![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Аз имам две Dell 2650 сървъри. тъй като те не разполагат с DVD устройство вградена, така че съм с помощта на външни DVD диск. АЗ опитвам към обувка горе на машината с помощта на външно DVD устройство, но той ми даде грешка "без обувка устройство разположение стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги". Разбира се, в инсталационната програма, направих го за да стартирате от CD, което изглежда да е единствената опция, но тя просто не иска да обувка. Знам, че външното DVD диск Аз съм използване е в работно състояние. Имам я тестват. някакви идеи? благодарности |
|
| |||
| |||
| е свързан посредством SATA? Ако е така, погледни в BIOS и да видим дали ESATA е обувка опция. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Само построени нови компютъра: Отскачам и Изберете Правилната обувка план издаване | pcn00b | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 16-ти ноември, 2009 година 00:47 |
| "Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 юни 2009 23:28 |
| Не Bootable Устройство - арго обувка на HDD | tc17 | Дискове & сменяемите носители | 0 | 6 юни 2009 07:02 |
| Whats Можете Любим Dual Обувка за инсталиране? | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 1 | 3 Март 2009 03:51 |
| Не може да се Обувка или Инсталирай! | XPforDummies | Windows операционни системи | 3 | 4 ноември 2007 07:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |