![]() |
|
| |||
| |||
Ben Adawre koştum benim bilgisayar yavaşlatan ve bu beni için bir kötü amaçlı yazılım kaldırma işlemi tamamlamak için yeniden başlatma gerekir söyledim 25 yüksek risk Kötü Amaçlı Yazılım, whilst bu temizlik var. Ben bu mesajı yeniden başlatılması DOS ekran geldi"NTLDR, herhangi bir tuşa basın eksik daha sonra bu 2. Mesajı girin bulunanlar kadar geldi Disk Önyükleme hatası, girmek Sistemi Disk + Basın girin Ne zaman I koymak benim Win XP Pro ve sonra da ekran sadece DOS olarak, O zaman "ve ikinci az FIXMBR Yazılan istemi gitti Kurtarma ve selcted 1'i ulaştı New önyükleme sektörünün başarılı bir şekilde yazılı olduğunu söyledi Ama ben NTDRL almak, daha sonra DİSK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DİSK, ben geri XP CD Iput gitti ve sadece arka C giderse Kurtarma bölüm: istemine gidin herhangi bir tuşa basın eksik tutmak yeniden başlatılması zaman tipi Dir, bu ses hiçbir etiket Seri 000-0000 söylüyor Dizini C: \ Eşleşen dosyalar bulunamadı Ben C dir değiştirmek için deneyin: \ iwindows veya bunu sistem değil sprecified dosya OT dizini belirtilen söyledi vardı başka bir dizin. Sonra sürücüyü kaldırın ve doğrudan başka bir PC ve mothrboard onu bağladım ve PC E olarak sürücü tanınan orijinal sürücüsünden boot: \ üzerinde dosyası Propertys in 0 Bytes boş alan 10Mb alan kullanılır söyledi tıkladıysanız Daha sonra bir program ****** Veri Kurtarma Sihirbazı'nı denir koştum ve sürücü olarak (FAT12) olduğunu ifade tanınan, ve sürücünün içeriğini gösteren ve aktarma edebildi başardı doğru boyutu kontrol Diğer PC C Veri aot: \ sürücüsüne kaydedin. Ama ben kendi PC'ye benim sürücü koymak whe, bu NTDRL ve eksik olarak Windows kurtarma sadece arka C giderse ben bu kadar ulaşmak: istemi vererek tutar (zaman bile 1 selct. Bu sürücü ve inportant programları falan bir sürü var veya herşeyi silmek format tercih ediyorum. Lütfen nasıl tekrar tekrar başlatmak için Windows alabilirsiniz söyle. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ne bir Adaware ne buldum isimleri nelerdir? Bir Sistem Geri Yükleme noktası olacak çalıştılar. Bile virüslü olup gidin. Biz yine de kötü amaçlı yazılım temizleyebilirsiniz. Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben daha önce söyledi O kadar Windows Seçenek R onarım ile ulaştı Ama başka bir zaman, ben sadece DOS istemini almak bir seçeneği seçin git doesnt ve sonra Fxmbr vs daha çok sorun koştum bu Yönetici Passwrod hakkında anthing, oluşmaya başladı bana sormak gelmez. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
The malware Ben rememebr tüm hatırlıyorum cant gelince bu Adaware olduğu net port açılır highlevel bir tehdit olarak algılamak olduğunu. ![]() BİRİSİNİ PLEASE HELP ME Sohbet Desperate, atış bu BÜTÜN SİSTEM İÇİN BİR PENCERE VE AL YENİ BİR OUT Feeling |
|
| |||
| |||
| Düzenle: Kötü bilgi. Üzgünüm. |
|
| |||
| |||
| Ben Geek Squad göze cant Orada da ayıklama yapabilirsiniz ayarı RAW sürücü herhangi bir araç ve bir sürücünün dosya yapısını yeniden? Orada kimse var mı dışarı Kendi PC ile Exoire hazır olduğunu kim olabilir YARDIM bir 62 yaşındaki fustrated adam.? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tamam proberly size yardımcı olmaz, ama i ve DİSK BOOT FAILURE ve eksik NTLDR ile benzer bir sorunu vardı temelde sadece contiously yeniden başlatılmasını tutulur ve i veya i aylaklık HDD kablolar ile çalıştı düşünüyorsanız, ve SATA 2 HDD açık eğer bu doesnt yardım sadece fikir veren bir SATA noktasına, bunu, sonra tekrar değiştirildi çalıştı, daha sonra olaylı bir geri i sorun var ve düşünüyorum sadece SATA 2 portu 2 olarak değiştirildi ve ben çalıştım, üzgünüm inanıyoruz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Igive kadar sadece yeniden ve yeniden Windows için gidiyorum, Ive 6 dfifferent Forumlar denedim ve sorun yok soutions var. Seemlike orada da bu Yağ NTFS'ye 12 arka dosyalarınızı sistem geri yükleme yardımcı olabilir hiçbir programı |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu linki gördün mü? http://clock-cycle.co.uk/ntldr.html Tavsiye Pretty aynı tüm verilir. Ne virüs Ad-Aware çok etkili bir şekilde yapılması değildi kaldırıldı. Kötü amaçlı yazılımlar ve kötü bir parça oldu. Dürüst olmak gerekirse, ben Reklam terk-Aware zaman 2007 sürümü çıktı. O zaman tekrar Ad-Aware yok saymak için olacak ve devam tavsiye eder: Spybot -- http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/ SUPERAntiSpyware -- http://filehippo.com/download_superantispyware/ AVG Anti-Spyware Free Edition -- http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-spyware-free Bu ücretsiz ve benim görüşüme göre daha sonra diğer ücretsiz AntiSpyware güvenilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |