kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

No boot device available sztrájk f1, hogy újra boot f2 a Setup Utility - Cant install

Reply

Téma eszközök
Old Május 25 2009, 21:23
Új tag Csoport

Default No boot device available sztrájk f1, hogy újra boot f2 a Setup Utility - Cant install

Hello mindenki.

Van két Dell 2650 szervereket.
mivel nem egy dvd meghajtó épült, így én használ egy külső DVD meghajtót.
Próbáltam boot a gép a külső DVD-meghajtó, de add nekem a hiba "nem boot eszköz áll rendelkezésre, hogy újra sztrájkot f1 boot f2 a Setup Utility".

Természetesen a setup segédprogram Megcsináltam a boot CD, amely úgy tűnik, hogy az egyetlen választási lehetőség, de csak nem akar elindulni.

Tudom, hogy a külső DVD-meghajtó én használ üzemképes állapotban van. Van vizsgálni azt.

any ideas?

köszönöm
Old Május 25 2009, 23:01
Donor Group

Default No boot device available sztrájk f1, hogy újra boot f2 a Setup Utility - Cant install

van csatlakoztatva SATA keresztül? Ha igen, nézd meg a BIOS-t és nézd meg, eSATA a boot option.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Csak épített ki új PC: újraindítás és Select Proper Boot Device Kiadás pcn00b Processzorok, alaplapok és RAM 1 November 16, 2009 00:47
"Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz" gramble General Chat szoftver 1 8. június 2009 23:28
Nem indíthatóvá Device - Cant boot a HDD tc17 Drives & Removable Media 0 6. június 2009 07:02
Mi van Kedvenc Dual Boot Setup? KanoakaVirus General Chat szoftver 1 3. március 2009 03:51
Nem Boot vagy Felszerel! XPforDummies A Windows operációs rendszerek 3 4. november 2007 07:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.