![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, es izmantoju notepad + +, kā mana teksta redaktors alternatīva, bet pašlaik šķiet, ka tas nerāda ikonas. Txt. Cfg vai citas saistītās lietas ... nav kāds zina, kas noteikšanu reģistrs ir viens kas atbild par šo? (ja es setup notepad.exe kā noklusēto redaktoru ikonas strādā bez problēmām ....) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Failu paplašinājumi ir iespējams saistīta ar noklusējuma redaktors. Varat darīt vienu no trim lietām: 1) Maina visas ikonas manuāli 2) Maina failu asociācijas kontroles panelis 3) padarīt notepad.exe noklusējuma redaktors pastāvīgi kā jūs pieminēt Numurs 2 ir vienīgais risinājums, kas ļauj jums saglabāt izmantojot to pašu pieteikumu, tā thats viegli viena iet ar. Ja jūs nezināt, kā tos mainīt tikai post atpakaļ
|
| |||
| |||
| Nu man ir notepad + +, kā noklusēto redaktoru, un kad es dubultklikšķi jebkurā no minētajiem failiem tas atvērt pareizi ar programmu es vēlos, bet šķiet, ka reģistra nosakot, ka programmu ikonas mainīt vai ir garām konfigurēta. .. Im tikai jautājums, ja kāds zina, kā es varu noteikt to manuāli, jo np + + doenst nepieciešams instalācijas darbu. :) |
|
| |||
| |||
| Pēc nedaudz papētījis i ir konstatēts, ka, ja man ir txt failu atvērt ar notepad es varu izmaiņas ikonas, lai kāds es gribu, bet tiklīdz es lieku to atvērt ar notepad + + ikona mainās uz vispārēju un nav iespējams to mainīt (caur Folder Options> File assoc ...) Vārdu sakot, es uzskatu, ir ar notepad problēma + + izpildāmā ... |