![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ЈА имати био помоћу Нотепад + + као мој алтернативни текст едитор, али сада се чини да неће приказати икона за. Ткст. Цфг или било које друге повезане датотеке ... не било ко зна који поставку у регистру је један задужен за то? (ако сам сетуп нотепад.ексе као подразумевани уређивач иконе раде без проблема ....) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Датотека екстенсионс су вјероватно повезане са подразумеваним едитор. То можете направити једну од три ствари: 1) Цханге све руцно иконе 2) Промени придруживања податке у цонтрол панел 3) Маке нотепад.ексе подразумевани уређивач трајно као те споменути Број 2 је једина опција која вам омогућава да и даље користе исте апликације, тако да тај један лако отићи с. Ако не знате како их променити само пост назад
|
| |||
| |||
| добро сам Нотепад + + као подразумевани уређивач, а када сам двоструки клик било који од наведених податке то се правилно отворити са програмом желим али чини се да је то регистар постављање тај програм за иконе промењен или је мисс-конфигурисан. .. Им баш занима ако неко зна како могу поправити ручно од НП + + доенст потребна инсталација за рад. :) |
|
| |||
| |||
| Након покинг около сам дознао да ако имам ткст филе отворити са нотепад ја могу променити иконице за све што хоћу, али чим сам га отворити са Нотепад + + икона се мења у генеричке и не постоји начин да га променити (кроз фолдер оптионс> филе удружења ...) Стога верујем да је заправо проблем са Нотепад + + извршну ... |