menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat

Reply

Thread Nástroje
Old 25. května 2009, 21:23
Nový člen skupiny

ahoj všichni.

Mám dva servery Dell 2650.
protože nemají DVD postavena v roce, tak jsem pomocí externí DVD mechaniku.
Snažím se spustit stroj pomocí externí DVD mechaniku, ale dej mi error 'žádné spouštěcí zařízení k dispozici ke stávce f1 znovu boot f2 utility pro nastavení'.

vypnutí samozřejmě v nastavení utility, i to, jak zavést z CD, které se jeví jako jediná možnost, ale prostě nechce spustit.

Vím, že externí DVD mechaniku jsem použití je v provozu. Mám to zkouší.

jakékoliv nápady?

díky
Old 25. května 2009, 23:01
Dárce Skupina

je připojen přes SATA? Pokud ano, podívejte se do BIOSu a zkontrolujte, zda je ESATA zavádecí volbu.
Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk pcn00b Procesory, základní desky & RAM 1 16.listopadu 2009 00:47
"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" gramble Obecné Software Chat 1 8 června 2009 23:28
Ne Zavádení zařízení - Cant boot z HDD tc17 Drives & Removable Media 0 6. června 2009 07:02
Co byste Oblíbený Duální Zavádecí Setup? KanoakaVirus Obecné Software Chat 1 3. března 2009 03:51
Nelze spustit nebo instalovat! XPforDummies Operační systémy Windows 3 4. listopadu 2007 07:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.