мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Неу Цомпутер Питање! Мијењање система Уиндоус КСП на Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2009, 16:25
Нови члан групе

Default Неу Цомпутер Питање! Мијењање система Уиндоус КСП на Виста

Управо сам наручио свих делова у нови компјутер осим ХДД. То је зато што сам ја ХДД помоћу сада је више него довољно. Проблем је у томе што сам и наручио примерак система Уиндоус Виста 64. Сад имам унупдатед верзија КСП 32 на харддриве (старо рачунар). Које кораке треба да прође како би били сигурни да све ради у реду.
Old 12. Мар 2009, 16:32
Администратор Гроуп

Као што се мења 95% хардвер стари КСП инсталирате ће се вероватно не боот, па ћете морати да инсталирате свеже.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. Мар 2009, 16:39
Донаторска Група

хттп://уиндоусхелп.мицрософт.цом/уин...мспкс # сецтион_8

"Не можете извршити надоградњу са 32-битном верзијом система Уиндоус КСП на 64-битну верзију система Уиндоус Виста."

Ако су вам ја бих се вратио све своје корисничке датотеке ставити на било резервни хард диск, екстерни хард диск или неке ДВД-ове.

Ћете морати да поново инсталирате све програме које желите да користите па проверите знате где се могу добити од њих.

Тада можете да инсталирате видик 64 и следите хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/932912/ен-ус

Она тврди да ћете онда имати \ Уиндоус.ОЛД каталог и моћи ћете покрет све своје корисничке датотеке се у нову инсталацију. Хтео узети дубок дах, али они морају да знају шта они причају, а ви сте се фаллбацк резервну вам узео у случају да је рад заблуду.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Промена Уиндоус ОС Уиндоус КСП Блацк крив Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 12. јуна 2009 08:46
Мијењање система Уиндоус КСП партиције Имена? томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 12 мај 2008 15:44
Нове рачунарске и ИИС Нови проблеми са Уиндоус Виста ксарзу Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 1 април 2008 15:54
Промена језика у Виста кидцлассиц Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 3 фебруар 2008 08:27
Зашто рачунара задржати мења? РауРыдер Офф Топиц Дисцуссион 9 16 новембар 2007 07:12
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц