פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין

Reply

שרשרת כלים
Old 25 במאי 2009, 21:23
קבוצת חברות חדשות

Default לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין

שלום לכולם.

יש לי שני שרתי Dell 2650.
שכן אין להם כונן DVD מובנה, אז אני משתמש ב-DVD חיצוני.
אני מנסה לאתחל את המחשב באמצעות ה-DVD חיצוני, אבל זה נותן לי את השגיאה 'אין התקן אתחול זמין שביתה F1 לנסות שוב האתחול F2 עבור תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות'.

את הקורס, על תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות, אני עשיתי את זה כדי אתחול מתקליטור אשר נראה רק את האפשרות, אבל זה פשוט לא רוצה האתחול.

אני מכיר את ה-DVD החיצוני אני משתמש היא לעבוד המצב. אני צריך לבדוק את זה.

רעיונות כלשהם?

תודה
Old 25 במאי 2009, 23:01
קבוצת תורמים

Default לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין

הוא מחובר דרך SATA? אם כן, נראה את ה-BIOS ובדוק אם הוא ESATA אפשרות האתחול.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
פשוט בנו מחשב חדש: הפעלה מחדש ופתרון בחר אתחול התקן פרופר pcn00b CPUs, Motherboards & RAM 1 16 נובמבר 2009 00:47
"הפעלה מחדש או בחר ראוי להכניס התקן האתחול או האתחול מדיה התקנים" gramble כללי תוכנות צ 'אט 1 8 יוני 2009 23:28
לא ההתקנים אתחול - אתחול של התחסדות HDD tc17 כוננים & נשלפת 0 6 יוני 2009 07:02
מה אתה מועדף Dual אתחול של תוכנית ההתקנה? KanoakaVirus כללי תוכנות צ 'אט 1 3rd מרץ 2009 03:51
אין אפשרות אתחול או התקן! XPforDummies מערכות ההפעלה Windows 3 4th נובמבר 2007 07:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.