![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Moj računalo je usporavanje pa sam išla Adawre i pokupila 25 visokog rizika štetni sadržaji, a za čišćenje mi je rekao da ga moram ponovo pokrenuti da bi dovršili proces uklanjanja štetnih sadržaja. Našto JA ponovno podizanje sustava ovu poruku došao u DOS zaslon"NTLDR nedostaje, pritisnite bilo koju tipku onda kad sam hit unesite ovu poruku 2. izađe Disk boot failure, insert System Disk + pritisnite Enter Kad sam stavio u moj Win XP Pro, a postignut i oporavak selcted opciju 1, a zatim na zaslonu jednostavno uđe u DOS promptu, onda mi kucanog "FIXMBR" i drugi u manje od ga, rekao je New boot sektor je uspješno pisano Ali kada sam ponovno podizanje sustava ja držati uzimajući NTDRL nedostaje pritisnite bilo koju tipku, a zatim Disk BOOT NEPOŠTIVANJA, umetnite SUSTAV disk, JA je otišao leđa Iput XP CD-a otići na oporavak odjeljku Internet pravedan odlazi leđa na C: prompt, kad sam tip DIR, on kaže nema volume label Serial 000-0000 Directory of C: \ Nema pronađenih datoteka pronađena Našto JA pokušati promijeniti da dir C: \ iwindows ili bilo koji drugi direktorij sam kaže da se sustav ne može se sprecified datoteku ot direktorij naveden. I zatim uklonite pogon upecan i to izravno na mothrboard drugog PC-a kada da booted PC sa stvarnim voziti ga prepoznao moj voziti E: \ kliknuo na njega u datoteci Propertys je rekao Used prostora 0 Bytes 10MB slobodnog prostora I onda ran program zvan ****** Data Recovery Wizard i ona je prepoznala kao pogon kako bi on bio (FAT12), on provjerava ispravnu veličinu i bio je u mogućnosti prikazati sadržaj pogona i Sam bio u mogućnosti za prijenos aot podataka do drugog računala C: \ voziti za spremanje. Ali ipak whe li staviti moj voziti natrag u svoje računalo, on drži da je davanje NTDRL i nestalo kad sam doći do što se tiče oporavka Windows Internet pravedan odlazi leđa to C: prompt (čak i kada sam selct 1. Imam puno stvari inportant programa i na ovom pogonu i da ne žele formatu ili brisanje svega. Molim recite mene kako ja mogu dobiti za pokretanje sustava Windows kopiju ponovno. Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Quote:
Koja su imena što Adaware pronašao? Jeste li pokušao ide na System Restore točku. Čak i ako je zaraženo otići do njega. Mi se još uvijek čist i štetnih sadržaja. Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Kao što sam rekao ranije sam dosegao dotle s R za popravak sustava Windows Opcije Ali, to se ide dalje od tamo kad sam odabrati opciju JA pravedan dobiti DOS promptu i on ne pitaj me anthing o Admin Passwrod, nakon što sam išla Fxmbr etc više počeli problemi nastaju. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Kao i za štetne sadržaje I cant rememebr sve Sjećam se da Adaware detektirati kao prijetnju highlevel koji se otvara port na net. ![]() Ugoditi pomoć mene NETKO IM očajna, osjeća bacati cijeli sustav OVAJ OUT THE WINDOW kupiti novi |
|
| |||
| |||
| Edit: Bad info. Žao mi je. |
|
| |||
| |||
| JA licemjerje priuštiti u Geek Squad Ima li bilo koji alat za vani koji mogu Fix RAW disk i vraćanje datoteka strukturi pogona? Ima li bilo tko vanjska strana ima tko može pomoći 62 godina starom fustrated čovjeka, koji je spreman za Exoire sa svojim računalom.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok proberly neće pomoći kod vas, ali sam imao sličan problem sa NTLDR missing i BOOT Disk NEPOŠTIVANJA, a ustvari sam samo čuvaju contiously ponovnog i mislim da sam radio ili dren sa hdd kablovima, a mog prospojni SATA hdd 2 u SATA port, on je radio, pa sam promijenio natrag, a zatim je dobio evently problem vratiti i mislim da je samo promijenjen SATA 2 port 2 i to radili ja vjerujem, ispričavam se ako je ovo samo pomoći dajući vam ideje. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Igive gore sam samo će morati reformatizovati i reinstalirati Windows, Ive pokušao 6 dfifferent Forumi i dobio nijedan soutions za moj problem. Seemlike nema vanjska strana ima taj program može pomoći u vraćanju datoteka iz sistem 12 Fat nazad u NTFS |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jeste li vidjeli ovu vezu? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Ljepušan velik dio isti skup savjet je dao sve. Koji god virus Ad-Aware uklonjen nije učinio vrlo učinkovito. I bio je ružan komad štetnih sadržaja. Iskreno, ja bačena Ad-Aware kad su odlazili na 2007 verziju. Ja ću preporučiti da se kada se ide opet na ignore Ad-Aware i pođi sa: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Ovo su besplatne i po mom mišljenju više od bilo koje druge pouzdane protušpijunskih besplatno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Prvo XP Install; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows Operating Systems | 3 | 21. Ruj 2007 04:59 |
| Boot problem s mogući kvar sklopovske opreme | theoyah | General Hardware Chat | 2 | 10. kolovoz 2007 10:27 |
| Thread Tools | |
| |