μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

NTDLR λείπουν BOOT DISK FAILURE

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Νοεμβρίου 2007, 17:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Default NTDLR λείπουν BOOT DISK FAILURE

Ο υπολογιστής μου ήταν επιβράδυνση γι 'αυτό έτρεξε και Adawre αυξήθηκε και 25 υψηλού κινδύνου κακόβουλα προγράμματα, ενώ η καθαριότητα είναι ότι μου είπαν θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης της malware. Όταν αυτό το μήνυμα rebooted τέθηκε στην οθόνη DOS
"Λείπει το NTLDR, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο
Στη συνέχεια, όταν πατήστε enter 2ο μήνυμα αυτό ήταν
Boot Disk αποτυχία, τοποθετήστε δίσκος συστήματος + Πατήστε Enter
Όταν έβαλα στο μου Win XP Pro, και έφθασε η ανάκτηση και η selcted επιλογή 1 και στη συνέχεια την οθόνη μόλις πήγε στην γραμμή εντολών του DOS, τότε θα πληκτρολογήσει "Fixmbr" και σε λιγότερο από το δεύτερο
είπε Νέα τομέα εκκίνησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία γραπτές,
Αλλά όταν rebooted συνεχίζω να NTDRL λείπει πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο, τότε DISK BOOT FAILURE, τοποθετήστε δίσκου συστήματος, πήγα πίσω το Iput XP CD και πηγαίνετε στο τμήμα Ανάκτηση απλώς υπαναχωρεί από το Γ: εντολών, όταν το είδος DIR, λέει ο όγκος δεν έχει ετικέτα Αύξων 000-0000
Κατάλογος C: \
Δεν βρέθηκαν αρχεία που βρέθηκαν
Όταν προσπαθώ να αλλάξετε το dir στο C: \ iwindows ή οποιαδήποτε άλλη είχα αναφέρει το σύστημα δεν μπορεί να το αρχείο sprecified ot κατάλογο που καθορίζεται.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε το δίσκο και αγκύλος απευθείας στην mothrboard άλλου υπολογιστή και ότι κατά την εκκίνηση υπολογιστή από τον αρχικό δίσκο μου αναγνώρισε το οδηγείτε όπως και E: \ κλικ στο Αρχείο Propertys είπε Μεταχειρισμένα χώρο 0 Bytes ελεύθερο χώρο 10 MB
Στη συνέχεια, λειτούργησε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ****** Data Recovery Wizard και αναγνώρισε το δίσκο που όπως δήλωσε ήταν (FAT12), θα ελέγχεται το σωστό μέγεθος και ήταν σε θέση να δείτε τα περιεχόμενα της μονάδας δίσκου και ήμουν σε θέση να μεταφέρουν ΑΟΤ δεδομένων για τα άλλα PC C: \ δίσκο για να αποθηκεύσετε.
Αλλά ακόμη whe έβαλα πίσω μου δίσκο σε δικό μου υπολογιστή, που κρατά NTDRL ότι λείπουν και όταν φτάσει, όσον αφορά την ανάκτηση των Windows είναι μόνο για να πάει πίσω το φάκελο C: γρήγορη (ακόμη και όταν selct 1.
Έχω πολλά πράγματα inportant και προγράμματα σχετικά με αυτό το δίσκο και θα προτιμούσαν να μην τον διαμορφώσετε ή να διαγράψει τα πάντα.
Παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορώ να πάρετε πίσω τα Windows για να ξεκινήσει και πάλι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Old 15 Νοεμβρίου 2007, 18:35
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
****** Data Recovery Wizard
Ποιο είναι το όνομα;

Ποια είναι τα ονόματα των όσων Adaware βρέθηκαν;

Έχετε δοκιμάσει θα το σημείο επαναφοράς συστήματος. Ακόμη και αν είναι μολυσμένα προχωρήσει σε αυτό. Μπορούμε ακόμη να καθαρίσετε το malware.

Απόσπασμα:
  1. Τοποθετήστε το Windows XP bootable CD στον υπολογιστή.
  2. Όταν σας ζητηθεί να πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο.
  3. Μόλις στο μενού των Windows XP, πατήστε το "R" κλειδί για την επιδιόρθωση των Windows.
  4. Συνδεθείτε με την εγκατάσταση των Windows, πατώντας το "1" κλειδί και πατώντας το πλήκτρο ENTER.
  5. Έτσι, θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή, πληκτρολογήστε το κωδικό πρόσβασης.
  6. Αντιγράψτε το παρακάτω δύο αρχεία στο ριζικό κατάλογο της πρωτογενούς σκληρό δίσκο. Στο παρακάτω παράδειγμα θα είναι αντιγραφή αυτών των αρχείων από το CD-ROM γράμμα "E". Η επιστολή αυτή μπορεί να είναι διαφορετική στον υπολογιστή σας.

αντίγραφο e: \ i386 \ ntldr c: \
    αντίγραφο e: \ i386 \ ntdetect.com C: \
  7. Μόλις τα δύο από αυτά τα αρχεία έχουν αντιγραφεί με επιτυχία, αφαιρέστε το CD από τον υπολογιστή και επανεκκινήστε.

Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 00:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Ποιο είναι το όνομα;

Έχετε δοκιμάσει θα το σημείο επαναφοράς συστήματος. Ακόμη και αν είναι μολυσμένα προχωρήσει σε αυτό. Μπορούμε ακόμη να καθαρίσετε το malware.

