![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hello everyone. Turiu du Dell 2.650 serverių. nes jie neturi DVD pastatytas, todėl aš naudoju išorinį DVD įrenginį. bandau paleisti, mašina, naudojant išorinį DVD įrenginį, bet jis man klaida "no boot prietaisą galima rasti F1 pakartotinai diegiant Microsoft Windows Utility" F2 boot. išjungti Žinoma, konfigūracijos įrankis, Aš jį paleisti iš CD, kurios, atrodo, vienintelė alternatyva, bet ji tiesiog nenori krautis. Žinau, išorinis DVD įrenginys aš naudoju yra darbo būklės. Aš išbandyti jį. Any ideas? ačiū |
|
| |||
| |||
| tai prijungti per SATA? Jei taip, pažiūrėkite į BIOS ir pažiūrėti, ar ESATA yra Boot. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tiesiog pastatytas naujas PC: paleiskite kompiuterį ir pasirinkite Sukurti Boot Device numeris | pcn00b | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Lapkritis 16, 2009 00:47 |
| "Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas | gramble | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 birželis 2009 23:28 |
| Nr bootable Device - Cant boot iš HDD | tc17 | Drives & Removable Media | 0 | 6 birželis 2009 07:02 |
| Kas Jums Mėgstamiausios Dual boot nustatymus? | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 3 kovas 2009 03:51 |
| Negalima paleisti, arba įdiekite! | XPforDummies | Windows "operacinės sistemos | 3 | 4 lapkritis 2007 07:43 |
| Temos įrankiai | |
| |