi Dosyaları şimdi .. lol, bir süre için% 0 olduğu gibi .. ama
Aman iyi en azından ben öyle bir alıyorum

Eğer tekrar geri yanıt için bağlantı, tezahürat için, gerçekten yorgunum gidersiniz ama önce yatağa .. Bunu yapmak istediğiniz takdirde
Old 17 Nisan 2009, 15:54
Bağış Grubu

AArgh .. Şimdi Theres dosyaları eksik .. reckons .. yükleme yeniden

Önce bu bir yasal kopya sonuçlar çocuklar atlayacaktr.

Ben MS kapatma programı olarak bile üzerinden fiyatlandırılabilir Mayıs inanmıyorum hala ve çok iyi bir iş yapmak eğer herkes indirilen fakes onlar .. yok ediyorum

Anlamadım bu farfaralık ..

Her şey bu yükleme yeniden başlatın ve tekrar deneyin diğer yapabilirim?
Old 17 Nisan 2009, 16:04
Bağış Grubu

Ben eğer kullanmaya çalıştığınızda bölümü aktif ayarlı değil bu hata gelir düşünüyorum.
Eğer, 'Eğer sorun kaybetmek Etkin' ve görmek için hedef bölümü ayarlamak değil.

Acronis Disk Director veya benzer ..... bu yapacak Eğer bu seçenek yükleme veya mevcut olduğundan emin değilim.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 18 Nisan 2009, 01:19
Bağış Grubu

Tamam şimdi bana yüklemek tekrar .. izin değil
Bu kurulum için .. ölçütlerini karşılayan bir sistem birimi alanı bulamadı diyor Ama bu kez onun bir pencere açıldı

Sonra benim 1TB üzerindeki bulundu alan bu .. devam etmek için Tamam'ı tıklatın yüklemek için söylemeye devam ediyor ama ben iptal tıklayın .. istemiyorum

yine aynı .. kabus.

Ve teşekkürler sever, ama .. gibi bir seçenek bulamıyorum Ben küçük olsa devam edeceğiz.
Old 18 Nisan 2009, 01:59
Bağış Grubu

Ah benim tekrar kalın olan oldu.

Ben HDD olan SATA limanlarında ve benzeri BIOS aynı kaldı vardı yuvarlak, ama tabii ki şimdi farklı sürücüler için corresponded hareket ediyorum. Ve bu ders Windows birincil sürücü değildi şey yüklemeye ve didn't want asla oldu listesini çünkü bu bile on boot için, yalnız üst .. nearish izin

Hala ne kadar bu can sıkıcı eksik dosyalar var.
Old 18 Nisan 2009, 04:08
Bağış Grubu

Eğer Windows Disk fileson eksik raporlama ve bu farklı dosya her bir Ram sorunu olabilir Ram etrafında swapping deneyin veya sadece 1 veya 2 (Yapılandırım bağlı olarak çalışır).
Old 18 Nisan 2009, 04:55
Bağış Grubu

Şimdi .. kendimi tekmeleme yaşıyorum

Şimdi onu ben kurulum sadece 2GB RAM maksimum bazen çalışma hakkında okuma unutmayın söz ...

Şimdi, daha sonra, öğle yemeği ve görmek bu denersiniz eğer kendi çalışma ya da değil.

Yoksa ben sabit sürücüye disk kopyalama XP yüklemek edeceğiz ve yüklemek orada (Googled ve çalışabilir bulundu)

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından