![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я використовую Notepad + + в якості альтернативного тексту мого редактора, але зараз це здається не показує значок. TXT. CFG або будь-який інший пов'язаний з ним файл ... Хто-небудь знає, які параметри в реєстрі є одним відповідає за це? (якщо я notepad.exe налаштування за замовчуванням редактор іконок роботу без проблем ....) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Розширень файлів, ймовірно, пов'язані з редактора за замовчуванням. Ви можете зробити одне з трьох дій: 1) Меняют всі ікони вручну 2) змінити асоціації файлів в панелі управління 3) Зробити notepad.exe редактора за замовчуванням у вашій постійно як ви кажете Номер 2 це єдиний варіант, який дозволяє вам залишатися з використанням тих же додатків, так Thats легким йти с. Якщо ви не знаєте, як змінити їх просто опублікувати тому
|
| |||
| |||
| а я Notepad + + як мій редактор за умовчанням, і коли я двічі клацнути будь-який зі згаданих файлах вона відкрита правильно з програмою я хочу, але здається, що параметр реєстру цієї програми для іконок змінено або Міс-настроєний. .. Їм просто цікаво, якщо хто-небудь знає, як це можна виправити вручну, так як NP + + doenst установці потрібно працювати. :) |
|
| |||
| |||
| Після колупатися я з'ясував, що якщо у мене є текстовий файл з відкритим блокнот я можу зміни іконок на те, що хочу, але як тільки я поклав його, щоб відкрити за Notepad + + значок змін до спільного і немає ніякої можливості змінити його (через папки> Файл доц ...) Таким основному я вважаю, це проблема з Notepad + + виконуються ... |