menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať

Reply

Thread Tools
Old 25. mája 2009, 21:23
Nový člen skupiny

Default No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať

ahoj všetci.

Mám dva servery Dell 2650.
pretože nemajú DVD postavená v roku, tak som pomocou externej DVD mechaniku.
Snažím sa spustiť stroj pomocou externej DVD mechaniku, ale dej mi error 'žiadne spúšťacie zariadenie k dispozícii k štrajku f1 znova boot f2 utility pre nastavenie'.

vypnutie samozrejme v nastavení utility, i to, ako zaviesť z CD, ktoré sa javí ako jediná možnosť, ale jednoducho nechce spustiť.

Viem, že externú DVD mechaniku som použitie je v prevádzke. Mám to skúša.

akékoľvek nápady?

vďaka
Old 25. mája 2009, 23:01
Darcu Skupina

Default No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať

je pripojený cez SATA? Ak áno, pozrite sa do BIOSu a skontrolujte, či je ESATA zavádzaciu voľbu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.