פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

פנקס רשימות + + סמלים קובץ מידע

Reply

שרשרת כלים
Old 24 מרץ 2009, 13:46
חבר קבוצת

Default פנקס רשימות + + סמלים קובץ מידע

היי חבר 'ה, אני כבר משתמש ב Notepad + + שלי בתור עורך טקסט חלופי, אבל עכשיו זה נראה לא להראות את הסמל של ה. Txt. Cfg המקושרים או כל קובץ אחר ...

האם מישהו יודע אילו הגדרה הרישום הוא זה האחראי על זה?

(אם אני notepad.exe תוכנית ההתקנה כברירת מחדל עורך את הסמלים העבודה ללא בעיה ....)
Old 24 מרס 2009, 14:02
קבוצת תורמים

הקובץ הרחבות הן כנראה הקשורים עורך ברירת המחדל שלך.

אתה יכול לעשות אחד משלושה דברים:
1) לשנות את כל הסמלים ידנית
2) לשנות את שיוכי הקבצים בלוח הבקרה
3) בצע את ברירת המחדל של עורך notepad.exe לצמיתות כפי שאתה מזכיר

מספר 2 הוא רק לאפשר לך להישאר באותו באמצעות יישומים, thats כל כך קל לצאת עם אחד. אם אינך יודע כיצד לשנות רק לכתוב אותם בחזרה
Old 24 מרס 2009, 14:08
חבר קבוצת

ובכן יש לי פנקס רשימות + + בתור עורך ברירת המחדל שלי, וכאשר אני לחץ לחיצה כפולה על כל אחד הזכיר את זה האם לפתוח את הקבצים בצורה נכונה עם התוכנית אני רוצה, אבל זה נראה כי הגדרת הרישום של התוכנית עבור סמלים או שונה היא מתגעגעת-מוגדרת. ..

Im רק תוהה אם מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה באופן ידני מאז np + + doenst ההתקנה צריך לעבוד. :)
Old 24 מרס 2009, 18:47
חבר קבוצת

לאחר poking סביב מצאתי כי אם אני צריך לפתוח את הקובץ txt עם פנקס רשימות אני יכול משנה את הסמלים על מה אני רוצה, אבל ברגע שאני לפתוח אותו עם פנקס רשימות + + הסמל שינויים תירנגה ואין כל דרך לשנות את זה (דרך אפשרויות תיקייה> קובץ assoc ...)

אז בעצם אני מאמין מהווה בעיה עם Notepad + + הפעלה ...
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. 4d (Fordy (פורד) אולי מערכות ההפעלה Windows 1 26 יולי 2009 05:10
צריך העתק של 100 שמות של תיקיות ל-Notepad pete21 כללי תוכנות צ 'אט 4 14th יולי 2009 04:21
פנקס רשימות + + Mooseknuckle כללי תוכנות צ 'אט 1 ב -1 ליולי 2008 16:14
פנקס הרשימות ל-Word עושה סוף השורה הפערים .. עזרה בבקשה! gamerman64 חבילות Office & Applications 6 9th ינואר 2008 18:35
Exe פתח עם פנקס רשימות? rumencho מערכות ההפעלה Windows 3 13 ספטמבר 2007 18:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.