menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Notepad + + souboru Icons Informace

Reply

Thread Nástroje
Old 24. března 2009, 13:46
Člen Skupina

Ahoj kluci, jsem byl s použitím notepad + +, jak můj textový editor, alternativní, ale teď se zdá, že nebude zobrazovat ikony pro. Txt. Cfg nebo jiné související obrázek ...

nemá někdo ví, který nastavení v registru, je ten, na starosti, že?

(je-li i notepad.exe nastavit jako výchozí editor ikon pracovat bez problému ....)
Old 24 března 2009, 14:02
Dárce Skupina

Typy souborů jsou pravděpodobně spojeny s vaší výchozí editor.

To můžete udělat jednu ze tří věcí:
1) Změna všech ikon ručně
2) Změňte soubor sdružení v ovládacím panelu
3) Proveďte notepad.exe svou výchozí editor trvale, jak jste zmínil

Číslo 2, je jediná možnost, která vám umožní i nadále používat stejné aplikace, tak to je snadná jít se. Pokud nevíte, jak se dají měnit pouze poštou zpět
Old 24 března 2009, 14:08
Člen Skupina

dobře jsem notepad + + jako výchozí editor, i když i dvojitě klikněte na některý z uvedených souborů se to otevře správně s programem chci ale zdá se, že v nastavení registru, které program pro ikony změnily nebo je miss-nakonfigurováno. ..

Im jen zeptat, pokud někdo ví, jak to mohu opravit ručně, protože np + + doenst nutnost instalace do práce. :)
Old 24 března 2009, 18:47
Člen Skupina

Po postrkování asi jsem zjistil, že když budu mít txt soubor otevřít v notepadu i možné změny ikony na co chci, ale jakmile jsem ji, aby zahájila s notepad + + ikony změny generických a neexistuje způsob, jak to změnit (prostřednictvím složky> soubor assoc ...)

Takže v podstatě jsem přesvědčen, je problém s notepad + + executable ...
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.