kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Új számítógép kérdés! Áttérés a Windows XP Vista

Reply

Téma eszközök
Old Február 12, 2009, 16:25
Új tag Csoport

Default Új számítógép kérdés! Áttérés a Windows XP Vista

Csak elrendelte a részeket, egy új számítógépet, kivéve a HDD. Ez azért van, mert én vagyok a HDD segítségével most már több mint elegendő. A probléma az, hogy én is rendelhető egy-egy példányát a Windows Vista 64. Most van egy unupdated változata XP 32 a merevlemez (régi számítógép). Milyen lépéseket kell átmenni, hogy biztosan minden rendben van.
Old Február 12, 2009, 16:32
Administrator Group

Ahogy változnak, 95%-a hardver a régi XP install valószínűleg nem indul, így szükség lesz a friss telepítést.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 12, 2009, 16:39
Donor Group

http://windowshelp.microsoft.com/win...mspx # section_8

"Nem lehet elvégezni a frissítést a 32-bites Windows XP 64 bites Windows Vista."

Ha a te Szeretnék másolatot készíteni az összes felhasználó fájlokat fel rá, vagy a tartalék merevlemezt, egy külső merevlemezt, vagy egy DVD-n.

Meg kell majd újra telepíteni a programokat használni kívánt így ellenőrizni tudja, hogy hol kap őket.

Ezután telepítse a Vista 64 és kövesse http://support.microsoft.com/kb/932912/en-us

Azt állítja, akkor ezt követően a \ Windows.old könyvtárba, és akkor tudja, hogy az összes felhasználó fájlok ki az új létesítmény. Szeretnék venni egy mély lélegzetet, de tudnia kell, hogy amit beszélek, és amit a tartalékeljárások mentés akkor ebben az esetben a cikk félrevezető.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Váltás a Windows operációs rendszer a Windows XP Black bűnös A Windows operációs rendszerek 3 12. június 2009 08:46
Váltás a Windows XP partíció nevek? tomthedrummer1992 A Windows operációs rendszerek 1 12. május 2008 15:44
Új számítógép és az új IIS problémákat a Windows Vista xarzu A Windows operációs rendszerek 2 1. április 2008 15:54
Nyelvek megváltoztatása a Vista kidclassic A Windows operációs rendszerek 1 3. február 2008 08:27
Miért változó számítógépes tartani? RawRyder Off Topic Discussion 9 16. november 2007 07:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.