![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Mój komputer został spowolnienie, więc pobiegł Adawre i zebrał 25 Malware wysokiego ryzyka, przy jednoczesnym oczyszczeniu go to powiedziała mi, muszę ponownie uruchomić komputer, aby dokończyć proces usuwania złośliwego oprogramowania. Kiedy uruchomiony ponownie tę wiadomość pojawiła się w DOS ekranie"Brak pliku NTLDR, naciśnij dowolny klawisz następnie, kiedy wcisnąć enter 2-gie tej wiadomości pojawiły się Boot awarii dysku, włóż dysk systemowy + Naciśnij klawisz Enter Kiedy mogę umieścić w moim Win XP Pro, i osiągnęła odzyskiwania i selcted opcji 1, a następnie udał się na ekranie tylko w DOS, następnie wpisane "Fixmbr" oraz w czasie krótszym niż sekunda ona powiedziała Nowy sektor rozruchowy został pomyślnie pisemnej, Ale kiedy uruchomiony ponownie I keep getting NTDRL brakuje naciśnij dowolny klawisz, a następnie BOOT DISK FAILURE, włóż dysk systemowy, wyjechałem Iput powrotem XP CD-ROM i przejdź do sekcji odzyskiwania po prostu wraca na C: szybki, gdy typ dir, mówi wielkość nie ma etykiety Serial 000-0000 Katalogu C: \ Pasujące Nie znaleziono plików Kiedy próbuję zmienić katalog C: \ iwindows lub jakiegokolwiek innego katalogu Miałem to mówi system może nie sprecified pliku ot katalogu. Następnie wyjąć dysk i podłączyć go bezpośrednio do mothrboard innego komputera i uruchamiany, gdy komputer z oryginalnym dysku uznał mój dysk E: \ kliknięciu na nią w pliku Propertys to powiedział używane miejsca 0 bajtów wolnego miejsca 10Mb I potem prowadził program o nazwie Data Recovery Wizard ****** i uznała dysk jak stwierdzono to był (FAT12), nie sprawdzone odpowiedni rozmiar i była w stanie pokazać zawartość dysku i miałem okazję do przeniesienia AOT danych do innych komputerów C: \ dysku, aby zapisać. Ale wciąż whe kładę moje wracać do własnego komputera, to co utrzymuje, że brakuje NTDRL i kiedy osiągnie w miarę odzyskiwania systemu Windows po prostu wraca do katalogu C: prompt (nawet kiedy selct 1. Mam dużo inportant programy i rzeczy na tym dysku i nie chcesz go sformatować lub usunąć wszystko. Proszę mi powiedzieć, jak mogę dostać Windows, aby uruchomić ponownie kopię zapasową. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jakie są nazwy co Adaware znaleźć? Czy próbowali się do punktu przywracania systemu. Nawet jeżeli jest zainfekowany iść do niego. Możemy jeszcze czyszczenia złośliwego oprogramowania. Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jak powiedziałem wcześniej, że mam osiągnęły daleko z R naprawy w systemie Windows Opcje Ale nie robi się żadnych dalszych stamtąd kiedy wybrać opcję Po prostu uzyskać DOS i nie pytaj mnie o anthing Administrator Passwrod, po wpadłem Fxmbr itp więcej problemów występujących rozpoczął. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o złośliwym I cant rememebr wszystkim pamiętać, że Adaware wykrycia go jako wysokiego zagrożenia, które otwiera port do sieci. ![]() SOMEONE PLEASE HELP ME IM Desperate, uczuć THROW NINIEJSZE całego systemu przez okno i kupić nowe |
|
| |||
| |||
| Edycja: Bad info. Przepraszam. |
|
| |||
| |||
| I cant dają Geek Squad Czy istnieją jakieś narzędzia, które mogą tam Fix RAW dysku i przywrócenie struktury plików na dysku? Czy jest tam ktoś, kto może pomóc 62 lat stary fustrated człowiek, który jest gotowy do Exoire ze swoim komputerem.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok proberly nie pomoże z wami, ale miałem podobny problem z brakującymi NTLDR i BOOT DISK FAILURE, iw zasadzie tylko i przechowywane contiously ponownym i myślę, że pracowali lub I skrzypce z hdd kabli i włączeniu mojej SATA 2 hdd w port SATA, to pracował, a następnie zmieniłem go, a następnie evently ma problemu z powrotem i myślę, że to tylko zmiana na 2 port SATA 2 i pracował Wierzę, przepraszam, jeśli tego nie robi tylko pomóc dając pomysły. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Igive up Ja tylko będzie trzeba sformatować i ponowna instalacja systemu Windows, Ive wypróbowany 6 dfifferent Forum i nie dostał soutions do mojego problemu. Seemlike nie ma tam programu, które mogą pomóc odbudować swój system plików FAT 12 z powrotem do systemu plików NTFS |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Widziałeś ten link? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Ładny dużo ten sam zestaw porad jest przez wszystkich. Niezależnie od wirusa Ad-Aware usunięte nie zrobiła bardzo sprawnie. I był paskudny kawałek malware. Honestly, I dumpingowego Ad-Aware, gdy poszedł do wersji 2007. Ja polecam, że kiedy dostaniesz się ponownie, aby ignorować Ad-Aware i idź z: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Są wolne i moim zdaniem bardziej wiarygodne następnie wszelkich innych AntiSpyware. |
![]() |
|
| Zakładki |