![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз съм с Notepad + + като моя текст редактор алтернатива, но точно сега изглежда, за да не се показва иконата за. TXT. Cfg или всякакви други свързани файл ... Някой знае коя настройка в системния регистър е един от такса за това? (ако аз notepad.exe настройката по подразбиране редактор иконите работят без проблем ....) |
|
| |||
| |||
| Файлът разширения вероятно са свързани с вашата подразбиране редактор. Можете да направите една от следните три неща: 1) Промяна на всички икони ръчно 2) Промяна на файловите асоциации в контролния панел 3) да направи notepad.exe по подразбиране редактор постоянно се споменават Номер 2 е единствената опция, която ви позволява да остане, като използва същите приложения, така че този е лесна да отида с. Ако не знаете как да ги промените само след назад
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| и аз имам Notepad + + като моята основна редактор, и когато щракнете два пъти всеки от изброените файлове тя не отворите правилно с програмата, аз искам, но той изглежда е, че създаването на регистъра, че програмата за икони променя или е липсваш-конфигурирано. .. Im просто се чудех, ако някой знае как мога аз да го оправи ръчно, тъй като НП + + doenst нуждата инсталация на работа. :) |
|
| |||
| |||
| След около poking аз открих, че ако имам TXT файл, отворете с Notepad и да промените иконите на каквото си искат, но веднага след като съм го отворите с Notepad + + иконата промени родови и няма начин да го промените (чрез папката опции> Доц. д-файл ...) Така че основно Вярвам е проблем с Notepad + + изпълнимия ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да промените иконите за файлове?! Не Типове файлове или папки, всеки отделен файл. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 1 | 26 Юли 2009 05:10 |
| Трябва да Копирай Имената на 100 години на Папки с Notepad | pete21 | Общи Софтуер Чат | 4 | 14 Юли 2009 04:21 |
| Notepad + + | Mooseknuckle | Общи Софтуер Чат | 1 | 1-во Jul 2008 16:14 |
| Notepad за Word прави края на линията пропуски .. Помощ моля! | gamerman64 | Офис Suites & Приложения | 6 | 9 януари 2008 18:35 |
| Отвори EXE с Notepad? | rumencho | Windows операционни системи | 3 | 13 Сеп 2007 18:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |