![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Van két Dell 2650 szervereket. mivel nem egy dvd meghajtó épült, így én használ egy külső DVD meghajtót. Próbáltam boot a gép a külső DVD-meghajtó, de add nekem a hiba "nem boot eszköz áll rendelkezésre, hogy újra sztrájkot f1 boot f2 a Setup Utility". Természetesen a setup segédprogram Megcsináltam a boot CD, amely úgy tűnik, hogy az egyetlen választási lehetőség, de csak nem akar elindulni. Tudom, hogy a külső DVD-meghajtó én használ üzemképes állapotban van. Van vizsgálni azt. any ideas? köszönöm |
|
| |||
| |||
| van csatlakoztatva SATA keresztül? Ha igen, nézd meg a BIOS-t és nézd meg, eSATA a boot option. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Csak épített ki új PC: újraindítás és Select Proper Boot Device Kiadás | pcn00b | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | November 16, 2009 00:47 |
| "Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz" | gramble | General Chat szoftver | 1 | 8. június 2009 23:28 |
| Nem indíthatóvá Device - Cant boot a HDD | tc17 | Drives & Removable Media | 0 | 6. június 2009 07:02 |
| Mi van Kedvenc Dual Boot Setup? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 1 | 3. március 2009 03:51 |
| Nem Boot vagy Felszerel! | XPforDummies | A Windows operációs rendszerek | 3 | 4. november 2007 07:43 |
| Téma eszközök | |
| |