mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nē sāknēšanas ierīci pieejamu streiku f1 izskatīt no jauna, lai uzstādīšanas utilīta f2 boot - Cant instalēt

Reply

Thread Tools
Old Maijs 25, 2009, 21:23
New Member Group

Default Nē sāknēšanas ierīci pieejamu streiku f1 izskatīt no jauna, lai uzstādīšanas utilīta f2 boot - Cant instalēt

hello everyone.

Man ir divas Dell 2.650 serveriem.
jo tie nav dvd diska uzcelta, tāpēc es izmantoju ārējo dvd disku.
Mēģinu boot up mašīna, izmantojot ārējo dvd disku, bet iedodiet man kļūda "nē sāknēšanas ierīci pieejamu streiku f1 izskatīt no jauna, lai uzstādīšanas utilīta" f2 boot.

off, protams, uzstādīšanas utilīta, es to boot no CD, kas, šķiet, ir vienīgā iespēja, bet vienkārši nevēlas to boot.

Es zinu, ārējo DVD disku es izmantoju ir darba stāvoklī. i ir pārbaudīta to.

any ideas?

pateicība
Old Maijs 25, 2009, 23:01
Donors Group

Default Nē sāknēšanas ierīci pieejamu streiku f1 izskatīt no jauna, lai uzstādīšanas utilīta f2 boot - Cant instalēt

tas ir saistīts ar SATA? Ja tā, tad izskatās jūsu BIOS un redzēt, ja ESATA ir boot izvēle.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.