μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Notepad + + Εικονίδια Αρχείο Πληροφοριών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Μάρτη 2009, 13:46
Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά, έχω χρησιμοποιεί notepad + +, όπως επεξεργαστή κειμένου μου εναλλακτική λύση, αλλά τώρα φαίνεται να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του. Txt. Cfg ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο που συνδέονται ...

Υπάρχει κανείς που γνωρίζει τον καθορισμό του μητρώου είναι το ένα στο τέλος του;

(αν θ setup notepad.exe ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων εργασίας χωρίς πρόβλημα ....)
Old 24 Μαρτίου, 2009, 14:02
Ομάδα Δωρητών

Οι επεκτάσεις αρχείων είναι πιθανώς συνδεδεμένες με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Μπορείτε να κάνετε ένα από τα τρία πράγματα:
1) Αλλαγή όλα τα εικονίδια το χέρι
2) Αλλαγή του αρχείου ενώσεων στο πίνακα ελέγχου
3) Κάντε notepad.exe σας μόνιμα ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας σας αναφέρω

Τεύχος 2 είναι η μόνη επιλογή που σας επιτρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές, thats τόσο εύκολο να πάει με. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να αλλάξει μόνο μετά την επιστροφή τους
Old 24 Μαρτίου, 2009, 14:08
Μέλος Ομάδα

καλά έχω notepad + + μου ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας, και όταν i διπλό κλικ κάποιο από τα αρχεία που θα ανοίξει σωστά κάνει με το πρόγραμμα που θέλω, αλλά φαίνεται να είναι ότι η ρύθμιση μητρώου του εν λόγω προγράμματος για την αλλαγή ή εικονίδια είναι χάσετε-ρυθμιστεί. ..

Im απλά αναρωτιέσαι αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να το διορθώσω χειροκίνητα αφού np + + doenst ανάγκη εγκατάστασης για εργασία. :)
Old 24 Μαρτίου, 2009, 18:47
Μέλος Ομάδα

Μετά από περίπου poking βρήκα ότι αν έχω ανοιχτό το txt αρχείο με notepad i μπορεί να αλλάζει τις εικόνες σε ό, τι θέλω, αλλά μόλις έβαλα να ανοίξει με notepad + + το εικονίδιο αλλαγές στο γενικό και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε (μέσα από το φάκελο επιλογές> αρχείο Αν. ...)

Έτσι, βασικά πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα με το notepad + + εκτελέσιμο ...
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.