rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

NTDLR brakuje BOOT DISK FAILURE

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 listopada 2007, 17:47
Nowe państwa grupy

Default NTDLR brakuje BOOT DISK FAILURE

Mój komputer został spowolnienie, więc pobiegł Adawre i zebrał 25 Malware wysokiego ryzyka, przy jednoczesnym oczyszczeniu go to powiedziała mi, muszę ponownie uruchomić komputer, aby dokończyć proces usuwania złośliwego oprogramowania. Kiedy uruchomiony ponownie tę wiadomość pojawiła się w DOS ekranie
"Brak pliku NTLDR, naciśnij dowolny klawisz
następnie, kiedy wcisnąć enter 2-gie tej wiadomości pojawiły się
Boot awarii dysku, włóż dysk systemowy + Naciśnij klawisz Enter
Kiedy mogę umieścić w moim Win XP Pro, i osiągnęła odzyskiwania i selcted opcji 1, a następnie udał się na ekranie tylko w DOS, następnie wpisane "Fixmbr" oraz w czasie krótszym niż sekunda
ona powiedziała Nowy sektor rozruchowy został pomyślnie pisemnej,
Ale kiedy uruchomiony ponownie I keep getting NTDRL brakuje naciśnij dowolny klawisz, a następnie BOOT DISK FAILURE, włóż dysk systemowy, wyjechałem Iput powrotem XP CD-ROM i przejdź do sekcji odzyskiwania po prostu wraca na C: szybki, gdy typ dir, mówi wielkość nie ma etykiety Serial 000-0000
Katalogu C: \
Pasujące Nie znaleziono plików
Kiedy próbuję zmienić katalog C: \ iwindows lub jakiegokolwiek innego katalogu Miałem to mówi system może nie sprecified pliku ot katalogu.
Następnie wyjąć dysk i podłączyć go bezpośrednio do mothrboard innego komputera i uruchamiany, gdy komputer z oryginalnym dysku uznał mój dysk E: \ kliknięciu na nią w pliku Propertys to powiedział używane miejsca 0 bajtów wolnego miejsca 10Mb
I potem prowadził program o nazwie Data Recovery Wizard ****** i uznała dysk jak stwierdzono to był (FAT12), nie sprawdzone odpowiedni rozmiar i była w stanie pokazać zawartość dysku i miałem okazję do przeniesienia AOT danych do innych komputerów C: \ dysku, aby zapisać.
Ale wciąż whe kładę moje wracać do własnego komputera, to co utrzymuje, że brakuje NTDRL i kiedy osiągnie w miarę odzyskiwania systemu Windows po prostu wraca do katalogu C: prompt (nawet kiedy selct 1.
Mam dużo inportant programy i rzeczy na tym dysku i nie chcesz go sformatować lub usunąć wszystko.
Proszę mi powiedzieć, jak mogę dostać Windows, aby uruchomić ponownie kopię zapasową.
Thanks in advance
Old 15 listopada 2007, 18:35
Moderator grupy

Cytat:
****** Data Recovery Wizard
Czym jest nazwa?

Jakie są nazwy co Adaware znaleźć?

Czy próbowali się do punktu przywracania systemu. Nawet jeżeli jest zainfekowany iść do niego. Możemy jeszcze czyszczenia złośliwego oprogramowania.

Cytat:
  1. Włóż rozruchowego dysku CD z systemem Windows XP do komputera.
  2. Gdy pojawi się monit o naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD, naciśnij dowolny klawisz.
  3. Gdy w instalacji systemu Windows XP w menu naciśnij przycisk "R", aby naprawić system Windows.
  4. Zaloguj się na instalację systemu Windows, naciskając klawisz "1" i naciśnięcie klawisza Enter.
  5. Zostaniesz wtedy poproszony o podanie hasła administratora, aby wprowadzić hasło.
  6. Skopiuj poniżej dwa pliki do katalogu głównego podstawowy dysk twardy. W przykładzie poniżej jest kopiowanie tych plików z dysku CD-ROM literę "E". Ten list może wyglądać inaczej na różnych komputerach.

kopię e: \ i386 \ ntldr c: \
    kopię e: \ i386 \ ntdetect.com c: \
  7. Kiedy oba te pliki zostały pomyślnie skopiowane, wyjmij dysk CD z komputera i ponownym uruchomieniu komputera.

Old 16 listopada 2007, 00:06
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Czym jest nazwa?

Czy próbowali się do punktu przywracania systemu. Nawet jeżeli jest zainfekowany iść do niego. Możemy jeszcze czyszczenia złośliwego oprogramowania.

