menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Notepad + + súboru Icons Informácie

Reply

Thread Tools
Old 24. marca 2009, 13:46
Člen Skupina

Default Notepad + + súboru Icons Informácie

Ahoj kluci, som bol s použitím notepad + +, ako môj textový editor, alternatívne, ale teraz sa zdá, že nebude zobrazovať ikony pre. Txt. Cfg alebo iné súvisiace obrázok ...

nemá někdo ví, ktorý nastavenia v registri, je ten, na starosti, že?

(je-li aj notepad.exe nastaviť ako predvolený editor ikon pracovať bez problému ....)
Old 24 marca 2009, 14:02
Darcu Skupina

Typy súborov sú pravdepodobne spojené s vašou predvolený editor.

To môžete urobiť jednu z troch vecí:
1) Zmena všetkých ikon ručne
2) Zmeňte súbor združenia v ovládacom paneli
3) Vykonajte notepad.exe svoju predvolený editor trvalo, ako ste spomenul

Číslo 2, je jediná možnosť, ktorá vám umožní aj naďalej používať rovnaké aplikácie, tak to je jednoduchá ísť sa. Ak neviete, ako sa dajú meniť len poštou späť
Old 24 marca 2009, 14:08
Člen Skupina

dobre som notepad + + ako predvolený editor, aj keď aj dvojito kliknite na niektorý z týchto súborov sa to otvorí správne s programom chci ale zdá sa, že v nastavení databázy Registry, ktoré program pre ikony zmenili alebo je miss-nakonfigurovaná. ..

Im len opýtať, ak niekto vie, ako to môžem opraviť ručne, pretože np + + doenst potrebu inštalácie do práce. :)
Old 24 marca 2009, 18:47
Člen Skupina

Po postrkování asi som zistil, že keď budem mať txt súbor otvoriť v notepadu aj možné zmeny ikony na čo chcem, ale hneď ako som ju, aby začala s notepad + + ikony zmeny generických a neexistuje spôsob, ako to zmeniť (prostredníctvom zložky> súbor Assoc ...)

Takže v podstate som presvedčený, je problém s notepad + + executable ...
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 1 26. júla 2009 05:10
Musieť skopírovať Názvy 100 rokov Šanony na Zápisník pete21 Všeobecné Software Chat 4 14. júla 2009 04:21
Notepad + + Mooseknuckle Všeobecné Software Chat 1 1. júla 2008 16:14
Poznámkový blok Word je koniec riadku medzery .. Pomôžte, prosím! gamerman64 Office & Aplikácie 6 9. januára 2008 18:35
Otvoriť exe s notepad? rumencho Operačné systémy Windows 3 13. September 2007 18:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.