manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

NTDLR nestalo diskete NEPOŠTIVANJA

Reply

Thread Tools
Old 15. studenog 2007, 17:47
Novi član grupe

Default NTDLR nestalo diskete NEPOŠTIVANJA

Moj računalo je usporavanje pa sam išla Adawre i pokupila 25 visokog rizika štetni sadržaji, a za čišćenje mi je rekao da ga moram ponovo pokrenuti da bi dovršili proces uklanjanja štetnih sadržaja. Našto JA ponovno podizanje sustava ovu poruku došao u DOS zaslon
"NTLDR nedostaje, pritisnite bilo koju tipku
onda kad sam hit unesite ovu poruku 2. izađe
Disk boot failure, insert System Disk + pritisnite Enter
Kad sam stavio u moj Win XP Pro, a postignut i oporavak selcted opciju 1, a zatim na zaslonu jednostavno uđe u DOS promptu, onda mi kucanog "FIXMBR" i drugi u manje od
ga, rekao je New boot sektor je uspješno pisano
Ali kada sam ponovno podizanje sustava ja držati uzimajući NTDRL nedostaje pritisnite bilo koju tipku, a zatim Disk BOOT NEPOŠTIVANJA, umetnite SUSTAV disk, JA je otišao leđa Iput XP CD-a otići na oporavak odjeljku Internet pravedan odlazi leđa na C: prompt, kad sam tip DIR, on kaže nema volume label Serial 000-0000
Directory of C: \
Nema pronađenih datoteka pronađena
Našto JA pokušati promijeniti da dir C: \ iwindows ili bilo koji drugi direktorij sam kaže da se sustav ne može se sprecified datoteku ot direktorij naveden.
I zatim uklonite pogon upecan i to izravno na mothrboard drugog PC-a kada da booted PC sa stvarnim voziti ga prepoznao moj voziti E: \ kliknuo na njega u datoteci Propertys je rekao Used prostora 0 Bytes 10MB slobodnog prostora
I onda ran program zvan ****** Data Recovery Wizard i ona je prepoznala kao pogon kako bi on bio (FAT12), on provjerava ispravnu veličinu i bio je u mogućnosti prikazati sadržaj pogona i Sam bio u mogućnosti za prijenos aot podataka do drugog računala C: \ voziti za spremanje.
Ali ipak whe li staviti moj voziti natrag u svoje računalo, on drži da je davanje NTDRL i nestalo kad sam doći do što se tiče oporavka Windows Internet pravedan odlazi leđa to C: prompt (čak i kada sam selct 1.
Imam puno stvari inportant programa i na ovom pogonu i da ne žele formatu ili brisanje svega.
Molim recite mene kako ja mogu dobiti za pokretanje sustava Windows kopiju ponovno.
Hvala unaprijed
Old 15. studenog 2007, 18:35
Moderator / ica grupe

Quote:
****** Data Recovery Wizard
Što je ime?

Koja su imena što Adaware pronašao?

Jeste li pokušao ide na System Restore točku. Čak i ako je zaraženo otići do njega. Mi se još uvijek čist i štetnih sadržaja.

Quote:
  1. Umetnite Windows XP bootable CD u računalo.
  2. Kada se od vas zatraži da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a, pritisnite bilo koju tipku.
  3. Kada u sustavu Windows XP Setup izborniku pritisnite "R" ključ za popravak Windows.
  4. Prijavite se u vaš Windows instalaciju pritiskom na "1" i pritisnuti tipku Enter.
  5. Potom ćete biti upitani za svoju administratorsku lozinku, unesite je lozinka.
  6. Kopiraj ispod dvije datoteke u korijenskom direktoriju primarnog tvrdog diska. U nastavku smo primjer kopiranje te datoteke s CD-ROM pogon slovo "E". Ovo pismo svibanj na vašem računalu biti drukčiji.

kopiju e: \ i386 \ NTLDR c: \
    kopiju e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Nakon obje ove datoteke su uspješno kopirani, izvadite CD iz računala i ponovo pokrenuti.

Old 16. studenog 2007, 00:06
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Što je ime?

Jeste li pokušao ide na System Restore točku. Čak i ako je zaraženo otići do njega. Mi se još uvijek čist i štetnih sadržaja.

Kao što sam rekao ranije sam dosegao dotle s R za popravak sustava Windows Opcije
Ali, to se ide dalje od tamo kad sam odabrati opciju JA pravedan dobiti DOS promptu i on ne pitaj me anthing o Admin Passwrod, nakon što sam išla Fxmbr etc više počeli problemi nastaju.
Old 16. studenog 2007, 00:27
Novi član grupe

Quote:
Što je ime?

Quote:
Što je ime?

(Easeus Data Recovery Wizard Professional 4.0.1.) (Njegova relativno nova na tržištu samo izašao recntly) itis najbolje i najbrže, JA pokušao Spasi moj kartoteka i manyother i nitko preživanje help me, čak ni Norton Utilities Disk Doktor.

Kao i za štetne sadržaje I cant rememebr sve Sjećam se da Adaware detektirati kao prijetnju highlevel koji se otvara port na net.

Ugoditi pomoć mene NETKO IM očajna, osjeća bacati cijeli sustav OVAJ OUT THE WINDOW kupiti novi
Old 16. studenog 2007, 14:25
Moderator / ica grupe

Edit: Bad info.

Žao mi je.

Old 16. studenog 2007, 15:18
Novi član grupe

Quote:
Edit: Bad info.

Žao mi je.
JA licemjerje priuštiti u Geek Squad

Ima li bilo koji alat za vani koji mogu Fix RAW disk i vraćanje datoteka strukturi pogona?

Ima li bilo tko vanjska strana ima tko može pomoći 62 godina starom fustrated čovjeka, koji je spreman za Exoire sa svojim računalom.?
Old 16. studenog 2007, 16:40
Moderator / ica grupe

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old 16. studenog 2007, 17:18
Member Group

Ok proberly neće pomoći kod vas, ali sam imao sličan problem sa NTLDR missing i BOOT Disk NEPOŠTIVANJA, a ustvari sam samo čuvaju contiously ponovnog i mislim da sam radio ili dren sa hdd kablovima, a mog prospojni SATA hdd 2 u SATA port, on je radio, pa sam promijenio natrag, a zatim je dobio evently problem vratiti i mislim da je samo promijenjen SATA 2 port 2 i to radili ja vjerujem, ispričavam se ako je ovo samo pomoći dajući vam ideje.
Old 16. studenog 2007, 20:28
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ok proberly neće pomoći kod vas, ali sam imao sličan problem sa NTLDR missing i BOOT Disk NEPOŠTIVANJA, a ustvari sam samo čuvaju contiously ponovnog i mislim da sam radio ili dren sa hdd kablovima, a mog prospojni SATA hdd 2 u SATA port, on je radio, pa sam promijenio natrag, a zatim je dobio evently problem vratiti i mislim da je samo promijenjen SATA 2 port 2 i to radili ja vjerujem, ispričavam se ako je ovo samo pomoći dajući vam ideje.
Thanks 4 težak, ali sam već učinio thatabout 4 puta više od
Igive gore sam samo će morati reformatizovati i reinstalirati Windows, Ive pokušao 6 dfifferent Forumi i dobio nijedan soutions za moj problem.
Seemlike nema vanjska strana ima taj program može pomoći u vraćanju datoteka iz sistem 12 Fat nazad u NTFS
Old 16. studenog 2007, 20:38
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Alantrini View Post
Thanks 4 težak, ali sam već učinio thatabout 4 puta više od
Igive gore sam samo će morati reformatizovati i reinstalirati Windows, Ive pokušao 6 dfifferent Forumi i dobio nijedan soutions za moj problem.
Seemlike nema vanjska strana ima taj program može pomoći u vraćanju datoteka iz sistem 12 Fat nazad u NTFS
Da vidio sam većinu Vaših postova na drugim forumima (ja surfati puno sigurnosti forumima)

Jeste li vidjeli ovu vezu? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Ljepušan velik dio isti skup savjet je dao sve. Koji god virus Ad-Aware uklonjen nije učinio vrlo učinkovito. I bio je ružan komad štetnih sadržaja.

Iskreno, ja bačena Ad-Aware kad su odlazili na 2007 verziju.
Ja ću preporučiti da se kada se ide opet na ignore Ad-Aware i pođi sa:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Ovo su besplatne i po mom mišljenju više od bilo koje druge pouzdane protušpijunskih besplatno.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing trayde Windows Operating Systems 4 18. ožujak 2009 07:07
Prvo XP Install; Disk Boot Failure. SATA HDD mosseye Windows Operating Systems 3 21. Ruj 2007 04:59
Boot problem s mogući kvar sklopovske opreme theoyah General Hardware Chat 2 10. kolovoz 2007 10:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.