![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Môj počítač sa spomalí, tak jsem běžel Adawre a zdvihol 25 vysoko rizikových Malware, pri čistení ju to mi povedal, že mám reštartovať s cieľom dokončiť proces odstraňovania malware. Keď som restartoval táto správa prišla v DOS obrazovky"NTLDR chýba, stlačte ľubovoľnú klávesu potom, keď som zasiahnuť do tohto 2. správa prišla Disk Zavádzacia zlyhania, vložte systémový disk + Enter Tlač Keď som sa do môjho Win XP Pro, a dosiahol obnovenie a selcted variant 1 a potom na obrazovke práve vošiel do DOS prompt, já potom napísali "fixmbr" a za menej ako druhé to povedal nový boot sektor bol úspešne písomné, Ale když jsem restartoval som neustále NTDRL chýba stlačením ľubovoľného tlačidla, potom DISK BOOT ZLYHANIE, vložte systémový disk, jsem šel Iput späť XP CD, a to ísť na zotavenie sekcii je práve siaha na C: prompt, keď píšu DIR, hovorí, že objem nemá štítok Serial 000-0000 Adresár C: \ Sladěné nájdené žiadne súbory Keď sa pokúsim zmeniť adresár na C: \ iwindows alebo akýkoľvek iný adresár jsem jí hovorí systému, nemôže sa sprecified súbor ot adresára špecifikované. I potom vyberte jednotku a zahnutý ho priamo na mothrboard iného PC a kedy táto PC štartovanie systému z jeho pôvodného disku je uznávaná ako môj disk E: \ klikli na ňu v súbore Propertys to povedal Used priestor 0 Bytes voľné miesto 10Mb I potom bežal program nazvaný ****** obnovu dát Sprievodca a uznanej jednotke, ako je uvedené, ako to bolo (FAT12), je skontrolované správnej veľkosti a bol schopný preukázať, že obsah jej Drive a bol som schopný prenášať AOT dát na iné PC C: \ disk pre uloženie. Ale stále Whe som môjho disku späť do svojej vlastnej PC, ju dáva, že NTDRL chýba a keď sa dosiahne, pokiaľ ide o využívanie Windows len siaha do C: riadku (i když jsem selct 1. Mám veľa inportant programy a vďaka tejto jednotke a najradšej by nemalo formáte alebo vymazať všetko. Prosím, povedzte mi, ako môžem dostať Windows začať zálohovať znova. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Aké sú názvy čo Adaware nájsť? Pokúsili ste sa na bod obnovenia systému. Dokonca aj vtedy, ak je infikovaný ísť na to. Môžeme stále čistiť malware. Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ako som už uviedol predtým som dospela tak ďaleko s R opravy v systéme Windows Možnosti Ale choďte doesnt ďalšieho z toho, keď som si zvolil som možnosť získať DOS prompt, a to požiadať mňa anthing asi Admin Passwrod, keď som bežal Fxmbr etc väčšie problémy začali sa vyskytujúce. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
Pokiaľ ide o malware I cant rememebr všetky Pamätám sa, že Adaware odhaliť ju ako hrozbu vysokej úrovni, ktorá sa otvorí prístav na net. ![]() NĚKDO PROSÍM HELP ME IM zoufalá, pocit házet TOTO celý systém z okna a kup novú |
|
| |||
| |||
| Edit: Bad info. Ospravedlňovať sa. |
|
| |||
| |||
| I cant dovoliť Geek Squad Existuje nejaký nástroj, ktorý môže tam Fix RAW disku a obnoviť štruktúru súborov na disku? Je niekto tam vonku, ktorí môžu pomôcť 62 rokov fustrated človeka, ktorý je pripravený pre Exoire s jeho PC.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok proberly nebude pomáhať s vami, ale já jsem měl podobný problém s chýbajúce NTLDR, a DISK BOOT zlyhania, a v podstate aj len priebežne contiously restart a myslím, že to fungovalo, alebo aj skřipky s hdd káblov, a môjho komutovaným SATA 2 HDD do SATA porty, to fungovalo, potom som to zmenil späť, potom evently mám problém späť a myslím, že práve to zmenil na SATA 2 port 2 a fungovalo to aj veriť, prepáčte, ak to pomôže len doesnt ktorá vám nápady. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Igive až jsem prostě bude musieť preformátovať a přeinstalovat okna, Ive pokúsil 6 dfifferent Fóra a nemám soutions na môj problém. Seemlike tam žiadny program tam vonku, ktoré môžu prispieť k obnoveniu súborov systému z tuku 12 späť na NTFS |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Videli ste tento link? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Skoro rovnaký súbor rád je daná všetkým. Či už vírus Ad-Aware odstránená nebola vykonaná veľmi efektívne. A bol ošklivý kus malware. Úprimne povedané, já dumpingový Ad-Aware, když šel do verzie 2007. Budem odporúčať, že keď máte ísť opäť ignorovať Ad-Aware a ísť s: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SuperAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Tie sú zadarmo a podľa môjho názoru spoľahlivejšie potom nejaký voľný AntiSpyware. |