по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти май 2009 г., 21:23
Новите държави Група

Default Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон

Здравейте всички.

Аз имам две Dell 2650 сървъри.
тъй като те не разполагат с DVD устройство вградена, така че съм с помощта на външни DVD диск.
АЗ опитвам към обувка горе на машината с помощта на външно DVD устройство, но той ми даде грешка "без обувка устройство разположение стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги".

Разбира се, в инсталационната програма, направих го за да стартирате от CD, което изглежда да е единствената опция, но тя просто не иска да обувка.

Знам, че външното DVD диск Аз съм използване е в работно състояние. Имам я тестват.

някакви идеи?

благодарности
Old 25-ти май 2009 г., 23:01
Номер на групата

Default Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон

е свързан посредством SATA? Ако е така, погледни в BIOS и да видим дали ESATA е обувка опция.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Само построени нови компютъра: Отскачам и Изберете Правилната обувка план издаване pcn00b Процесори, дънни платки & RAM 1 16-ти ноември, 2009 година 00:47
"Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" gramble Общи Софтуер Чат 1 8 юни 2009 23:28
Не Bootable Устройство - арго обувка на HDD tc17 Дискове & сменяемите носители 0 6 юни 2009 07:02
Whats Можете Любим Dual Обувка за инсталиране? KanoakaVirus Общи Софтуер Чат 1 3 Март 2009 03:51
Не може да се Обувка или Инсталирай! XPforDummies Windows операционни системи 3 4 ноември 2007 07:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc