μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2009, 21:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε

γεια σε όλους.

Έχω δύο διακομιστές Dell 2650.
δεδομένου ότι δεν έχουν κατασκευαστεί σε δίσκο DVD, έτσι είμαι, χρησιμοποιώντας μια εξωτερική μονάδα δίσκου DVD.
Προσπαθώ να εκκίνησης μέχρι το μηχάνημα που χρησιμοποιούν την εξωτερική μονάδα δίσκου DVD, αλλά θα μου δώσεις το σφάλμα "δεν συσκευή εκκίνησης διαθέσιμα απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιμότητας».

φυσικά, στο βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης, θα πρέπει να γίνει εκκίνηση από το CD που φαίνεται να είναι η μόνη λύση, αλλά απλώς δεν θέλει να εκκίνησης.

Γνωρίζω ότι η η εξωτερική μονάδα DVD Είμαι χρησιμοποιώντας είναι σε κατάσταση εργασίας. Έχω δοκιμαστεί αυτό.

καμιά ιδέα;

ευχαριστώ
Old 25ης Μαΐου 2009, 23:01
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε

είναι συνδεδεμένοι μέσω SATA? Αν ναι, κοίτα στο BIOS σας και δείτε αν ESATA είναι μια επιλογή εκκίνησης.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Απλά Χτισμένο Νέο PC: Επανεκκίνηση και σωστή Τεύχος Επιλογή συσκευής εκκίνησης pcn00b Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 16 Νοέμβρη 2009 00:47
"Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" gramble Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Ιουν 2009 23:28
Δεν Εκκινήσιμο Συσκευών - επίκλιση εκκίνησης του HDD tc17 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 6 Ιουν 2009 07:02
Τι Μπορείτε Αγαπημένη Dual Boot Setup; KanoakaVirus Γενικά Λογισμικό Chat 1 3η Μαρ 2009 03:51
Δεν μπορούν να ξεκινήσουν ή να εγκαταστήσετε! XPforDummies Λειτουργικά συστήματα Windows 3 4η Νοεμβρίου 2007 07:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.