manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

New Computer Pitanje! Mijenjanje sustava Windows XP na Vista

Reply

Thread Tools
Old 12 veljača 2009, 16:25
Novi član grupe

Upravo sam naručio svih dijelova u novi kompjuter osim HDD. To je zato što sam ja HDD koristeći sada je više nego dovoljno. Problem je u tome što sam i naručio primjerak sustava Windows Vista 64. Sad imam unupdated verzija XP 32 na harddrive (staro računalo). Koje korake treba proći kako bi bili sigurni da sve radi u redu.
Old 12 veljača 2009, 16:32
Administrator Group

Kao što se mijenja 95% hardver stari XP instalirati će se vjerojatno ne boot, pa ćete morati instalirati svježe.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 veljača 2009, 16:39
Donatorska Grupa

http://windowshelp.microsoft.com/win...mspx # section_8

"Ne možete izvršiti nadogradnju sa 32-bitnom verzijom sustava Windows XP na 64-bitnu verziju sustava Windows Vista."

Ako su vam ja bih se vratio sve svoje korisničke datoteke staviti na bilo rezervni hard disk, vanjski hard disk ili neke DVD-ove.

Ćete morati ponovo instalirati sve programe koje želite koristiti pa provjerite znate gdje se mogu dobiti od njih.

Tada možete instalirati vidik 64 i slijedite http://support.microsoft.com/kb/932912/en-us

Ona tvrdi da ćete onda imati \ Windows.OLD katalog i moći ćete premjestiti sve svoje korisničke datoteke se u novu instalaciju. Htio uzeti dubok dah, ali oni moraju znati što oni pričaju, a vi ste se fallback rezervnu vam uzeo u slučaju da je rad zabludu.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.