![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Mano kompiuteris buvo lėtėja taip išbėgau Adawre ir jis pakėlė 25 didelės rizikos kenkėjiškų programų, o valyti tai jis man pasakė, aš turiu perkrauti, siekiant užbaigti pašalinti Malware procesas. Kai perleist šią žinutę atėjo į DOS ekranas"Trūksta NTLDR rinkmenos, paspauskite bet kurį klavišą tada, kai aš paspauskite Enter šį 2. žinutė atėjo Disko boot nepakankamumas, įterpti System Disk +, paspauskite klavišą Enter Kai aš savo Win XP Pro ir pasiekė išieškojimas ir selcted 1 variantą, ir tada ekrane tiesiog nuėjo į DOS, aš tada atspausdinti "FIXMBR" ir mažiau nei antra jis pasakė Nauja įkrovos sektorius buvo sėkmingai parašyta: Bet kai aš paleisti gaunu NTDRL trūksta paspauskite bet kurį klavišą, tada disk boot failure, įterpti System Disk, nuėjau Iput atgal XP CD ir eikite į Recovery skirsnis jis tiesiog grįžta į C: greitai, kai I tipas Dir ji sako, apimtis neturi etiketės Serijos 000-0000 Directory of C: \ Nerasta failus rasti Kai bandau pakeisti dir C: \ iwindows ar kitų katalogas turėjau tai sako sistema negali sprecified failas OT katalogą, nurodytą. Aš tada nuimkite vairuoti ir užsikabinęs ją tiesiai į kitą kompiuterį mothrboard ir kai PC kuris kraunamas iš savo originalaus disko jis pripažino savo transporto priemones vairuoja kaip E: \ paspaudete Failų Propertys jis pasakė Naudoti vietos 0 baitų laisvos vietos 10Mb Aš ten vyko programa, vadinama ****** Data Recovery Wizard ir jis pripažįstamas kaip vairuoti kaip jau buvo (FAT12), ji patikrino tinkamo dydžio ir pavyko parodyti, kad disko turinį, ir man pavyko pervesti AOT duomenų, kitos kompiuterio C: \ diską įrašyti. Bet vis WHE įdėti savo diską atgal į savo kompiuterį, jis išlaiko duoti, kad NTDRL trūksta ir kai pasiekia kiek Windows atkūrimo jis tiesiog grįžta į C: prompt (net kai aš selct 1. Turiu inportant programas ir kita partija šiame diske ir nenori formatuoti arba ištrinti viską. Pasakykite man, kaip galiu gauti Windows paleisti atgal į viršų dar kartą. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kokios pavardės Ką Adaware rasti? Have you tried going to System Restore punktą. Net jeigu jis yra infekuotas eiti į jį. Mes vis dar galima valyti malware. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Kaip minėjau anksčiau aš pasiekė, kad daug su R remontas Windows Funkcijos Bet tai nepadės eiti toliau iš ten, kai aš pasirinksiu I variantas tiesiog gauti DOS ir ji paklausti apie anthing Administratorius Passwrod, Po I ran Fxmbr tt daugiau problemų pradėjo nevyksta. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
Kaip kenkėjiškų I cant rememebr visų aš atsimenu, kad Adaware aptikti jį highlevel grėsmė, kad atidaro uosto į tinklą. ![]() Someone please help me im beviltiška, jausmas mesti Visa SISTEMOS pro langą ir nusipirkti New One |
|
| |||
| |||
| Edit: Bad info. Atsiprašau. |
|
| |||
| |||
| I cant sau Geek Squad Ar yra kokia nors priemonė ten, kad gali nustatyti RAW diską ir atkurti failo struktūra vairuoti? Ar yra kas nors ten, kurie gali padėti 62 metų fustrated vyras, kuris yra pasiruošęs Exoire su savo PC.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Gerai proberly nepadės jums, bet man buvo panaši problema su trūksta NTLDR, and disk boot failure, ir iš esmės aš tiesiog nuolat contiously atnaujinimą ir, manau, jis dirbo arba i smuiku su HDD kabeliai, ir įjungiami mano SATA 2 HDD SATA į uostą, ji dirbo, tada aš pakeičiau jį atgal, tada evently turiu problema Atgal Manau, kad ir ką tik pakeitė jį į SATA 2 uostas 2 ir viskas veikia, manau, atsiprašau, jei tai nepadės, tiesiog duoti jums idėjų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Igive iki Esu tiesiog teks suformatuoti ir iš naujo įdiegti Windows, Ive bandė 6 dfifferent Forumai ir gavo ne soutions mano problema. Seemlike ten ne programa ten, kad gali padėti atkurti failų sistemą Riebalai 12 Atgal į NTFS |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar jūs matote šį saitą? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Beveik tą patį rinkinį duodami patarimai visiems. Nepriklausomai nuo virusu Ad-Aware pašalintas nebuvo padaryta labai efektyviai. Buvo bjaurus gabalas kenkėjiškų programų. Sąžiningai, aš dempingo Ad-Aware, kai jie nuvyko į 2007 versiją. Aš rekomenduoju jei jums vėl ketina ignoruoti Ad-Aware ir eikite su: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Tai yra nemokama ir mano nuomone, labiau patikimas tada bet kuri kita nemokama šnipinėjimo programų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | Kovas 18, 2009 17:39 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Pirmasis XP įdiegimas; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows "operacinės sistemos | 3 | 21 rugsėjis 2007 04:59 |
| Įkėlimo problemą galima aparatūros gedimo | theoyah | General Hardware Chat | 2 | Rugpjūtis 10, 2007 10:27 |
| Temos įrankiai | |
| |