![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Имам два Делл 2650 серверима. јер немам ДВД погон изграђен, па ја сам помоћу спољни ДВД погон. ЈА пробати за чизма сеттле рачунар помоћу спољни ДВД погон, али за давати мене грешка 'не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты. наравно, у сетуп Утилиты, ЈА направљен то за чизма из ЦД-а које се чине једина могућност, али то једноставно не жели чизма. Знам се спољну ДВД погон ја сам помоћу је у радно стање. Имам га испитао. било који идеја? хвала |
|
| |||
| |||
| да ли је спојен преко САТА? Ако је тако, погледајте у вашем БИОС и видети ако је ЕСАТА боот опцију. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Само градње новог рачунара: Поново Изаберите Правилна и покретачки уређај издање | пцн00б | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16. новембар 2009 00:47 |
| "Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" | грамбле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 8. јуна 2009 23:28 |
| Не Девице Боотабле - Цант покретање ХДД | тц17 | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 6. јуна 2009 07:02 |
| Колико сте Омиљени Дуал Боот Сетуп? | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 3 март 2009 03:51 |
| Цан'т Чизма сеттле или Инсталација! | КСПфорДуммиес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 4 новембар 2007 07:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |