![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
Моят компютър е забавянето затова се завтече Adawre и го качват 25 висок риск за зловреден софтуер, като в същото време почистване тя ми каза, че трябва да се рестартира, за да завършите процеса на премахване на злонамерен софтуер. Когато rebooted това съобщение дойде в DOS екран"NTLDR липсва, натиснете произволен клавиш тогава, когато се удари въведете този 2рото съобщение дойде Диск Обувка недостатъчност, поставете система диск + Натиснете Enter Когато съм в моя Win XP Pro, и достигна Възстановяване и selcted опция 1 и след това на екрана, просто влезе в DOS ред Тогава написали "FIXMBR", а за по-малко от секунда , се казва в Ню зареждащ сектор беше успешно писано Но когато аз rebooted Държа се NTDRL липсва натиснете произволен клавиш, след това Disk BOOT FAILURE, поставете СИСТЕМА диск, отидох Iput обратно XP CD и отидете в раздел Възстановяване тя просто се връща в C: бързо, когато пиша Пос, тя казва, силата на звука не етикет Сериен 000-0000 Справочник на C: \ Няма съвпадащи намерени файлове Когато се опитате да промените реж. на C: \ iwindows или друга директория Имах го казва система може да не е sprecified файла OT определена директория. Тогава отстранете шофиране и уредила той директно на mothrboard на друг компютър и когато този компютър booted от първоначалната си го признават ми шофираш, E: \ кликнали върху нея в File предложения тя каза Used пространство 0 Bytes 10 MB свободно пространство Аз тогава се завтече програма наречена ****** за възстановяване на данни Wizard и тя призна шофираш, като заяви, че е бил (FAT12), той проверява правилния размер и е в състояние да покаже съдържанието на шофиране и аз бях в състояние да прехвърлят AOT на данни на други компютри C: \ устройство за запис. Но все още whe Сложих си карам обратно в моя компютър, тя продължава да дава, че NTDRL липсващи и когато достигнете, що се отнася до възстановяване на Windows той просто отива обратно в C: бързо (дори когато selct 1. Имам много inportant програми и неща от този диск и биха предпочели да не формат или изтриете всичко. Моля, кажете ми как мога да се върна Windows да започне отново. Благодаря предварително
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Какви са имената на това, което Adaware намери? Били ли сте опитвали отиваш на System Restore точка. Дори ако той е заразен отида с него. Все още можем да почистите зловреден софтуер. Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Както казах преди това съм стигнала толкова с R ремонт в Windows Опции Но то doesn't отида повече от там, когато се избере опция Просто получите DOS бързо и тя не ме попита anthing около Admin Passwrod, след като се завтече Fxmbr т.н. повече започна възникнали проблеми.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Цитат:
Що се отнася до зловредния софтуер аз арго rememebr всичко, което помня е, че Adaware откриват, че това е заплаха високо, че се отваря пристанище до мрежата. ![]() НЯКОЙ PLEASE HELP ME IM отчаяни, усещане да изхвърлят НАСТОЯЩОТО цялата система през прозореца и купи нова
|
|
|
|||
|
|||
|
Промени: Bad инфо.
Съжалявам. |
|
|
|||
|
|||
|
Аз арго дават Geek Squad
Има ли някакви там инструмента, които могат да Fix сурова шофиране и възстановяване на структурата на файла на диск? Има ли някой там, който може да помогне на 62 години на възраст fustrated човекът, който е готов да Exoire със своя персонален компютър.?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре proberly няма да помогне с теб, но имах подобен проблем с липсващи NTLDR, и диск BOOT FAILURE, и основно аз просто държат contiously рестартирането и аз мисля, че съм работил или цигулка с HDD кабели, както и включване ми SATA 2 HDD в SATA порт, по който работи, а след това аз се промени обратно, тогава evently имаме проблем обратно Мисля, че и тя да се промени само SATA 2 порта 2 и тя работи аз вярвам, съжалявам, ако това doesn't помогне просто което ви идеи.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Igive нагоре Аз съм просто ще трябва да преформатирате и преинсталиране на Windows, Айв опитвали 6 dfifferent форуми и няма нито soutions ми проблем. Seemlike че няма програма, някъде там, които могат да помагат за възстановяването на файловете си система от мазнини 12 до NTFS
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Видяхте ли тази връзка? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Доста много по един и същи набор от съвети е даден от всички. Каквото и вируса на Ad-Aware премахнати не бе направено много ефективно. И е гадно парче от зловреден софтуер. Честно, аз дъмпингови Ad-Aware, когато те отидоха на 2007 версия. Аз ще се препоръча, че когато тръгвам отново да се игнорира Ad-Aware и иди с: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Анти-Spyware свободен издание -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Те са безплатни и по мое мнение по-надеждна тогава всякакви други безплатни antispyware. |