![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Мој рачунар је успоравање па сам ишла Адауре и покупили 25 високог ризика штетни садржаји, а за чишћење ми је рекао да га морам поново покренути да би завршили процес уклањања штетних садржаја. Нашто ЈА поновно подизање система ову поруку дошао у ДОС екран"НТЛДР недостаје, притисните било који тастер онда кад сам хит унесите ову поруку 2. изађе Диск боот фаилуре, инсерт Сыстем Диск + притисните Ентер Кад сам ставио у мој Уин КСП Про, а постигнут и опоравак селцтед опцију 1, а затим на екрану једноставно уђе у ДОС промпт, онда ми куцаног "ФИКСМБР" и други у мање од га, рекао је Неу боот сектор је успешно писано Али када сам поново подизање система ја држати добивање НТДРЛ недостаје притисните било који тастер, а затим Диск Боот Непоштовање, убаците СИСТЕМ диск, ЈА је отишао леђа Ипут КСП ЦД-а отићи на опоравак одељку Интернет праведан одлази леђа на Ц: промпт, кад сам тип ДИР, он каже нема волуме лабел Сериал 000-0000 Дирецторы оф Ц: \ Нема пронађених датотека пронађена Нашто ЈА пробати променити да дир Ц: \ иуиндоус или било који други директоријум сам каже да се систем не може да се спрецифиед датотеку от директоријум наведен. И затим уклоните погон упецан и то директно на мотхрбоард другог ПЦ-а када да боотед ПЦ са стварним возити га препознао мој возити Е: \ кликнуо на њега у датотеци Пропертыс је рекао Усед простора 0 Бытес 10МБ слободног простора И онда еарлы програма који се зове ****** Дата Рецоверы Уизард и она је препознала као погон како би он био (ФАТ12), он провјерава исправну величину и био је у могућности приказати садржај погона и ЈА је у могућности за пренос аот података до другог рачунара Ц: \ возити за чување. Али ипак ухе ли ставити мој возити натраг у своје рачунар, он држи да је давање НТДРЛ и нестало кад сам доћи до што се тиче опоравка Уиндоус Интернет праведан одлази леђа за Ц: промпт (чак и када сам селцт 1. Имам пуно ствари инпортант програма и на овом погону и да не желе формату или брисање свега. Молим реците ми како ја могу добити за покретање система Уиндоус копију поново. Хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Која су имена што АдАуаре пронашао? Јесте ли покушао иде на Сыстем Ресторе тачку. Чак и ако је заражене отићи до њега. Ми се још увек чист и штетних садржаја. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Као што сам рекао раније сам достигао дотле с Р за поправку система Уиндоус Опције Али, то се иде даље од тамо кад сам одабрати опцију ЈА праведан добити ДОС промпт и он не питај ме антхинг о Администрацијски Пассурод, након што сам ишла Фксмбр етц више почели проблеми настају. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Куоте:
Као и за штетне садржаје И цант ремемебр све Сјећам се да АдАуаре препознати као претњу хигхлевел који се отвара порт на нет. ![]() Угодити помоћ мене НЕТКО ИМ очајни, осећа бацати цео систем ОВАЈ ОУТ ТХЕ уиндоу купити нови |
|
| |||
| |||
| Едит: Бад инфо. Жао ми је. |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје приуштити у Геек Скуад Има ли било који алат за вани који могу Фикс РАУ диск и враћање датотека структури погона? Има ли било ко тамо ко може старом помоћи 62 година фустратед човека, који је спреман за Ексоире са својим рачунаром.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ок проберлы неће помоћи код вас, али сам имао сличан проблем са НТЛДР миссинг и Боот Диск Непоштовање, а уствари сам само чувају цонтиоуслы поновног и мислим да сам радио или дрен са ХДД кабловима, а мог проспојни САТА ХДД 2 у САТА порт, он је радио, па сам променио натраг, а затим је добио евентлы проблем вратити и мислим да је само промењен САТА 2 порт 2 и то радили ја верујем, извињавамо се ако је ово само помоћи дајући вам идеје. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Игиве горе сам само ће морати реформатизовати и наново Уиндоус, Иве покушао 6 дфифферент Форуми и добио ниједан соутионс за мој проблем. Сеемлике нема тамо тај програм може помоћи у враћању датотека из систем 12 Фат назад у НТФС |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Јесте ли видели ову везу? хттп://цлоцк-цыцле.цо.ук/нтлдр.хтмл Згодан велик део исти скуп савет је дао све. Који год вирус Ад-Ауаре уклоњен није учинио врло ефикасно. И био је ружан комад штетних садржаја. Искрено, ја бачена Ад-Ауаре кад су одлазили на 2007 верзију. Ја ћу препоручити да се када се иде опет на игноре Ад-Ауаре и пођи са: Спыбот -- хттп://филехиппо.цом/доунлоад_спыбот_сеарцх_дестроы/ СУПЕРАнтиСпыуаре -- хттп://филехиппо.цом/доунлоад_суперантиспыуаре/ АВГ Анти-Спыуаре Фрее Едитион -- хттп://фрее.грисофт.цом/доц/авг-анти-спыуаре-фрее Ово су бесплатне и по мом мишљењу више од било које друге поуздане протушпијунских бесплатно. |