по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

NTDLR липсващи BOOT диск FAILURE

Reply

Нишка Инструменти
Old 15-ти ноември 2007, 17:47
Новите държави Група

Default NTDLR липсващи BOOT диск FAILURE

Моят компютър е забавянето затова се завтече Adawre и го качват 25 висок риск за зловреден софтуер, като в същото време почистване тя ми каза, че трябва да се рестартира, за да завършите процеса на премахване на злонамерен софтуер. Когато rebooted това съобщение дойде в DOS екран
"NTLDR липсва, натиснете произволен клавиш
тогава, когато се удари въведете този 2рото съобщение дойде
Диск Обувка недостатъчност, поставете система диск + Натиснете Enter
Когато съм в моя Win XP Pro, и достигна Възстановяване и selcted опция 1 и след това на екрана, просто влезе в DOS ред Тогава написали "FIXMBR", а за по-малко от секунда
, се казва в Ню зареждащ сектор беше успешно писано
Но когато аз rebooted Държа се NTDRL липсва натиснете произволен клавиш, след това Disk BOOT FAILURE, поставете СИСТЕМА диск, отидох Iput обратно XP CD и отидете в раздел Възстановяване тя просто се връща в C: бързо, когато пиша Пос, тя казва, силата на звука не етикет Сериен 000-0000
Справочник на C: \
Няма съвпадащи намерени файлове
Когато се опитате да промените реж. на C: \ iwindows или друга директория Имах го казва система може да не е sprecified файла OT определена директория.
Тогава отстранете шофиране и уредила той директно на mothrboard на друг компютър и когато този компютър booted от първоначалната си го признават ми шофираш, E: \ кликнали върху нея в File предложения тя каза Used пространство 0 Bytes 10 MB свободно пространство
Аз тогава се завтече програма наречена ****** за възстановяване на данни Wizard и тя призна шофираш, като заяви, че е бил (FAT12), той проверява правилния размер и е в състояние да покаже съдържанието на шофиране и аз бях в състояние да прехвърлят AOT на данни на други компютри C: \ устройство за запис.
Но все още whe Сложих си карам обратно в моя компютър, тя продължава да дава, че NTDRL липсващи и когато достигнете, що се отнася до възстановяване на Windows той просто отива обратно в C: бързо (дори когато selct 1.
Имам много inportant програми и неща от този диск и биха предпочели да не формат или изтриете всичко.
Моля, кажете ми как мога да се върна Windows да започне отново.
Благодаря предварително
Old 15-ти ноември 2007, 18:35
Модератор Група

Цитат:
****** За възстановяване на данни Wizard
Какво е името?

Какви са имената на това, което Adaware намери?

Били ли сте опитвали отиваш на System Restore точка. Дори ако той е заразен отида с него. Все още можем да почистите зловреден софтуер.

Цитат:
  1. Поставете Windows XP Bootable CD в компютъра.
  2. Когато се появи подкана да натиснете произволен клавиш, за да стартирате от CD, натиснете произволен клавиш.
  3. След като в Windows XP Setup менюто натиснете "R" ключ към ремонт Windows.
  4. Влезте в Windows инсталацията, като натиснете "1" и натиснете клавиша ENTER.
  5. След това ще бъдете подканени за Вашата администраторска парола, въведете паролата.
  6. Копирайте-долу два файла в главната директория на основния твърд диск. В по-долу пример копирате тези файлове от CD-ROM устройството буквата "Е". Това писмо може да са различни за вашия компютър.

копие E: \ i386 \ NTLDR C: \
    копие E: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. След като и двете от тези файлове са копирани успешно, извадете CD от компютъра и се рестартира.

Old 16-ти ноември 2007 година, 00:06
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Какво е името?

Били ли сте опитвали отиваш на System Restore точка. Дори ако той е заразен отида с него. Все още можем да почистите зловреден софтуер.

Както казах преди това съм стигнала толкова с R ремонт в Windows Опции
Но то doesn't отида повече от там, когато се избере опция Просто получите DOS бързо и тя не ме попита anthing около Admin Passwrod, след като се завтече Fxmbr т.н. повече започна възникнали проблеми.
Old 16-ти ноември 2007 година, 00:27
Новите държави Група

Цитат:
Какво е името?