Όπως είπα και προηγουμένως έχω φτάσει μέχρι εκεί με το Ε επισκευής στα Windows Επιλογές
Αλλά doesn't προχωρήσουμε περαιτέρω, από εκεί, όταν επιλέξω μια επιλογή Μόλις πάρετε γραμμή εντολών του DOS και το κάνει με ρωτάτε anthing περίπου Admin Passwrod, αφού διήρκεσε περισσότερο Fxmbr κτλ άρχισαν τα προβλήματα που εμφανίζονται.
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 00:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Ποιο είναι το όνομα;

Απόσπασμα:
Ποιο είναι το όνομα;

(Easeus Data Recovery Wizard Professional 4.0.1.) (Το αρκετά νέα στην αγορά μόνο βγήκαν recntly) itis τα καλύτερα και ταχύτερα, προσπάθησα Ανακτήστε τα αρχεία μου και manyother αναμασημένη τροφή και κανένα δεν με βοηθήσεις, δεν Disk Doctor του Norton Utilities.

Όσο για το malware I επίκλισης rememebr όλα θυμάμαι είναι ότι Adaware ανιχνεύει ως απειλή υψηλού επιπέδου που θα ανοίξει το λιμάνι με την καθαρή.

SOMEONE PLEASE HELP ME IM DESPERATE, αίσθηση του να ρίξει όλο αυτό το σύστημα από το παράθυρο και ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 14:25
Συντονιστής Ομάδας

Επεξεργασία: Κακή πληροφορίες.

Συγγνώμη.

Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 15:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Επεξεργασία: Κακή πληροφορίες.

Συγγνώμη.
I επίκλισης παρέχει η Ελληνική Ομάδα

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω εργαλείο που μπορεί Fix ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ οδήγησης και επαναφέρετε το αρχείο δομής ενός δίσκου;

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που μπορούν να βοηθήσουν μια 62 ετών fustrated άνδρα, ο οποίος είναι έτοιμος να Exoire με το PC.;
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 16:40
Συντονιστής Ομάδας

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 17:18
Μέλος Ομάδα

Ok proberly δεν θα με βοηθήσει πολύ, αλλά είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το NTLDR λείπει, και DISK BOOT FAILURE, και κατά βάση μόνο διατηρείται i contiously επανεκκίνηση και πιστεύω ότι εργάστηκαν ή θ βιολί με το hdd καλώδια, και ενεργοποιημένο μου 2 sata hdd sata σε ένα λιμάνι, λειτούργησε, τότε θα αλλάξει πίσω, τότε το πρόβλημα evently πήρε πίσω και νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει μόνο 2 sata θύρα 2 και λειτούργησε πιστεύω, συγγνώμη αν αυτό ακριβώς doesn't βοηθήσει δίνοντας σας ιδέες.
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 20:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Kadejd View Post
Ok proberly δεν θα με βοηθήσει πολύ, αλλά είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το NTLDR λείπει, και DISK BOOT FAILURE, και κατά βάση μόνο διατηρείται i contiously επανεκκίνηση και πιστεύω ότι εργάστηκαν ή θ βιολί με το hdd καλώδια, και ενεργοποιημένο μου 2 sata hdd sata σε ένα λιμάνι, λειτούργησε, τότε θα αλλάξει πίσω, τότε το πρόβλημα evently πήρε πίσω και νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει μόνο 2 sata θύρα 2 και λειτούργησε πιστεύω, συγγνώμη αν αυτό ακριβώς doesn't βοηθήσει δίνοντας σας ιδέες.
Χάρη 4 προσπαθεί, όμως, έχω κάνει ήδη thatabout πάνω από 4 φορές
Igive μέχρι είμαι απλά θα πρέπει να ξανά και ξανά τα Windows, IVE TRIED 6 dfifferent Φόρουμ και soutions δεν έχεις να μου το πρόβλημα.
Seemlike πρόγραμμα δεν υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση των αρχείων σας σύστημα πίσω από Fat 12 σε NTFS
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 20:38
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Alantrini View Post
Χάρη 4 προσπαθεί, όμως, έχω κάνει ήδη thatabout πάνω από 4 φορές
Igive μέχρι είμαι απλά θα πρέπει να ξανά και ξανά τα Windows, IVE TRIED 6 dfifferent Φόρουμ και soutions δεν έχεις να μου το πρόβλημα.
Seemlike πρόγραμμα δεν υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση των αρχείων σας σύστημα πίσω από Fat 12 σε NTFS
Έτο έχω δει τις περισσότερες από τις αναρτήσεις σας σε άλλα φόρα (I surf πολλή ασφάλεια φόρουμ)

Είδες αυτό το σύνδεσμο; http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Λίγο πολύ το ίδιο σύνολο παρέχονται από όλους. Ανεξάρτητα από τον ιό Ad-Aware αφαιρεθεί δεν έγινε πολύ αποτελεσματικά. Και ήταν ένα άσχημο κομμάτι του κακόβουλου λογισμικού.

Ειλικρινά, θα αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ Ad-Aware, όταν πήγε στην εκδοχή του 2007.
Θα προτείνω ότι όταν θα έχετε και πάλι να αγνοήσουν Ad-Aware και πηγαίνετε με:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Αυτά είναι ελεύθερη και κατά τη γνώμη μου, πιο αξιόπιστη τότε κάθε άλλη ελεύθερη antispyware.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk ve0804 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 14 Μαΐου 2009 14:42
Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter joebeaven Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 10 18 Μαρ 2009 17:39
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Πρώτη Εγκατάσταση XP? Boot Disk αποτυχία. HDD SATA mosseye Λειτουργικά συστήματα Windows 3 21η Σεπ 2007 04:59
Boot πρόβλημα με πιθανή βλάβη υλικού theoyah Γενική Συζήτηση Hardware 2 10 Αυγ 2007 10:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.