![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, én is használnak notepad + +, mint a szövegszerkesztő alternatív de most úgy tűnik, hogy nem mutatják a ikonra a. Txt. Cfg vagy bármely más, kapcsolódó kép ... senki nem tudja, mely beállítás a rendszerleíró adatbázisban az egyik feladata, hogy? (ha az alapértelmezett beállítás notepad.exe szerkesztő az ikonok nélkül probléma ....) |
|
| |||
| |||
| A fájl kiterjesztések valószínűleg az Ön alapértelmezett szerkesztőt. Meg tudod csinálni egy három dolgot: 1) módosítása az ikonok kézzel 2) Változás a fájl szövetségekhez vezérlőpultról 3) A notepad.exe az alapértelmezett szerkesztőt, ha állandóan említést 2-es szám az egyetlen opció, amely lehetővé teszi, hogy Ön is ugyanazt az alkalmazásokat, így amit egy-egy könnyen menni. Ha nem tudod, hogyan lehet megváltoztatni őket csak elküldeni vissza
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| jól van notepad + +, mint az alapértelmezett szerkesztőt, és mikor duplakattintásra bármely, az említett fájlok igen nyitott megfelelően a programot akarok, de úgy tűnik, hogy a registry beállítás, hogy a programot a változás az ikonok, vagy a kihagyott-beállítva. .. Im csak csodálkozó ha valaki tudja, hogyan lehet javítani, mert kézzel np + + doenst igényel telepítést dolgozni. :) |
|
| |||
| |||
| Miután poking körül én találtam ki, hogy ha már a txt fájl megnyitása a jegyzettömb tudok megváltoztatja az ikonokat, hogy amit akarok, hanem ahogy tette, hogy megnyitja a Notepad + + az ikon látható, hogy az általános és nincs módja annak, hogy változtassa (a Mappa beállításai> fájl assoc ...) Tehát alapvetően én nem hiszem, hogy probléma van a Notepad + + program ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| Kell másolnunk nevei 100's of Mappákból Jegyzettömbbe | pete21 | General Chat szoftver | 4 | 14. július 2009 04:21 |
| Notepad + + | Mooseknuckle | General Chat szoftver | 1 | 1. július 2008 16:14 |
| Jegyzettömbbe Word teszi végéig sor hiányosságok .. Segíts kérlek! | gamerman64 | Office & Applications | 6 | 9. január 2008 18:35 |
| Nyitva exe a notepad? | rumencho | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13 Sep 2007 18:14 |
| Téma eszközök | |
| |