Цитат:
Какво е името?

(Easeus Възстановяване на данни Wizard Професионална 4.0.1.) (Неговата сравнително ново на пазара, само излезе recntly) itis най-добрите и най-бързо, аз опитах ми Възстановяване на файлове и manyother преживяна храна и никой няма да ми помогне, дори и Нортън Ютилитис диск докторе.

Що се отнася до зловредния софтуер аз арго rememebr всичко, което помня е, че Adaware откриват, че това е заплаха високо, че се отваря пристанище до мрежата.

НЯКОЙ PLEASE HELP ME IM отчаяни, усещане да изхвърлят НАСТОЯЩОТО цялата система през прозореца и купи нова
Old 16-ти ноември 2007 година, 14:25
Модератор Група

Промени: Bad инфо.

Съжалявам.

Old 16-ти ноември 2007 година, 15:18
Новите държави Група

Цитат:
Промени: Bad инфо.

Съжалявам.
Аз арго дават Geek Squad

Има ли някакви там инструмента, които могат да Fix сурова шофиране и възстановяване на структурата на файла на диск?

Има ли някой там, който може да помогне на 62 години на възраст fustrated човекът, който е готов да Exoire със своя персонален компютър.?
Old 16-ти ноември 2007 година, 16:40
Модератор Група

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old 16-ти ноември 2007 година, 17:18
Член Група

Добре proberly няма да помогне с теб, но имах подобен проблем с липсващи NTLDR, и диск BOOT FAILURE, и основно аз просто държат contiously рестартирането и аз мисля, че съм работил или цигулка с HDD кабели, както и включване ми SATA 2 HDD в SATA порт, по който работи, а след това аз се промени обратно, тогава evently имаме проблем обратно Мисля, че и тя да се промени само SATA 2 порта 2 и тя работи аз вярвам, съжалявам, ако това doesn't помогне просто което ви идеи.
Old 16-ти ноември 2007 година, 20:28
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Kadejd View Post
Добре proberly няма да помогне с теб, но имах подобен проблем с липсващи NTLDR, и диск BOOT FAILURE, и основно аз просто държат contiously рестартирането и аз мисля, че съм работил или цигулка с HDD кабели, както и включване ми SATA 2 HDD в SATA порт, по който работи, а след това аз се промени обратно, тогава evently имаме проблем обратно Мисля, че и тя да се промени само SATA 2 порта 2 и тя работи аз вярвам, съжалявам, ако това doesn't помогне просто което ви идеи.
Благодарение 4 опитва, но аз вече го thatabout 4 пъти над
Igive нагоре Аз съм просто ще трябва да преформатирате и преинсталиране на Windows, Айв опитвали 6 dfifferent форуми и няма нито soutions ми проблем.
Seemlike че няма програма, някъде там, които могат да помагат за възстановяването на файловете си система от мазнини 12 до NTFS
Old 16-ти ноември 2007 година, 20:38
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Alantrini View Post
Благодарение 4 опитва, но аз вече го thatabout 4 пъти над
Igive нагоре Аз съм просто ще трябва да преформатирате и преинсталиране на Windows, Айв опитвали 6 dfifferent форуми и няма нито soutions ми проблем.
Seemlike че няма програма, някъде там, които могат да помагат за възстановяването на файловете си система от мазнини 12 до NTFS
Даже съм виждал по-голямата част от публикациите си в други форуми (I сърфирате доста сигурността форуми)

Видяхте ли тази връзка? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Доста много по един и същи набор от съвети е даден от всички. Каквото и вируса на Ad-Aware премахнати не бе направено много ефективно. И е гадно парче от зловреден софтуер.

Честно, аз дъмпингови Ad-Aware, когато те отидоха на 2007 версия.
Аз ще се препоръча, че когато тръгвам отново да се игнорира Ad-Aware и иди с:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Анти-Spyware свободен издание -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Те са безплатни и по мое мнение по-надеждна тогава всякакви други безплатни antispyware.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc