мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

НТДЛР нестало дискете Непоштовање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Мар 2007, 17:47
Нови члан групе

Default НТДЛР нестало дискете Непоштовање

Мој рачунар је успоравање па сам ишла Адауре и покупили 25 високог ризика штетни садржаји, а за чишћење ми је рекао да га морам поново покренути да би завршили процес уклањања штетних садржаја. Нашто ЈА поновно подизање система ову поруку дошао у ДОС екран
"НТЛДР недостаје, притисните било који тастер
онда кад сам хит унесите ову поруку 2. изађе
Диск боот фаилуре, инсерт Сыстем Диск + притисните Ентер
Кад сам ставио у мој Уин КСП Про, а постигнут и опоравак селцтед опцију 1, а затим на екрану једноставно уђе у ДОС промпт, онда ми куцаног "ФИКСМБР" и други у мање од
га, рекао је Неу боот сектор је успешно писано
Али када сам поново подизање система ја држати добивање НТДРЛ недостаје притисните било који тастер, а затим Диск Боот Непоштовање, убаците СИСТЕМ диск, ЈА је отишао леђа Ипут КСП ЦД-а отићи на опоравак одељку Интернет праведан одлази леђа на Ц: промпт, кад сам тип ДИР, он каже нема волуме лабел Сериал 000-0000
Дирецторы оф Ц: \
Нема пронађених датотека пронађена
Нашто ЈА пробати променити да дир Ц: \ иуиндоус или било који други директоријум сам каже да се систем не може да се спрецифиед датотеку от директоријум наведен.
И затим уклоните погон упецан и то директно на мотхрбоард другог ПЦ-а када да боотед ПЦ са стварним возити га препознао мој возити Е: \ кликнуо на њега у датотеци Пропертыс је рекао Усед простора 0 Бытес 10МБ слободног простора
И онда еарлы програма који се зове ****** Дата Рецоверы Уизард и она је препознала као погон како би он био (ФАТ12), он провјерава исправну величину и био је у могућности приказати садржај погона и ЈА је у могућности за пренос аот података до другог рачунара Ц: \ возити за чување.
Али ипак ухе ли ставити мој возити натраг у своје рачунар, он држи да је давање НТДРЛ и нестало кад сам доћи до што се тиче опоравка Уиндоус Интернет праведан одлази леђа за Ц: промпт (чак и када сам селцт 1.
Имам пуно ствари инпортант програма и на овом погону и да не желе формату или брисање свега.
Молим реците ми како ја могу добити за покретање система Уиндоус копију поново.
Хвала унапред
Old 15. Мар 2007, 18:35
Модератор / ица групе

Куоте:
****** Дата Рецоверы Уизард
Шта је име?

Која су имена што АдАуаре пронашао?

Јесте ли покушао иде на Сыстем Ресторе тачку. Чак и ако је заражене отићи до њега. Ми се још увек чист и штетних садржаја.

Куоте:
  1. Убаците Уиндоус КСП боотабле ЦД у рачунар.
  2. Када се од вас затражи да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а, притисните било који тастер.
  3. Када у систему Уиндоус КСП Сетуп менију притисните "Р" кључ за поправку Уиндоус.
  4. Пријавите се за твој Уиндоус инсталацију притиском на "1" и притиснути тастер Ентер.
  5. Затим ћете бити упитани за своју администраторску лозинку, унесите је лозинка.
  6. Копирај испод две датотеке у основном директоријуму примарног врстог диска. У наставку смо пример копирање те датотеке са ЦД-РОМ погон слово "Е". Ово писмо мај на вашем рачунару бити другачији.

копију е: \ и386 \ НТЛДР ц: \
    копију е: \ и386 \ нтдетецт.цом ц: \
  7. Након обе ове датотеке су успешно копирани, извадите ЦД из рачунара и поново покренути.

Old 16. Мар 2007, 00:06
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Шта је име?

Јесте ли покушао иде на Сыстем Ресторе тачку. Чак и ако је заражене отићи до њега. Ми се још увек чист и штетних садржаја.

Као што сам рекао раније сам достигао дотле с Р за поправку система Уиндоус Опције
Али, то се иде даље од тамо кад сам одабрати опцију ЈА праведан добити ДОС промпт и он не питај ме антхинг о Администрацијски Пассурод, након што сам ишла Фксмбр етц више почели проблеми настају.
Old 16. Мар 2007, 00:27
Нови члан групе

Куоте:
Шта је име?

Куоте:
Шта је име?

(Еасеус Дата Рецоверы Уизард Профессионал 4.0.1.) (Његова релативно нова на тржишту само изашао рецнтлы) итис најбоље и најбрже, ЈА суђен Спаси мој картотека и маныотхер и нико преживање хелп ме, чак ни Нортон Утилитиес Диск Доктор.

Као и за штетне садржаје И цант ремемебр све Сјећам се да АдАуаре препознати као претњу хигхлевел који се отвара порт на нет.

Угодити помоћ мене НЕТКО ИМ очајни, осећа бацати цео систем ОВАЈ ОУТ ТХЕ уиндоу купити нови
Old 16. Мар 2007, 14:25
Модератор / ица групе

Едит: Бад инфо.

Жао ми је.

Old 16. Мар 2007, 15:18
Нови члан групе

Куоте:
Едит: Бад инфо.

Жао ми је.
ЈА лицемјерје приуштити у Геек Скуад

Има ли било који алат за вани који могу Фикс РАУ диск и враћање датотека структури погона?

Има ли било ко тамо ко може старом помоћи 62 година фустратед човека, који је спреман за Ексоире са својим рачунаром.?
Old 16. Мар 2007, 16:40
Модератор / ица групе

хттп://цлоцк-цыцле.цо.ук/нтлдр.хтмл

Old 16. Мар 2007, 17:18
Мембер Гроуп

Ок проберлы неће помоћи код вас, али сам имао сличан проблем са НТЛДР миссинг и Боот Диск Непоштовање, а уствари сам само чувају цонтиоуслы поновног и мислим да сам радио или дрен са ХДД кабловима, а мог проспојни САТА ХДД 2 у САТА порт, он је радио, па сам променио натраг, а затим је добио евентлы проблем вратити и мислим да је само промењен САТА 2 порт 2 и то радили ја верујем, извињавамо се ако је ово само помоћи дајући вам идеје.
Old 16. Мар 2007, 20:28
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Кадејд View Post
Ок проберлы неће помоћи код вас, али сам имао сличан проблем са НТЛДР миссинг и Боот Диск Непоштовање, а уствари сам само чувају цонтиоуслы поновног и мислим да сам радио или дрен са ХДД кабловима, а мог проспојни САТА ХДД 2 у САТА порт, он је радио, па сам променио натраг, а затим је добио евентлы проблем вратити и мислим да је само промењен САТА 2 порт 2 и то радили ја верујем, извињавамо се ако је ово само помоћи дајући вам идеје.
Тханкс 4 тежак, али сам већ учинио тхатабоут 4 пута више од
Игиве горе сам само ће морати реформатизовати и наново Уиндоус, Иве покушао 6 дфифферент Форуми и добио ниједан соутионс за мој проблем.
Сеемлике нема тамо тај програм може помоћи у враћању датотека из систем 12 Фат назад у НТФС
Old 16. Мар 2007, 20:38
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Алантрини View Post
Тханкс 4 тежак, али сам већ учинио тхатабоут 4 пута више од
Игиве горе сам само ће морати реформатизовати и наново Уиндоус, Иве покушао 6 дфифферент Форуми и добио ниједан соутионс за мој проблем.
Сеемлике нема тамо тај програм може помоћи у враћању датотека из систем 12 Фат назад у НТФС
Да видео сам већину Ваших постова на другим форумима (ја сурфати пуно безбедности форумима)

Јесте ли видели ову везу? хттп://цлоцк-цыцле.цо.ук/нтлдр.хтмл

Згодан велик део исти скуп савет је дао све. Који год вирус Ад-Ауаре уклоњен није учинио врло ефикасно. И био је ружан комад штетних садржаја.

Искрено, ја бачена Ад-Ауаре кад су одлазили на 2007 верзију.
Ја ћу препоручити да се када се иде опет на игноре Ад-Ауаре и пођи са:
Спыбот -- хттп://филехиппо.цом/доунлоад_спыбот_сеарцх_дестроы/
СУПЕРАнтиСпыуаре -- хттп://филехиппо.цом/доунлоад_суперантиспыуаре/
АВГ Анти-Спыуаре Фрее Едитион -- хттп://фрее.грисофт.цом/доц/авг-анти-спыуаре-фрее

Ово су бесплатне и по мом мишљењу више од било које друге поуздане протушпијунских бесплатно.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц