![]() |
|
| |||
| |||
להאט את המחשב שלי היה כל כך רצתי למטה והוא Adawre לאסוף 25 Malware סיכון גבוה, תוך ניקוי זה את זה אמרו לי שאני צריך לאתחל כדי לסיים את תהליך ההסרה של תוכנות זדוניות. כשאני rebooted הודעה זו ניגש את המסך DOS"הקובץ NTLDR חסר, לחצו על מקש כלשהו לאחר מכן, כאשר אני מכה להיכנס 2 הודעת ניגש כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת + לחץ על Enter כאשר שמתי את Win XP Pro ו הגיע השחזור ואת selcted אפשרות 1 ואז המסך פשוט נכנס DOS את הפקודה, אז אני הקלדת "fixmbr" ו פחות השני היא אמרה חדשה סקטור האתחול היה כתוב בהצלחה, אבל כאשר אני rebooted שוב ושוב אני מקבל NTDRL חסר הקש על מקש כלשהו, אז בדיסק BOOT כישלון, הכנס דיסק המערכת, הלכתי Iput חזרה את XP לכונן וזה ללכת לשחזור בסעיף זה רק הולך אחורה ב C: הפקודה, הקלד כשאני דיר, היא אומרת, אין לו תווית אמצעי האחסון סידורי 000-0000 ספריית C: \ לא נמצאה התאמה קבצים כשאני מנסה לשנות את דיר אל C: \ iwindows או כל סוג אחר של מדריך זה אומר לי המערכת לא יכולה sprecified את הקובץ OT במדריך המצוין. אז להסיר את הכונן ואת תפוס אותו ישירות על מחשב אחר של mothrboard ומתי כי המחשב booted שלה הכונן המקורי שלי הכירו אותו בתור כונן E: \ לחצו על אותו קובץ Propertys שטח זה משמש אמר 0 בתים שטח פנוי 10MB אז אני רץ תוכנית הנקראת ****** Data Recovery אשף והוא הכירו את הכונן כפי שהוא כאמור (FAT12), הוא בדק את הגודל הנכון, והיה מסוגל להציג את התוכן של הכונן ואני הצליח להעביר aot של נתונים אל מחשב אחר C: \ כונן כדי לחסוך. אבל עדיין whe שמתי את הכונן בחזרה לתוך המחשב שלי, הוא ממשיך לתת NTDRL כי חסר וכאשר אני מגיע ככל השחזור של Windows זה פשוט עובר לראש C: הנחיה (גם כאשר אני selct 1. יש לי הרבה תוכניות inportant וכאלה בכונן זה ו מעדיף שלא לאתחל את זה או למחוק הכל. אנא ספר לי איך אני יכול להשיג את Windows כדי להתחיל לגבות שוב. תודה מראש |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מה הם שמות של Adaware מה מצאו? האם ניסית הולך נקודת שחזור מערכת. גם אם הוא נגוע ללכת אליו. אנחנו עדיין יכולים נקי של תוכנה זדונית. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כפי שאמרתי קודם לכן יש לי הרבה, כי הגיע עם R אפשרויות לתקן ב-Windows אבל זה יותר doesn't ללכת משם כאשר אני בוחר אופציה אני רק מקבל את הפקודה DOS והוא שאל אותי האם anthing בנושא ניהול Passwrod, אחרי רצתי Fxmbr וכו יותר בעיות התחילו התרחשות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט:
כפי עבור תוכנות זדוניות אני צביעות rememebr כל מה שאני זוכרת זה Adaware לאתר בו highlevel איום זה פותח את יציאת נטו. ![]() מישהו בבקשה תעזור לי IM נואש, מרגיש לזרוק את כל מערכת מהחלון ו BUY חדש |
|
| |||
| |||
| עריכה: מידע שגוי. מצטער. |
|
| |||
| |||
| אני צביעות לעמוד חנון כיתה יש שם כל כלי שיכול תקן RAW כונן ולשחזר את מבנה הקבצים של הכונן? האם יש מישהו שם בחוץ, מי יכול לעזור 62 א fustrated בן אדם, אשר מוכן Exoire עם המחשב שלו.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| בסדר proberly לא יסייע לך, אבל יש לי בעיה דומה עם NTLDR חסר, ואת הדיסק BOOT כישלון, או בעצם אני פשוט המשכתי contiously מחדש ואני חושב שזה עובד, או שאני מרמה את HDD עם כבלים, וכן את המעבר SATA 2 HDD לתוך יציאת SATA, זה עבד, אז שיניתי את זה בחזרה, אז יש evently הבעיה חזרה ופשוט אני חושב שזה שונה ל 2 יציאת SATA 2, וזה עובד, אני מאמין, מצטער אם זה doesn't לעזור רק נותן לך רעיונות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Igive למעלה אני רק הולכת צריך לאתחל מחדש ולהתקין מחדש את Windows, Ive ניסו 6 dfifferent פורומים וקיבלתי soutions כדי לא הבעיה שלי. Seemlike שם התוכנית לא נמצא שם, כי יכול לעזור לשחזר את מערכת הקבצים מ 12 שמן בחזרה ל-NTFS |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם אתה רואה קישור זה? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html בערך באותה קבוצת הייעוץ ניתן על ידי כל. שיהיה וירוס המודעות מודעת הסיר לא היה נעשה בצורה יעילה מאוד. והיה נורא חתיכה של תוכנה זדונית. בכנות, אני זרקה המודעות מודעת כאשר הם יצאו את גירסת 2007. אני ממליץ שכאשר אתה הולך לקבל שוב להתעלם המודעות מודעת וללכת עם: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ ממוצע נגד תוכנות ריגול Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free אלו הן בחינם, לדעתי יותר אמין אז כל AntiSpyware חינם אחרים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| ראשון XP התקן; דיסק אתחול אי. SATA HDD | mosseye | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21 ספטמבר 2007 04:59 |
| אתחול בעיה אפשרית עם כשל חומרה | theoyah | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -10 אוגוסט 2007 10:27 |
| שרשרת כלים | |
| |