![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok тільки що закінчив збірку (досить добре, щоб запустити Vista в будь-якому випадку більше .. Stuff прийде) А я застряг на Де ви хочете встановити Vista? Екран .. Я отримав 250GB (там, де я хочу Vista), який є Диск 1 - незайняте простір і 1TB яка Диск 0 і незайняте простір. Але він продовжує говорити "Windows не вдалося знайти системний те, що задовольняє вимогам для установки" ![]() Навіть після розділення на 10 Гб, а потім відпочити або 222GB і 10GB .. а потім форматування більшого, це все одно каже, що це помилка. Мені потрібний доступ до такого роду, якщо сьогодні ви можете допомогти
|
| |||
| |||
| Heyy Приятель, ти, напевно, вже бачили це, або ви не могли б мати. Ive бачили своєї першої допомоги Microsoft Добра та підтримки, сподіваємося, що це допомагає! http://support.microsoft.com/kb/927520 з знежиреним читав мої, здається, ні свого жорсткого диска хіба Контролер підтримує, або драйвер Arnt там, або ваш BIOS повинен бути поновлений, але я читав гавань у величезному подробиці, якщо їм чесно. MCTW |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся Мати, здається, відсортованих! Треба було тільки змінити контролер IDE для AHCPI .. ідіот! ![]() Розширення файлів зараз .. LOL, схоже, 0% на деякий час, хоча .. Ну принаймні я вже десь ![]() Якщо вона не я знову повернуся до Вашої посиланню, ура відповідь, я дуже втомився, але я хочу щоб це зробити, перш ніж відправитися в ліжко ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AArgh .. Зараз він вважає, Theres відсутність файли .. перезапустіть установку .. ![]() Перш ніж перейти до висновків хлопці це Legit копія. Я не вірю в MS від копіювання, навіть якщо вона може бути завищеною ціною вони все ж таки хороша робота, і якщо кожен буде завантажений підробок б вони зникають ..Вибачте Rant .. ![]() Все, що я можу зробити, що інші перезапустіть установку і спробуйте ще раз?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що ця помилка з'являється, якщо розділ, який ви намагаєтеся використовувати не налаштований на активний.
Якщо це не так, встановити цільові розділу "активний" і подивитися, якщо ви втратите цю проблему. Acronis Disk Director або щось подібне зробить це за вас ..... Чи не впевнені, що якщо функція доступна при установці чи ні. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Добре, тепер його не даючи мені установку знову .. Це говорить не в змозі знайти ділянку, на те, що система відповідає вимогам для установки .. Але цього разу його додаткове вікно вискочив Потім він переходить до сказати, що його знайшли місце на моєму 1TB встановити там натисніть кнопку ОК, щоб продовжити з цим .. але я не хочу, щоб я кнопку Скасувати .. ж знову .. кошмар. І завдяки Філ, але я не можу знайти будь-які варіанти, як, що .. Я буду тримати хоча пустячний.
|
| |||
| |||
| Ах, що це я знову бути товстим. Я переїхала круглий HDD в порти SATA, і тому BIOS залишилася тією ж, але, звичайно, тепер відповідають різним фізичним дискам. І тому, звичайно, вікна не хочете встановити щось не було основною диск, і ніколи не буде завантажуватися, тому що вона навіть не в цьому списку, не кажучи вже про nearish Top .. Still Got це дратує відсутніх файлах, хоча річ.
|
| |||
| |||
| Якщо воно відсутнє звітність fileson диска Windows і її різних файлів кожен раз, це може бути питанням Рам, спробуйте замінити Рам навколо чи працює тільки з 1 або 2 (в залежності від конфігурації). |
|
| |||
| |||
| Я ноги собі зараз .. Тепер ви згадали про це я пам'ятаю читав про установку тільки працюючи з 2GB RAM макс іноді ... ![]() Я постараюся його зараз, то пообідати, і подивитися, якщо його чи не працював. Інакше я установці XP, копії диска на жорсткий диск і встановіть звідти (пошуковій системі Google і виявила, що може працювати)
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Build Xp Pro встановити, моя пам'ять Несправність / Неправильне Придбані | frankthetank | Генеральний обладнання чат | 0 | 13 червня 2009 11:59 |
| Чиста інсталяція VISTA | vman01234 | Операційні системи Windows | 1 | 21 січня 2009 02:02 |
| Vista повторно встановіть зі старим серійним? | pete21 | Операційні системи Windows | 2 | 24 вересня 2008 14:04 |
| Vista SP1 Install випуск. Допомога будь ласка. | LucasCu | Операційні системи Windows | 3 | 1 вересня 2008 13:47 |
| Нахиляє установка Vista | jas98235 | Операційні системи Windows | 5 | 29 березня 2008 15:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |