kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

NTDLR hiányzó DISK BOOT FAILURE

Reply

Téma eszközök
Old November 15, 2007, 17:47
Új tag Csoport

Default NTDLR hiányzó DISK BOOT FAILURE

A számítógép volt lassul így Futottam Adawre és fölvette 25 magas kockázatú Malware, míg tisztítás azt mondták volna, hogy újraindítja annak érdekében, hogy az eljárás megszüntetésére, a rosszindulatú programok. Amikor újraindította ez az üzenet jött ki a DOS képernyő
"Hiányzó NTLDR bármely gomb megnyomásával
akkor, amikor ez a hit adja meg 2. üzenet jött
Disk Boot hiba szúrja System Disk + Press Enter
Mikor az én Win XP Pro, és elérték a helyreállítási és selcted 1. lehetőség, majd a képernyőn, csak bementek a DOS parancssorba Aztán typed "fixmbr" és kevesebb, mint a második
azt mondta új rendszerindító szektor sikeres volt írva,
De amikor újraindította Folyamatosan NTDRL hiányzik nyomjuk meg bármelyik gombot, majd DISK BOOT FAILURE, helyezze SYSTEM DISK, bementem Iput Vissza az XP CD-t, és menjen a helyreállítási szakasz csak megy vissza a C: gyors, amikor típusa DIR, azt mondja a hangerő nincs címke Serial 000-0000
Directory of C: \
Nincs illeszkedő fájlokat találtak
Amikor megpróbálja megváltoztatni a dir C: \ iwindows vagy más könyvtárban volt azt mondja, a rendszer nem tudja a fájl sprecified ot directory specified.
Aztán távolítsa el a meghajtót, és hajlott, hogy közvetlenül a mothrboard egy másik számítógéphez, és ha ez a PC indítottunk eredeti meghajtó elismerte én a meghajtó E: \ kattintottak rá a File Propertys azt mondta Használt space 0 byte szabad hely 10MB
Aztán futott a program úgynevezett ****** Adathelyreállítás varázsló, és felismerte a meghajtót, mint ahogy az volt (FAT12), hogy ellenőrizték a megfelelő méretű és tudta, hogy az a meghajtó, és tudtam hogy AOT adatok a többi számítógép C: \ meghajtón menteni.
De még mindig whe Tegyem én gépjárművezetéshez vissza a saját PC-hez, amely azt tartja, hogy NTDRL hiányzik, és amikor eléri ami a Windows helyreállítási csak megy vissza a C: azonnal (még ha selct 1.
Van egy csomó dolog inportant programok és ezen a meghajtón, és inkább nem formázható vagy törölhetjük mindent.
Kérem, mondja meg, mit tud a Windows Start vissza újra.
Köszi előre
Old November 15, 2007, 18:35
Moderátor Csoport

Idézet:
****** Adathelyreállítás varázsló
Mi a neve?

Mi a neve Adaware mit találtam?

Megpróbáltad már folyik a rendszer-visszaállítási pontot. Még akkor is, ha a fertőzött megyek hozzá. Még mindig tiszta a malware.

Idézet:
  1. Helyezze a Windows XP bootolható CD-t a számítógépről.
  2. Amikor a rendszer kéri, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD-ről, nyomjuk meg bármelyik gombot.
  3. Miután a Windows XP telepítő menüben nyomja meg az "R" gombot a javítás a Windows-t.
  4. Jelentkezzen be a Windows telepítő nyomja meg az "1" gombot, és nyomja meg az ENTER-t.
  5. Ezután a program kéri a rendszergazda jelszavát, adja meg a jelszót.
  6. Másold az alábbi két fájlt a gyökérkönyvtárban az elsődleges merevlemez. Az alábbi példa is másolásra ezeket a fájlokat a CD-ROM meghajtó "E" betű. Ez a levél más lehet a számítógépen.

másolatát e: \ i386 \ ntldr c: \
    másolatát e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Miután mind a két fájlt sikeresen másolt, vegye ki a CD-t és újraindítani a számítógépet.

Old November 16, 2007, 00:06
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Mi a neve?

Megpróbáltad már folyik a rendszer-visszaállítási pontot. Még akkor is, ha a fertőzött megyek hozzá. Még mindig tiszta a malware.

Mint mondtam korábban már elérte, hogy amennyiben az R-javítás a Windows Opciók
De ez nem megy tovább onnan, ha úgy döntök, én csak egy lehetőséget kap a DOS-os gyors és ez engem kérdezel anthing mintegy Adminisztrátor Passwrod Miután futottam Fxmbr stb több problémát kezdett előforduló.
Old November 16, 2007, 00:27
Új tag Csoport

Idézet:
Mi a neve?

Idézet:
Mi a neve?

(Easeus Data Recovery Wizard Professional 4.0.1.) (A viszonylag új a piacon, csak kijött recntly) kór, a legjobb és leggyorsabb, megpróbáltam visszaállítani a fájlokat és manyother és senki CUD segítsen nekem, még a Norton Utilities Disk Doktor.

A malware I cant rememebr minden jól emlékszem, hogy Adaware észleli, hogy a veszély, hogy highlevel nyit portot a net.

VALAKI PLEASE HELP ME IM Kétségbeesett, ÉRZÉS dobni az egész rendszer az ablakon és veszek újat
Old November 16, 2007, 14:25
Moderátor Csoport

Edit: Rossz info.

Sajnálat.

Old November 16, 2007, 15:18
Új tag Csoport

Idézet:
Edit: Rossz info.

Sajnálat.
I cant megfizetni a Geek Squad

Van-e olyan eszköz lehet arra nézve, hogy Fix NYERSCUKOR gépjárművezetéshez és visszaállítja a fájl szerkezetét a meghajtó?

Van itt bárki, aki segít a 62 éves fustrated férfi, aki kész arra, hogy a saját PC Exoire.?
Old November 16, 2007, 16:40
Moderátor Csoport

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old November 16, 2007, 17:18
Csoport tagja

Ok proberly nem segít neked, de nekem volt egy hasonló probléma a hiányzó NTLDR és DISK BOOT FAILURE, és lényegében csak tartani contiously restarting és úgy gondolom, hogy dolgozott, vagy hegedűtok a HDD kábelek és kapcsolni én 2 SATA HDD egy SATA portot, akkor működött, aztán vissza változott, akkor a probléma evently van vissza, és azt hiszem, csak a változás, hogy SATA 2 port 2 és dolgozott Úgy gondolom, bocs, ha ez segít doesnt csak így ötleteket.
Old November 16, 2007, 20:28
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ok proberly nem segít neked, de nekem volt egy hasonló probléma a hiányzó NTLDR és DISK BOOT FAILURE, és lényegében csak tartani contiously restarting és úgy gondolom, hogy dolgozott, vagy hegedűtok a HDD kábelek és kapcsolni én 2 SATA HDD egy SATA portot, akkor működött, aztán vissza változott, akkor a probléma evently van vissza, és azt hiszem, csak a változás, hogy SATA 2 port 2 és dolgozott Úgy gondolom, bocs, ha ez segít doesnt csak így ötleteket.
Köszönet 4 próbálkozik, de én már nem thatabout 4-szer több, mint
Igive ki vagyok, csak lesz, hogy újra és újra az ablakokat, Ive próbált 6 dfifferent fórumok és nincs soutions az én problémám.
Seemlike nincs ott, hogy a program segít helyreállítani a fájlokat rendszer Zsír 12 Vissza az NTFS
Old November 16, 2007, 20:38
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Alantrini View Post
Köszönet 4 próbálkozik, de én már nem thatabout 4-szer több, mint
Igive ki vagyok, csak lesz, hogy újra és újra az ablakokat, Ive próbált 6 dfifferent fórumok és nincs soutions az én problémám.
Seemlike nincs ott, hogy a program segít helyreállítani a fájlokat rendszer Zsír 12 Vissza az NTFS
Igen láttam a legtöbb az üzeneteidet a többi fórumok (I surf sok biztonsági fórumok)

Láttad ezt a linket? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Nagyjából ugyanazokat a tanácsot adja meg minden. Bármilyen vírus Ad-Aware eltávolítani nem történt nagyon hatékonyan. És volt egy csúnya darab malware.

Komolyan, én dömpingelt Ad-Aware, amikor elment a 2007-es változat.
Majd javasoljuk, hogy mikor megyünk megint ignore Ad-Aware, és megyek:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Ezek az ingyenes, és véleményem szerint sokkal megbízhatóbb mint bármely más szabad AntiSpyware.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 14. május 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER joebeaven Drives & Removable Media 10 18. március 2009 17:39
Dual Boot Most XP szokás Boot Hiányzó NTLDR trayde A Windows operációs rendszerek 4 18. március 2009 07:07
Először XP telepítése; Disk Boot Failure. SATA HDD mosseye A Windows operációs rendszerek 3 21. Szeptember 2007 04:59
Boot probléma esetleges hardver hiba theoyah Általános fémáru Chat 2 10. augusztus 2007 10:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.