![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, έχω χρησιμοποιεί notepad + +, όπως επεξεργαστή κειμένου μου εναλλακτική λύση, αλλά τώρα φαίνεται να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του. Txt. Cfg ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο που συνδέονται ... Υπάρχει κανείς που γνωρίζει τον καθορισμό του μητρώου είναι το ένα στο τέλος του; (αν θ setup notepad.exe ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων εργασίας χωρίς πρόβλημα ....) |
|
| |||
| |||
| Οι επεκτάσεις αρχείων είναι πιθανώς συνδεδεμένες με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας. Μπορείτε να κάνετε ένα από τα τρία πράγματα: 1) Αλλαγή όλα τα εικονίδια το χέρι 2) Αλλαγή του αρχείου ενώσεων στο πίνακα ελέγχου 3) Κάντε notepad.exe σας μόνιμα ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας σας αναφέρω Τεύχος 2 είναι η μόνη επιλογή που σας επιτρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές, thats τόσο εύκολο να πάει με. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να αλλάξει μόνο μετά την επιστροφή τους
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| καλά έχω notepad + + μου ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας, και όταν i διπλό κλικ κάποιο από τα αρχεία που θα ανοίξει σωστά κάνει με το πρόγραμμα που θέλω, αλλά φαίνεται να είναι ότι η ρύθμιση μητρώου του εν λόγω προγράμματος για την αλλαγή ή εικονίδια είναι χάσετε-ρυθμιστεί. .. Im απλά αναρωτιέσαι αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να το διορθώσω χειροκίνητα αφού np + + doenst ανάγκη εγκατάστασης για εργασία. :) |
|
| |||
| |||
| Μετά από περίπου poking βρήκα ότι αν έχω ανοιχτό το txt αρχείο με notepad i μπορεί να αλλάζει τις εικόνες σε ό, τι θέλω, αλλά μόλις έβαλα να ανοίξει με notepad + + το εικονίδιο αλλαγές στο γενικό και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε (μέσα από το φάκελο επιλογές> αρχείο Αν. ...) Έτσι, βασικά πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα με το notepad + + εκτελέσιμο ... |