![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
Můj počítač se zpomalí, tak jsem běžel Adawre a zvedl 25 vysoce rizikových Malware, při čistění ji to mi řekl, že mám restartovat s cílem dokončit proces odstraňování malware. Když jsem restartoval tato zpráva přišla v DOS obrazovky"NTLDR nenalezen, stiskněte libovolnou klávesu potom, když jsem zasáhnout do tohoto 2. zpráva přišla Disk Zavádecí selhání, vložte systémový disk + Enter Tisk Když jsem se do mého Win XP Pro, a dosáhl zotavení a selcted varianta 1 a pak na obrazovce právě vešel do DOS prompt, já pak napsali "fixmbr" a za méně než druhé to řekl nový boot sektor byl úspěšně písemné, Ale když jsem restartoval jsem neustále NTDRL chybí stisknutím libovolného tlačítka, pak DISK BOOT SELHÁNÍ, vložte systémový disk, jsem šel Iput zpět XP CD, a to jít na zotavení sekci je právě sahá na C: prompt, kdy píšu DIR, říká, že objem nemá štítek Serial 000-0000 Adresář C: \ Sladěné nalezeny žádné soubory Když se pokusím změnit adresář na C: \ iwindows nebo jakýkoliv jiný adresář jsem jí říká systému, nemůže se sprecified soubor ot adresáře specifikované. I poté vyjměte jednotku a zahnutý jej přímo na mothrboard jiného PC a kdy tato PC zaveditelný z jeho původního disku je uznávána jako můj disk E: \ kliknuli na ni v souboru Propertys to řekl Used prostor 0 Bytes volné místo 10Mb I pak běžel program nazvaný ****** obnovu dat Průvodce a uznané jednotce, jak je uvedeno, jak to bylo (FAT12), je zkontrolováno správné velikosti a byl schopen prokázat, že obsah její Drive a byl jsem schopen přenášet aot dat na jiné PC C: \ disk pro uložení. Ale stále whe jsem mého disku zpět do své vlastní PC, ji dává, že NTDRL chybí a když se dosáhne, pokud jde o využití Windows jen sahá do C: řádku (i když jsem selct 1. Mám hodně inportant programy a díky této jednotce a nejraději by nemělo formátu nebo vymazat všechno. Prosím, řekněte mi, jak můžu dostat Windows začít zálohovat znovu. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jaké jsou názvy co Adaware nalézt? Zkoušeli jste se na bod obnovení systému. Dokonce i tehdy, je-li infikovaný jít na to. Můžeme stále čistit malware. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Jak už jsem uvedl dříve jsem dospěla tak daleko s R opravy v systému Windows Možnosti Ale jděte doesnt dalšího z toho, když jsem si zvolil jsem možnost získat DOS prompt, a to požádat mě anthing asi Admin Passwrod, když jsem běžel Fxmbr etc větší problémy začaly se vyskytující. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
Pokud jde o malware I cant rememebr všechny Pamatuju se, že Adaware odhalit ji jako hrozbu vysoké úrovni, která se otevře přístav na net. ![]() NĚKDO PROSÍM HELP ME IM zoufalá, pocit házet TOTO celý systém z okna a kup novou |
|
| |||
| |||
| Edit: Bad info. Omlouvat se. |
|
| |||
| |||
| I cant dovolit Geek Squad Existuje nějaký nástroj, který může tam Fix RAW disku a obnovit strukturu souborů na disku? Je někdo tam venku, kteří mohou napomoci 62 let fustrated člověka, který je připraven pro Exoire s jeho PC.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok proberly nebude pomáhat s vámi, ale já jsem měl podobný problém s chybějící NTLDR, a DISK BOOT selhání, a v podstatě i jen průběžně contiously restart a myslím, že to fungovalo, nebo i skřipky s hdd kabelů, a mého komutovaným SATA 2 HDD do SATA porty, to fungovalo, pak jsem to změnil zpět, pak evently mám problém zpátky a myslím, že právě to změnil na SATA 2 port 2 a fungovalo to i věřit, promiňte, pokud to pomůže jen doesnt která vám nápady. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Igive až jsem prostě bude muset přeformátovat a přeinstalovat okna, Ive pokusil 6 dfifferent Fóra a nemám soutions na můj problém. Seemlike tam žádný program tam venku, které mohou přispět k obnovení souborů systému z tuku 12 zpět na NTFS |
|
| |||
| |||
| Citace:
Viděli jste tento link? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Skoro stejný soubor rad je dána všem. Ať už virus Ad-Aware odstraněna nebyla provedena velmi efektivně. A byl ošklivý kus malware. Upřímně řečeno, já dumpingový Ad-Aware, když šel do verze 2007. Budu doporučovat, že když máte jít opět ignorovat Ad-Aware a jít s: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Ty jsou zdarma a podle mého názoru spolehlivější pak nějaký volný AntiSpyware. |