Jak powiedziałem wcześniej, że mam osiągnęły daleko z R naprawy w systemie Windows Opcje
Ale nie robi się żadnych dalszych stamtąd kiedy wybrać opcję Po prostu uzyskać DOS i nie pytaj mnie o anthing Administrator Passwrod, po wpadłem Fxmbr itp więcej problemów występujących rozpoczął.
Old 16 listopada 2007, 00:27
Nowe państwa grupy

Cytat:
Czym jest nazwa?

Cytat:
Czym jest nazwa?

(Easeus Data Recovery Wizard Professional 4.0.1.) (Jej dość nowy na rynku tylko wyszedł recntly) ITIS najlepszych i najszybciej, próbowałem odzyskać moje pliki i manyother pokarm i nikt mi pomóc, nawet Norton Utilities Disk Doctor.

Jeśli chodzi o złośliwym I cant rememebr wszystkim pamiętać, że Adaware wykrycia go jako wysokiego zagrożenia, które otwiera port do sieci.

SOMEONE PLEASE HELP ME IM Desperate, uczuć THROW NINIEJSZE całego systemu przez okno i kupić nowe
Old 16 listopada 2007, 14:25
Moderator grupy

Edycja: Bad info.

Przepraszam.

Old 16 listopada 2007, 15:18
Nowe państwa grupy

Cytat:
Edycja: Bad info.

Przepraszam.
I cant dają Geek Squad

Czy istnieją jakieś narzędzia, które mogą tam Fix RAW dysku i przywrócenie struktury plików na dysku?

Czy jest tam ktoś, kto może pomóc 62 lat stary fustrated człowiek, który jest gotowy do Exoire ze swoim komputerem.?
Old 16 listopada 2007, 16:40
Moderator grupy

http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Old 16 listopada 2007, 17:18
Członek grupy

Ok proberly nie pomoże z wami, ale miałem podobny problem z brakującymi NTLDR i BOOT DISK FAILURE, iw zasadzie tylko i przechowywane contiously ponownym i myślę, że pracowali lub I skrzypce z hdd kabli i włączeniu mojej SATA 2 hdd w port SATA, to pracował, a następnie zmieniłem go, a następnie evently ma problemu z powrotem i myślę, że to tylko zmiana na 2 port SATA 2 i pracował Wierzę, przepraszam, jeśli tego nie robi tylko pomóc dając pomysły.
Old 16 listopada 2007, 20:28
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ok proberly nie pomoże z wami, ale miałem podobny problem z brakującymi NTLDR i BOOT DISK FAILURE, iw zasadzie tylko i przechowywane contiously ponownym i myślę, że pracowali lub I skrzypce z hdd kabli i włączeniu mojej SATA 2 hdd w port SATA, to pracował, a następnie zmieniłem go, a następnie evently ma problemu z powrotem i myślę, że to tylko zmiana na 2 port SATA 2 i pracował Wierzę, przepraszam, jeśli tego nie robi tylko pomóc dając pomysły.
Thanks 4 próby, ale już nie thatabout 4 razy w ciągu
Igive up Ja tylko będzie trzeba sformatować i ponowna instalacja systemu Windows, Ive wypróbowany 6 dfifferent Forum i nie dostał soutions do mojego problemu.
Seemlike nie ma tam programu, które mogą pomóc odbudować swój system plików FAT 12 z powrotem do systemu plików NTFS
Old 16 listopada 2007, 20:38
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by Alantrini View Post
Thanks 4 próby, ale już nie thatabout 4 razy w ciągu
Igive up Ja tylko będzie trzeba sformatować i ponowna instalacja systemu Windows, Ive wypróbowany 6 dfifferent Forum i nie dostał soutions do mojego problemu.
Seemlike nie ma tam programu, które mogą pomóc odbudować swój system plików FAT 12 z powrotem do systemu plików NTFS
Tak widziałem większość Twoich postów na innych forach (I surfować wiele zabezpieczeń forów)

Widziałeś ten link? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html

Ładny dużo ten sam zestaw porad jest przez wszystkich. Niezależnie od wirusa Ad-Aware usunięte nie zrobiła bardzo sprawnie. I był paskudny kawałek malware.

Honestly, I dumpingowego Ad-Aware, gdy poszedł do wersji 2007.
Ja polecam, że kiedy dostaniesz się ponownie, aby ignorować Ad-Aware i idź z:
Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/
AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free

Są wolne i moim zdaniem bardziej wiarygodne następnie wszelkich innych AntiSpyware.

Reply

Register

Zakładki