![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Aš naudoju Notepad + +, kaip mano teksto redaktoriumi alternatyva, tačiau dabar atrodo, kad nėra aišku, kad. Txt piktogramą. CFG ar bet kurios kitos susijusios bylos ... Ar kas žino tą, kuris registre yra atsakingas už tą vieną? (If I setup notepad.exe kaip numatytąją redaktorius piktogramas dirbti be problemų ....) |
|
| |||
| |||
| Plėtinių tikriausiai yra susijęs su jūsų numatytasis redaktoriaus. Tai galite padaryti vienu iš trijų būdų: 1) pakeisti visas piktogramas rankiniu 2) Pakeisti failo asociacijų valdymo skydelis 3) Padaryti notepad.exe nutylėjimą redaktorius visam laikui, kaip jūs paminėti Number 2 yra vienintelė alternatyva, kuri leidžia išlikti, naudojant tuos pačius prašymus, taip thats lengva eiti kartu su. Jei nežinote, kaip pakeisti juos tik po nugaros |
|
| |||
| |||
| gerai turiu Notepad + + nutylėjimą redaktorius, ir kai aš dukart spustelėkite bet kurį iš minėtų failai jis teisingai atidaryti su programa, aš noriu, bet tai, atrodo, kad registro parametrą, kad piktogramas pakeisti programą arba yra miss-sukonfigūruotas. .. Im just wondering, jei kas nors žino, kaip tai pataisyti rankiniu būdu, nes np + + doenst reikia diegti į darbą. :) |
|
| |||
| |||
| Po išnyra aplink aš sužinojau, kad jei turiu txt failą atidaryti su Notepad galiu pakeisti piktogramas kokia noriu, bet kuo greičiau įdėti jį atidaryti su Notepad + + piktogramos prie generinių ir nėra jokios galimybės pakeisti (per Folder Options> File doc ...) Taigi iš esmės aš manau, yra problema su Notepad + + vykdom ... |