![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všichni. Mám dva servery Dell 2650. protože nemají DVD postavena v roce, tak jsem pomocí externí DVD mechaniku. Snažím se spustit stroj pomocí externí DVD mechaniku, ale dej mi error 'žádné spouštěcí zařízení k dispozici ke stávce f1 znovu boot f2 utility pro nastavení'. vypnutí samozřejmě v nastavení utility, i to, jak zavést z CD, které se jeví jako jediná možnost, ale prostě nechce spustit. Vím, že externí DVD mechaniku jsem použití je v provozu. Mám to zkouší. jakékoliv nápady? díky |
|
| |||
| |||
| je připojen přes SATA? Pokud ano, podívejte se do BIOSu a zkontrolujte, zda je ESATA zavádecí volbu. |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk | pcn00b | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16.listopadu 2009 00:47 |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| Ne Zavádení zařízení - Cant boot z HDD | tc17 | Drives & Removable Media | 0 | 6. června 2009 07:02 |
| Co byste Oblíbený Duální Zavádecí Setup? | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 1 | 3. března 2009 03:51 |
| Nelze spustit nebo instalovat! | XPforDummies | Operační systémy Windows | 3 | 4. listopadu 2007 07:43 |
| Thread Nástroje | |
| |