![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem byl s použitím notepad + +, jak můj textový editor, alternativní, ale teď se zdá, že nebude zobrazovat ikony pro. Txt. Cfg nebo jiné související obrázek ... nemá někdo ví, který nastavení v registru, je ten, na starosti, že? (je-li i notepad.exe nastavit jako výchozí editor ikon pracovat bez problému ....) |
|
| |||
| |||
| Typy souborů jsou pravděpodobně spojeny s vaší výchozí editor. To můžete udělat jednu ze tří věcí: 1) Změna všech ikon ručně 2) Změňte soubor sdružení v ovládacím panelu 3) Proveďte notepad.exe svou výchozí editor trvale, jak jste zmínil Číslo 2, je jediná možnost, která vám umožní i nadále používat stejné aplikace, tak to je snadná jít se. Pokud nevíte, jak se dají měnit pouze poštou zpět |
|
| |||
| |||
| dobře jsem notepad + + jako výchozí editor, i když i dvojitě klikněte na některý z uvedených souborů se to otevře správně s programem chci ale zdá se, že v nastavení registru, které program pro ikony změnily nebo je miss-nakonfigurováno. .. Im jen zeptat, pokud někdo ví, jak to mohu opravit ručně, protože np + + doenst nutnost instalace do práce. :) |
|
| |||
| |||
| Po postrkování asi jsem zjistil, že když budu mít txt soubor otevřít v notepadu i možné změny ikony na co chci, ale jakmile jsem ji, aby zahájila s notepad + + ikony změny generických a neexistuje způsob, jak to změnit (prostřednictvím složky> soubor assoc ...) Takže v podstatě jsem přesvědčen, je problém s notepad + + executable ... |