manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati

Reply

Thread Tools
Old 25 svi 2009, 21:23
Novi član grupe

Default Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati

Pozdrav svima.

Imam dva Dell 2650 poslužiteljima.
jer nemam DVD pogon izgrađen, pa ja sam koristeći vanjski DVD pogon.
JA pokušati čizma gore računalo koristeći vanjski DVD pogon, ali to popuštanje mene greška 'ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility.

naravno, u setup utility, JA je napravio Internet to čizma from CD-a koje se čine jedina mogućnost, ali to jednostavno ne želi čizma.

Znam se vanjsku DVD pogon ja sam koristeći je u radno stanje. Imam ga ispitao.

bilo koji ideja?

hvala
Old 25 svi 2009, 23:01
Donatorska Grupa

Default Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati

je li spojen preko SATA? Ako je tako, potražite u vašem BIOS i vidjeti ako je ESATA boot opciju.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Samo izgradnje Novi PC: Ponovno podizanje sustava i uređaja za dizanje Odaberite Pravilno Issue pcn00b CPU, Matične ploče i RAM 1 16 studeni 2009 00:47
"Reboot ili pravilan odabir boot uređaja ili umetnite boot medij uređaja" gramble Općenito Software Chat 1 8. lipnja 2009 23:28
Ne Device Bootable - Cant pokretanje HDD tc17 Drives & Izmjenjivi mediji 0 6. lipnja 2009 07:02
Koliko ste Omiljeni Dual Boot Setup? KanoakaVirus Općenito Software Chat 1 3. ožujak 2009 03:51
Can't Čizma gore ili Instalacija! XPforDummies Windows Operating Systems 3 4. studeni 2007 07:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.