mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2009, 21:23
Naujas Narys

Default Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti

hello everyone.

Turiu du Dell 2.650 serverių.
nes jie neturi DVD pastatytas, todėl aš naudoju išorinį DVD įrenginį.
bandau paleisti, mašina, naudojant išorinį DVD įrenginį, bet jis man klaida "no boot prietaisą galima rasti F1 pakartotinai diegiant Microsoft Windows Utility" F2 boot.

išjungti Žinoma, konfigūracijos įrankis, Aš jį paleisti iš CD, kurios, atrodo, vienintelė alternatyva, bet ji tiesiog nenori krautis.

Žinau, išorinis DVD įrenginys aš naudoju yra darbo būklės. Aš išbandyti jį.

Any ideas?

ačiū
Old Gegužė 25, 2009, 23:01
Donorų grupės

Default Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti

tai prijungti per SATA? Jei taip, pažiūrėkite į BIOS ir pažiūrėti, ar ESATA yra Boot.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Tiesiog pastatytas naujas PC: paleiskite kompiuterį ir pasirinkite Sukurti Boot Device numeris pcn00b CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Lapkritis 16, 2009 00:47
"Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas gramble BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 birželis 2009 23:28
Nr bootable Device - Cant boot iš HDD tc17 Drives & Removable Media 0 6 birželis 2009 07:02
Kas Jums Mėgstamiausios Dual boot nustatymus? KanoakaVirus BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 3 kovas 2009 03:51
Negalima paleisti, arba įdiekite! XPforDummies Windows "operacinės sistemos 3 4 lapkritis 2007 07:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.