![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, am utilizat notepad + + ca editor de text alternativ mea, dar acum se pare că pentru a nu afişa pictograma pentru. Txt. Cfg sau orice alt fişier asociate ... nimeni nu ştie care setare în registry este un responsabil de asta? (dacă i setup notepad.exe ca editorul implicit pictogramele de lucru fără probleme ....) |
|
| |||
| |||
| Extensii de fişiere sunt probabil asociate cu editorul implicit. Puteţi face unul din trei lucruri: 1) Modificarea toate pictogramele manual 2) Modificarea asocierile de fişiere în panoul de control 3) Asiguraţi-vă notepad.exe editorul implicit permanent ca ai spus Numărul 2 este singura opţiune care vă permite să rămână, utilizând aceleaşi aplicaţii, atât de uşor de Thats o să merg cu. Dacă nu ştiţi cum să le modificaţi doar post înapoi
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| bine i-au notepad + + ca mi editorul implicit, si cand i dublu clic pe oricare dintre fişierele menţionate aceasta deschise corect cu programul Vreau, dar se pare a fi că în registry, stabilirea de faptul că programul de icoane schimbate sau este dor de configurat. .. Im doar intrebam daca cineva stie cum pot repara manual deoarece np + + doenst nevoie de instalare la locul de muncă. :) |
|
| |||
| |||
| După ce în jurul poking am aflat că, dacă am txt deschis cu notepad i poate modificări pictograme pentru a ce vreau, dar imediat după ce am pus-o pentru a deschide cu notepad + + pe pictograma de modificări pentru a generic şi nu există nici o cale de a schimba (prin Folder Options> fişier Conf. univ ...) Deci, practic cred că este o problemă cu notepad + + executabil ... |
![]() |
|
| Marcaje |