![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, JA imati bio pomoću Notepad + + kao moj alternativni tekst editor, ali sada se čini da neće prikazati ikona za. Txt. Cfg ili bilo koje druge povezane datoteke ... ne bilo tko zna koji postavku u registru je jedan zadužen za to? (ako sam setup notepad.exe kao zadani uređivač ikone rade bez problema ....) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Datoteka ekstenzije su vjerojatno povezane sa zadanim editor. To možete napraviti jednu od tri stvari: 1) Change sve rucno ikone 2) Promijeni pridruživanja datoteka u control panel 3) Make notepad.exe zadani uređivač trajno kao te spomenuti Broj 2 je jedina opcija koja vam omogućava da i dalje koriste iste aplikacije, tako da taj jedan lako otići s. Ako ne znate kako ih promijeniti samo post nazad
|
| |||
| |||
| dobro sam Notepad + + kao zadani uređivač, a kada sam dvostruki klik bilo koji od navedenih datoteka Internet se pravilno otvoriti sa programom želim ali čini se da je to Registry postavljanje taj program za ikone promijenjen ili je miss-konfiguriran. .. Im baš zanima ako netko zna kako mogu popraviti ručno od NP + + doenst potrebna instalacija za rad. :) |
|
| |||
| |||
| Nakon poking okolo sam doznao da ako imam txt file otvoriti sa notepad ja mogu promjeniti ikone za sve što hoću, ali čim sam ga otvoriti sa Notepad + + ikona se mijenja u generički i ne postoji način da ga promijeniti (kroz folder options> file udruge ...) Stoga vjerujem da je zapravo problem s Notepad + + izvršnu ... |