mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Naujas kompiuteris klausimą! Perėjimas nuo "Windows XP Vista"

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 12, 2009, 16:25
Naujas Narys

Default Naujas kompiuteris klausimą! Perėjimas nuo "Windows XP Vista"

Aš ką tik liepė visiems dalių naują kompiuterį išskyrus HDD. Taip yra todėl, HDD Aš naudoju dabar yra daugiau nei pakankamai. Problema ta, kad aš taip pat nurodė kopiją Windows Vista 64. Dabar turiu unupdated versija XP 32 d. diską (senojo kompiuterio). Kokių veiksmų turėčiau pereiti prie įsitikinti, ar viskas kūrinių.
Old Vasaris 12, 2009, 16:32
Administrator Grupė

Kaip Jūs keičiate 95% aparatūros senų XP įdiegti gali ne paleisti, todėl jums reikės įdiegti naują.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Vasaris 12, 2009, 16:39
Donorų grupės

http://windowshelp.microsoft.com/win...mspx # section_8

"Jūs negalite atlikti atnaujinimą iš 32-bitų lietuvių Windows XP 64-bit Windows Vista".

If I were you I'd atsarginę kopiją visus vartotojo failus sudėti į vieną atsarginių kietąjį diską, išorinį kietąjį diską ar kai DVD.

Turėsite iš naujo įdiegti visas programas, kuriuos norite naudoti, kad patikrinti, žinote, kur gauti jiems.

Tada galite įdiegti Vista 64 ir toliau http://support.microsoft.com/kb/932912/en-us

Ji tvirtina, jums tada buvo \ Windows.OLD kataloge ir galėsite perkelti visus vartotojo failus iš į naują įrenginį. Norėčiau Kalbėkime, tačiau jie turi žinoti, ką jie kalbėjo apie ir jūs atsarginės atsarginės jūs padarote, jei straipsnis yra klaidinantis.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pakeitus "Windows" OS "Windows XP Black kaltas Windows "operacinės sistemos 3 Birželis 12, 2009 08:46
Pakeitus "Windows XP" skirsnių pavadinimai? tomthedrummer1992 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 12, 2008 15:44
Naujas kompiuteris ir naująjį IIS problemų su Windows Vista xarzu Windows "operacinės sistemos 2 1 balandis 2008 15:54
Pakeisti kalbą Vista kidclassic Windows "operacinės sistemos 1 3 vasaris 2008 08:27
Kodėl kompiuteris nuolat keičiasi? RawRyder Off Topic Discussion 9 Lapkritis 16, 2007 07:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.